Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. התקנתי באופנוע שלי מראות הכוללות פנסי לד לאיתות. הכוונה הייתה לפרק את פנסי האיתות המקוריים לאחר ההתקנה היות והם יהיו קיימים כבר במראות. העניין הוא שכאשר אני מחבר את את הפנס שבמראה,האיתות מתחיל להבהב מהר, בדומה למצב שיש כאשר אחת מנורות האיתות שרופה. כנראה שהמתח של הנורה במראה נמוך מאוד ולכן לא מזוהה כנורה נוספת. מה ניתן לעשות?! תודה.

פורסם
או לחבר נורת איתות סטנדרטית נוספת במקום חבוי באופנוע.

על זה כבר חשבתי..כנראה שזה הפיתרון היחיד הנראה לעין.... קצת "גרוזיני" (בלי להעליב אף אחד :-) אבל זה מה שאעשה כנראה.

פורסם

צר לי אבל אני לא מבין אותך...מצד אחד אתה רוצה לשפר את המראה של האופנוע עם תאורת לדים ומצד שני אתה עושה קומבינה. ברגע שהמנורה הנוספת תשרף שוב פעם תהייה לך בעיה.

קנה מאותות אלקטרוני ! או תבנה אחד כזה לפי התיכנון המצורף.

עלות הרכיבים 8 שקלים בלבד אפילו פחות מזה.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
על זה כבר חשבתי..כנראה שזה הפיתרון היחיד הנראה לעין.... קצת "גרוזיני" (בלי להעליב אף אחד :-) אבל זה מה שאעשה כנראה.

חשבתי שזה ייראה ויישמע ככה, אז אם מישהו שואל אותך מה יש לך שם, אל תספר ששמת נגד שגם יודע להאיר, ע"ע "נורה", אלא תגיד ששמת נגד 12 אוהם עם יכולת פיזור הספק של 10 וואט. גם לא תשקר, גם תישמע מקצוען וגם יאותת לך בקצב הנכון, בלי בלבולי מוח וחיפושים אחר רכיבים.

פורסם

חנן, איזה בלבול מוח וחיפוש רכיבים ? קופצים לשדרות הר-ציון וקונים את הרכיבים שכולם קיימים במלאי (רכיבים סטנדרטיים).

שעה עבודה בנחת ובכייף ובילוי של בניית מעגל אלקטרוני וסיפוק שלא ניתן לתאר אותו במילים כאשר המעגל עובד.

פורסם

ואני שואל, לא יותר פשוט "לזרוק" איזה נורה חבויה שניתן להחליף תוך שניה ולשכוח מכל הסיפור...?! הרבה יותר פשוט מבניית מעגל,נסיעה לש"ד הר ציון,וכיו"ב...

פורסם

הכי פשוט? תן למישהו שיבנה לך את המעגל, כל איש אלקטרוניקה רגיל, בצירוף התרשים, יבנה זאת ומהר מאוד.

זה , באם זה נראה לך מסובך לעשות לבד, או סתם לא בא לך. אינני פוסל את הפתרון של חנן , נראה לי , במיוחד באופנוע, שמעגל כזה, ראוי עוד יותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היכן קניית את הלדים ואיזה לדים רכשת ?

איך בדיוק את מתכוון להוסיף מנורה נוספת ? אתה צריך בית מנורה+כבלים+נעלי כבל....או שאתה מתכוון להרכיב את המנורה בעזרת נייר דבק וחתיכת חוט חשמל.

איך בדיוק אתה מתכוון לחזק את המנורה או בית המנורה בכדי שלא תשבר בנסיעה הראשונה ?

קיבלת הצעה לבנייה של מעגל שיחסוך לך את כאב הראש שציינתי קודם לכן.

דרך אגב אם אתה עצלן אתה יכול להזמין את הרכיבים מאריהב במשלוח עד הבית.

כמובן שתצטרך גם מלחם+בדיל ולוח בנייה קטן+קופסא לזיווד המעגל.

http://www.arihav.com/

בהצלחה בבניה !

פורסם
חנן, איזה בלבול מוח וחיפוש רכיבים ? קופצים לשדרות הר-ציון וקונים את הרכיבים שכולם קיימים במלאי (רכיבים סטנדרטיים).

שעה עבודה בנחת ובכייף ובילוי של בניית מעגל אלקטרוני וסיפוק שלא ניתן לתאר אותו במילים כאשר המעגל עובד.

לקחת חצי יום חופש, לנסוע לתל אביב, לאחד המקומות היותר בעייתיים למציאת חנייה, תשלום על חנייה, הליכה לחנות, קניית רכיבים, חזרה הביתה, בנייה של מעגל פשוט, שבטח לך, אבל אפילו לי הוא ממש לא מסוג המעגלים ש"מייצרים סיפוק שלא ניתן לתאר אותו במילים", התחברות לאופנוע, עם שרטוטים של מערכת החשמל או בלי, מציאת המאותת וניתוקו, וכו'.

כל זה במקום לחבר את הנורה המקורית במקום נסתר.

כן, אפשר להרוג זבוב עם טיל מונחה קרקע-אוויר, זה בוודאי מתוחכם ומרשים יותר מK200.

ההצעה שלך יפה ובוודאי שאין בה פסול. אני בכל מקרה הייתי הולך על הסידור הפשוט יותר.

פורסם

חנן, אתה מעניין :-) מצד אחד אתה בעד טיפול/שיפוץ גירים ומכלולים שונים ברכב וממליץ לאנשים שאין להם מושג איך לבדוק שמן מנוע ! לפרק כול מכלול וללמוד.

מי כמוני יודע שבכדי לפרק ולתקן מכלול ברכב צריך המון כלים וחלקי חילוף שלפעמים רק בשביל לחסוך 200 שקלים אתה תתרוצץ כמה ימים (אני עושה זאת מתוך אהבה ולא חיסכון). לכן התגובות שלך באשכול הזה מעניינות.

פורסם

מבלי להכנס לוויכוח מה עדיף, ובהתעלם מההקשר, את זה אהבתי יותר מכל:

..כן, אפשר להרוג זבוב עם טיל מונחה קרקע-אוויר, זה בוודאי מתוחכם ומרשים יותר מK200.

...

בכל אופן, אין טעם לוויכוח. כל אחד הביע את דעתו, ובעל האופנוע יעשה כהבנתו.

הדיון (וויכוח) ננעל, פותח התרד', זה שכעת כבר נעול, יוכל לפתוח תרד' חדש, באם יש משהו מהותי בעניין.

בברכת שבת שלום

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...