Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, בבית יש 1001 דברים לעשות, באוטו בעיקרון משעמם, אז שומעים מוזיקה...

וזה כיף שתהיה מערכת איכותית ברכב, אבל אני סבור ובטוח שאם אני ישקיע סכום הרבה יותר קטן מהמחיר המגבר הזה, אפילו פחות מחצי, במערכת לרכב, כולל הכל (רדיו, מגבר, רמקולים, סאב וכו') כולל התקנה ואיטום, אני עדיין יקבל תוצאה שתספק אותי עד לשמיים.

לדעתי, הרבה אנשים כאן בפורום משדרגים לצורך השדרוג, ולא משנה איזה מערכת תהיה להם ברכב הם אף פעם לא יהיו מבסוטים.

תמיד הם יימצאו חברה קצת יותר שונה וקצת יותר אקזוטית שאין לאף אחד, וירוצו לקנות.

יותר מזה?

יש פה אנשים שהוציאו עשרות אלפים על מערכת ושומעים פחות טוב ממישהו שהשקיע 2000 שקל בגלל שהמערכת כל הזמן בתיקונים, שדרוגים, התקנות או לא יודע מה, וככה הם מבזבזים שנה שלמה על לסיים התקנה ובסופו של יום מתבאסים ומוכרים הכל. או מתייאשים תוך כדי התהליך.

אני חושב שהתקנה של מערכת כולל הכל קומפלט לא צריכה לקחת יותר מיומיים שלושה אצל מתקין וגם זה שעושים בניות ואיטום וכיוון סופי.

כל מערכת שהתקנתי ברכב, חסכתי עד שהיה לי מספיק לקנות את כל הציוד קומפלט והיה לי מספיק כסף לשלם גם להתקנה או שידעתי שאני יוכל להתקין בעצמי בפרק זמן סביר.

אני לא נהנה מקופסאות קרטון שיושבות לי בארון או מללכת כל 3 חודשים למתקין ולהתחיל לפרק את האוטו.

יש אנשים שחולים על זה, רק תן להם את הריגוש שבקנייה, את הכיף שבחיפוש הרכיבים, לבצע את התקנה, וזהו מפה זה כבר לא משנה להם. אחרי כמה חודשים הם חייבים שוב לקנות משהו, להחליף איזה טוייטר, לשנות משהו, חובה.

ויש אנשים שהולכים מתקינים וחמש שנים אחרי זה מבסוטים עד הגג - איזה סוג אתם?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראהה לי מתקין שיעשה לך איטום בניות וכל שאר הדברים ב2-3 ימים דבר כזה יכול לקחת שבועות. ולא תמיד אתה יכול לשלוט בדברים לפעמים צצות בעיות או דברים לא מסתדרים כמו שרוצים.

IBIZA 20vt

פורסם
תשמע, בבית יש 1001 דברים לעשות, באוטו בעיקרון משעמם, אז שומעים מוזיקה...

לדעתי, הרבה אנשים כאן בפורום משדרגים לצורך השדרוג, ולא משנה איזה מערכת תהיה להם ברכב הם אף פעם לא יהיו מבסוטים.

תמיד הם יימצאו חברה קצת יותר שונה וקצת יותר אקזוטית שאין לאף אחד, וירוצו לקנות.

יותר מזה?

יש פה אנשים שהוציאו עשרות אלפים על מערכת ושומעים פחות טוב ממישהו שהשקיע 2000 שקל בגלל שהמערכת כל הזמן בתיקונים, שדרוגים, התקנות או לא יודע מה, וככה הם מבזבזים שנה שלמה על לסיים התקנה ובסופו של יום מתבאסים ומוכרים הכל. או מתייאשים תוך כדי התהליך.נו אל תגזים . לא כולם איתמר , השאר פשוט לא שומעים שום דבר עד שהם מסיימים , אבל אז לפחות כן שומעים (ראה מקרה אייל ואיציק ):lol:

אני חושב שהתקנה של מערכת כולל הכל קומפלט לא צריכה לקחת יותר מיומיים שלושה אצל מתקין וגם זה שעושים בניות ואיטום וכיוון סופי.כן. בתנאי אחד שאתה מסתפק בהתקנה די סטנדרטית , אבל אני מניח שהתקנות כמו שאלפיןן עשה לאייל ולאיציק לא יקחו 2-3 ימים , ואני בטוח שהמערכת שלהם נשמעת סוף הדרך גם בגלל ההתקנה

כל מערכת שהתקנתי ברכב, חסכתי עד שהיה לי מספיק לקנות את כל הציוד קומפלט והיה לי מספיק כסף לשלם גם להתקנה או שידעתי שאני יוכל להתקין בעצמי בפרק זמן סביר.

אני לא נהנה מקופסאות קרטון שיושבות לי בארון או מללכת כל 3 חודשים למתקין ולהתחיל לפרק את האוטו.

יש אנשים שחולים על זה, רק תן להם את הריגוש שבקנייה, את הכיף שבחיפוש הרכיבים, לבצע את התקנה, וזהו מפה זה כבר לא משנה להם. אחרי כמה חודשים הם חייבים שוב לקנות משהו, להחליף איזה טוייטר, לשנות משהו, חובה.שוב הכללות . לא כולם רועי

ויש אנשים שהולכים מתקינים וחמש שנים אחרי זה מבסוטים עד הגג - איזה סוג אתם?

ראה בתרד' אחר קישור שלי לתרד' שמדבר על ההבדל בין ציודופיל לאודיופיל ואז תידע לבד

בברכה יהודה

פורסם
תראהה לי מתקין שיעשה לך איטום בניות וכל שאר הדברים ב2-3 ימים דבר כזה יכול לקחת שבועות. ולא תמיד אתה יכול לשלוט בדברים לפעמים צצות בעיות או דברים לא מסתדרים כמו שרוצים.

זה לא נכון מה שאתה אומר.

מתקין שאתה בא אליו, והוא עובד נטו רק על האוטו שלך, 3 ימים מלאים, בוקר עד הלילה יכול להספיק המון דברים.

אני לא מדבר על התקנה כמו שיוסי אלפיין עשה פה בחלק מהרכבים שכוללים בנייה חדש של חצי רכב.

ברור שכאן מדובר בהתקנה שתיקח הרבה יותר זמן.

ואל תשכח שגם כאן ברוב המקרים ההתקנות הללו נעשו על חשבון זמנו הפנוי של המתקין, בימי שישי בצהריים, ולא פעם היה חסר חלק מהציוד, שטרם הוחלט מהו, או טרם נקנה, או טרם הגיע,, ולכן הכל נעשה לאט לאט...

אם הוא היה מתמקד רק ברכב הזה ועושה את כל ההתקנה מהבוקר עד הערב בסדנא יום יום רצוף, שכל הציוד להתקנה קיים, אני בטוח שתוך פרק זמן של שבוע בערך הכל היה מוכן.

אבל התקנה של רמקולים במקומות מקוריים או מקסימום בנייה של פודים + קיקפאנלים.

התקנת 2 מגברים בצורה סטנדרטית יחסית. (מאחורי מושב אחורי, על פלטת עץ + פלטה שמכסה).

איטום בסיסי, לדלתות קדמיות + תא מטען.

חיווט מלא.

וכמובן שהכל נעשה בצורה מקצועית, לאט לאט ובלי חאפריות לא אמורה לקחת יותר מיומיים שלושה מלאים של עבודה.

ויש מתקינים שעושים את זה בכיף באותו היום, אבל אז ברור שיש פשרה מסויימת באיכות העבודה שיוצאת.

פורסם

+1 לתגובה מעליי ואם תרצה את מוזמן לראות את ההתקנה שלי

+ בניות עם גימור אצל רפד, עבודות עץ, חיווט (25 מטר כבלים לרמקולים, 6RCA , קבל 10 מטר הזנות ראשיות )החלפת חצי דש בורד , באלק וחצי איטום .

לא כל התקנה צריכה לקחת שנה וחצי ..

ההתקנה שלי לקחה 3 ימים כולל פינישים

פורסם

לא אמרתי שנה וחצי אבל יום יומיים להתקנה אם בניות ואיטום זה מעט לטעמי אני לא יודע מה התקנת ואיפה אבל לא כל מתקין יכול לסגור את המקום שלו בשביל הרכב שלך ולהתעסק נטו בהתקנה שלך.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...