Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע נכבה לאחר שילוב הילוך R\D - הונדה סיויק 01' [כותרת נערכה ברחמנות]

ROEI-A
שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם אתה אומר שהמנוע כבה כשאתה משלב הילוך R/D אז אני מאמין שזה קשור רק בתיבה ולא בשום דבר אחר ברכב, זו יכולה להיות נזילת שמן בתיבת ההילוכים, רצוי שתבדוק אם אין נזילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה אומר שהמנוע כבה כשאתה משלב הילוך R/D אז אני מאמין שזה קשור רק בתיבה ולא בשום דבר אחר ברכב, זו יכולה להיות נזילת שמן בתיבת ההילוכים, רצוי שתבדוק אם אין נזילה.

אתה טועה.

זה יכול להיות גם בעיה של סל"ד סרק נמוך.

וגם יכול להיות מייצב סיבובי סרק.

ועוד הרבה סיבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעייה יכולה לנבוע במעגל ה-TCC של ממיר המומנט בגיר. יש לבדוק בעזרת סורק באם הסולונואיד האחראי על שילוב וניתוק ה- TCC לא נשאר על מצב ON .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר אני עוצר ברמזור המנוע לא נכבה

ב P הסל"ד בערך 500-600 שזה נראה לי תקין

אני רק רוצה לציין שלא תמיד זה קורה שהמנוע נכבה אבל בנתיים זה קרה לי פעמיים היום

איך אני בודק שאין נזילת שמן בתיבת ההילוכים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

500 זה נמוך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שדני אמר 500סל"ד זה נמוך, בעת שילוב ההילוך הסל"ד יורד לאיזור ה400-350סל"ד והמנוע כבר בקושי יחזיק את עצמו פועל.

הייתי מנסה לבצע את הפעולות הבאות.

להתניע, ללחוץ ברקס חזק, ללחוץ בעדינות וברגש על הגז עד שהמחוג יהיה יציב על 1000-1100סל"ד לשלב הילוך ולבדוק מה קורה.

הבדיקה הזאת מסוכנת למי שאין רגש על הגז, הרכב עלול לזנק באכזריות אם הסל"ד יהיה גבוהה ממה שרשמתי, לכן מומלץ שלא יהיה אף אחד באיזור.

להשתדל שהסל"ד יהיה כמה שקרוב לאיזור ה1000סל"ד.

אם המנוע לא מתכבה אז הבעיה היא שהסל"ד סרק נמוך וצריך לעלות אותו קצת(יש לזה כיוון עם המחשב ניהול) או שצריך לבצע ניקוי יסודי למצערת.

תתחיל מהבדיקה שהסברתי לך ואחר כך ניתקדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג מה קרה לאוטו אבל אתמול נסעתי שוב, הסל"ד בסרק היה כבר גבוה יותר (משהו כמו 700-800 סל"ד),מאשר ביום שישי שהאוטו נכבה לי בצהריים. והרכב כבר לא נכבה, קצת נראה לי מוזר שפתאום זה כבר לא קורה.

מה שכן אני לא יודע אם זה קשור אבל ביום שישי בצהריים כשהתנעתי את הרכב עמד רכב בערך 15 מטר ממני עם סאב וופר מאוד חזק שאפילו גרם לפלסטיק של הדלת שלי להשמיע רעשים ואז בדיוק התנעתי את הרכב והוא נכבה, אחרי אותה נסיעה זה קרה לי שוב פעם וזהו, יכול להיות שמהויברציות של הסאב שלו זה נגרם? אולי בגלל שהיית על רבע מיכל היה לכלוך שנכנס למנוע ובגלל זה הוא נכבה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתוצאה מבאסים של סאבוופר? , לא , לי בכל אופן זה לא נראה הגיוני, אלא אם יש מגע מאוד רופף וצירוף מקרים של באסים שמרעידים היטב את הכביש , אבל בקיצור בשורה תחתונה, לא.

רבע מיכל לא קשור לליכלוך, וכן, יש סוגים שונים של ליכלוך, סתימות , ורבעי סתימות שעלולות לגרום לתופעות כאלה ואחרות.

אם כרגע הכל תקין, סע כך, באם הבעיה תשוב, לא יהיה מנוס, אלא בטיפול בבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג כמה סאבים היו ברכב הזה, אבל חשבתי שאולי זה גרם ללכלוך מהמיכל להיכנס למנוע, בנתייים זה לא קרה יותר וגם הסל"ד בסרק גבוה יותר. אני מקווה שזה לא יחזור.

בכל מקרה אני מודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי הייתה לך בעיה בסל"ד סרק, הוא היה נמוך כמו שאמרתי בהתחלה.

תעקוב אחרי הסל"ד סרק ימים הקרובים תוודא שהוא מעל 700סל"ד.

כמו שדני אמר אם הבעיה תחזור תצטרך לאתר את התקלה, כניראה ע"י חיבור לסורק תקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...