Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאדר, תקן אותי אם אני לא טועה, אבל בHU שלך אי אפשר להעביר שירים אחורה... כמה עלה לך הHU :?::-P

נכון זה לא 18K - אבל אתה לא שפוי! בוא נודה בזה.

אין ספק שהמערכת שלך מדהימה ביכולת אספקת האיכות, אבל אם אני לא יכול להעביר שיר אחורה, היא עפה מהחלון ביחד עם כל הפרסטיג' שהיא באה איתה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאליקו:רק תזכיר לי כמה בכללי השקעתה על המערכות שאתה כל פעם משדרג?יכולת ליקנות 5 מגברים כאלה:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

חברים, אני מאמין שיש כאן רבים וטובים שבמצטבר הוציאו עשרות ואפילו מעל מאה אלף שקל על שדרוגים של מערכות, אך אל תשכחו שמגבר ב 18 באמת אפשר לקנות ואולי אפילו בשלבים אפשר להוסיף לו גם סט קדמי בעוד 16, סאב ב 15, מגבר לסאב בעוד 16, איטומים ובניות ב10+ וכמובן הד יוניט באזור ה8. לא חלום שאי אפשר להגשים , אך עד שייסתיימו כל השלבים, עם מה נשמע מוסיקה בינתיים????

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

רק דבר אחד אני לא מבין . סינפוני 4 ערוצים עולה כ2200 דולר שזה כ 7000 ש"ח שם , אנני יודע כמה עלה המגבר של איציק אבל אני בטוח שהוא גם עולה פחות , אליקו מוכר גנסיס (לא יודע במה הוא הולך להחליף אותו אבל על אליקו אני לא מתפלא אם הוא יביא משהו שאף אחד לא שמע עליו :lol:) , בקיצור כול המגברים האלו הם OVERKILL למערכת סופר מעולה לרכב , אז בשביל מה לקנות מגבר ב18K ?!!

זה לא מערכת לביית , זה מערכת לרכב קצת פרופורציות:lol:

בברכה יהודה

פורסם

אני בכלל בדעה שמדובר ברכיבים ובהוצאות שלא רלבנטיות אלינו ואסביר למה.

אנחנו בגדול מדברים על רכיבים, ולא רק רכיבי HIGE END (או בישרנגלית - END OF THE WAY) שמיוצרים במדינות הרבה יותר גדולות מאיתנו מבחינת שטח ומקום לנסוע שלא לדבר על תשתית.(עצם העובדה שכמעט לא מוכרים רכבים עם גיר אוטומטי באירופה זו הוכחה קטנה...)

אי אפשר להשוות את מרחקי הנסיעה שיש באירופה ו/או בארה"ב למה שיש אצלנו. באירופה,מנסיון, אתה יכול לקום בבוקר ולצאת מאמסטרדם ובערב /תוך כמה שעות להיות בפראג או בריביירה הצרפתית, או לנסוע ביום אחד בצרפת מרחק של 1000 ק"מ בכביש המהיר,ללא ניידת משטרה אחת, במהירות ממוצעת שמתקרבת ל-200 קמ"ש/ או נסיעה מפריז בבוקר ותוך כמה שעות להיות בשוויץ בז'נבה (שוב מניסיון).

ומה אצלנו? אתה נוסע מת"א לאילת, מרחק של 360 ק"מ בערך, מה שבאירופה אתה עושה בכיף של החיים שלך באיזה שעתיים וחצי שלוש , פה אתה עושה באיזה 5,6 שעות וזה בהנחה שאיזה מטורף לא כיסח לך את הצורה בכביש הערבה...

האירופאי שנוסע או האמריקאי , יש לו את כל הזמן שבעולם לשמוע ולהנות מהמוזיקה כמו שצריך, ולכן ואולי גם כדאי לו והוא מוכן להוציא כאלו סכומים על רכיבי אודיו לרכב (שהם פי כמה וכמה יותר זולים מאשר כאן, בייחוד כשרמת החיים וההכנסה הממוצעת שם הרבה יותר גבוה מאשר אצלנו כאן בישראל), ואצלנו כשאתה מגיע לכל מקום קצת מרוחק כמו ת"א-חיפה,ת"א -באר שבע, תוך שעה בערך , שכוללת גם עצבים על הפסיכים שנוסעים בכביש או אם אתה צריך להגיע בפקקים של הבוקר לעבודה בת"א, עד כמה אפשר באמת להנות ממוזיקה ,זו שאלה שצריך לקחת בחשבון

מה דעתכם בנושא ?

למען הסר ספק, לא בא להעביר ביקורת כאן או חס וחלילה לפגוע כאן במישהו שרוצה ומשקיע במערכת שלו ברכב.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

הסיבה שאני כל כך משקיע במערכת לרכב היא שהיא מורידה ממני את כל העצבים של הנסיעה.

כשאני נוסע ברכב הפרטי שהוא הרכב האודיופילי נקרא לזה ככה, אני נוסע רגוע, לא מתייחס למי שקופץ וחותך ושובר - זה לא מעניין אותי בכלל, מבחינתי שהנסיעה למכולת תימשך שעתיים.

כשאני נוסע ברכב הפרטי, כמה שהוא רך יותר ונוח יותר ולמען האמת גם זריז יותר כי בכל זאת הפרטית, עד כמה שהיא מעולה היא עם טכנולוגיה ישנה יותר... אבל כשאני ברכב הפרטי אני מחובר לגמרי לכביש כי אין מערכת שתענג אותי - ואני חוטף עצבים על כל פסיכי כזה שתיארת.

אם היה לי כסף להשקיע במערכת כזאת גם ברכב הפרטי - הייתי עושה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה, תחשבו קצת, יש כאן אנשים עם מערכות בלמעלה מ 50K ולכן הגיוני שיהיו כאן גם כאלה עם מערכות שנושקות ל100K ואף מעבר לכך, גם אם הם בודדים או יחידי סגולה, כל שנותר לנו הוא לפרגן.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

צודק מאד קודמי.

אנשים עם מערכות בתקציב 15000 משדרגים בעוד כמה אלפים כל הזמן עוד ועוד.

לעומתם אנשים עם מערכות ב25K או 35K או 45K ויש לא מעט כאלו משדרגים גם באופן יחסי לרמה שלהם.

למה כדורגלנים יוצאים עם דוגמניות? כי הם יכולים! מי שיכול להרשות לעצמו אז למה לא? אנחנו מפרגנים מאד אולי קצת מקנאים אבל ממש מרוצים שיש כזו רמה של מערכות בארץ.

השאלה מה מגבר של 18K עושה יותר ממגבר של 8 או 10 אלף היא לא רלוונטית כי גם BMW M היא מדהימה אך פרארי מדהימה יותר.. הכל זה יחסי.

ולגבי מה שאמר אחד מקודמיי כי זה כולה אוטו ולא בית אז למה אתם נגנבים רק אומר כי יש כאלו המבלים ה-מ-ו-ן זמן ברכב.

פורסם

ולגבי מה שאמר אחד מקודמיי כי זה כולה אוטו ולא בית אז למה אתם נגנבים רק אומר כי יש כאלו המבלים ה-מ-ו-ן זמן ברכב.

אין לי בבית אפילו מערכת פשוטה של 50 שקל אם אני שומע מוזיקה בבית זה דרך מחשב נייד בלי שיהיה מחובר איליו אפילו רמקול פשוט רק הרמקולים שלו המקוריים אז מה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני יכול להגיד שיש לי רסיבר ורמקולים יחסית טובים למערכת קולנוע אבל בחיים אני לא שומע מוזיקה בבית אני מפעיל את המערכת רק שאני רואה סרטים וגם זה לעיתים נדירות.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...