Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התקציב שלי לרכב הוא כ -23,000 ש"ח , מעוניין בגיר ידני בלבד .

ההתבלטות היא בין הרכבים הבאים :

1. סיטרואן סקסו מנוע 1.4 - שנת 98 -01 .

2. פ'גו 306 - מנוע 1.4 98 -01.

3. יונדאי אקסנט מתבט בין מנוע 1.3 ל -1.5 - מה כדאי בניהם .

אשמח לחוות דעת בנושא .

בתודה מראש וסוף שבוע נעים .

Sound Stream -Trantula 800.2

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל .. "אל תקנה יונדאי" -ציטוט מחבר שיש לו אקסנט 2001 כל הזמן תקלות ומוסכים וגם לא חסכונית בדלק..

לגבי פ'גו או סיטרואן , הם רכבים דומים בבסיסם ואפילו קצת יותר.. הפג'ו סחירה יותר אך הסקסו חסכונית יותר בדלק

עפ"י התקציב שלך הייתי דווקא ממליץ לך ללכת על טויוטה סטארלט.. אין על טויוטה באמינות!!

פורסם

ציטוט מחבר בעל יונדאי אסנט שנת 99 - האוטו חסכוני מאוד (בידני לפחות), ואמין מאוד.

נוחות לא משהו, עיצוב פנים גרוע לדעתי לרכב בשנת 99 (מתפרק ומקרקש).

הסקסו וה-306 יהיו נוחות בהרבה מהיונדאי. אני מאמין שהסקסו תהיה חסכונית יותר.

אני הייתי הולך על הסקסו.

פורסם

מכיון שהייתי בעבר בעלים של אקסנט ו 306, וכיום בבעלותי סקסו ו 205.

נוח: 306.

אמין: אקסנט.

חסכוני: סקסו.

אני חייב לציין שברמה כללית גם ה 306 וגם הסקסו די אמינות, התאכזבתי מאוד לטובה מהסקסו, שבמשך השנה ו 20 אלף קילומטר, הרכב לא היה במוסך, חוץ מיישור קו גדול לפני הטסט שכלל רק בלאי.

ה 306, צריך להיות קצת יותר ערני על המד חום, אבל בסך הכל חלפים זולים, עם בעיות מינוריות.

האקסנט,(אני מדבר על הצורה הישנה 95-99) סוס עבודה על כל המשתמע, נסעתי גם על אחת כזאת עם 600 אלף ק"מ, עם המנוע המקורי הרכב נסע מקלאץ' לקלאץ',אבל כל הפלסטיקה מתפרקת וכמעט ולא נשאר דשבורד.

בכל אופן הצלחה בחיפושים .יוסי.

• תוכן חדש...