Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לשאול אנשים שמבינים קצת במכוניות כי נמאס לי מהעצות של האדם הפשוט ברחוב (ושאלתי כבר עשרות כאלה).

הסיפור הוא כזה:

אני מחפש רכב קטן, מנוע 1400 לכל היותר, חייב להיות גיר אוטומטי, שנתון כמה שיותר גבוהה וקילומטראז' כמה שיותר נמוך (היה לי ניסיון מאוד רע עם הסיפור הזה באוטו הקודם).

הצרכים:

לא חשובה לי הפוזה או הנוחות - האוטו מיועד לנסיעות קצרות בעיקר בעיר. מה שכן חשוב לי זה שאני יתניע את האוטו בבוקר ויגיע מנקודה א' לב' בלי לבקר במוסך בדרך. אין לי זמן, כוח וכסף לעבור לגור עם האוטו במוסך.

אני מחפש אוטו חסכוני בדלק, חסכוני בעלויות אחזקה וטיפולים, חסכוני בביטוח ובטסט.

אני מתכנן למכור את האוטו בעוד 4 שנים והייתי שמח להפסיד כמה שפחות במעמד המחירה הבא.

התקציב:

יש לי 50 אש"ח זמינים במזומן והתקציב גמיש להוספה של 15 אש"ח נוספים במימון / הלוואה מהבנק.

האופציות שחשבתי עליהם:

יונאי גטס שנת 2007 עם 20000 ק"מ מליסינג. כרגע האופציה המובילה מבחינתי אם נתחשב בתנאי הפתיחה.

סיטרואן C3 שנת 2004 מפרטי.

הונדה ג'אז 2004 מפרטי.

רנו קליאו 2005 מפרטי.

אני ישמח עם מישהו חושב על דגם יותר טוב מאלה שאני חשבתי עליהם. ואני ישמח גם לשמוע דעות על מה שבחרתי.

בבקשה עזרה...

תמיר.

פורסם

פונטו ספייס, דגם ELX עם התיבה הרציפה.

יענה לך על כל הדרישות.

בתקציב שלך תוכל למצוא שנתון גבוה.

בצע חיפוש, המון דובר על רכבים בתקציב שלך.

!AWDSOME

פורסם

מצטרף להמלצות על הפונטו- בתקציב הזה תוכל לרכוש אחת פרטית משנתון מתקדם...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבעיה של הדלק הייתה בעיקר בדמגים המוקדמים של הגטס .

אך למרות זאת מהרשימה שהוא נתן זה כניראה הרכב האמין ביותר מלבד ההונדה ג'אז.

לטעמי הונדה גא'ז רכב מעולה , חסכוני ואמין מתאים בדיוק לדרישות שלך .

החיסרון שלו זה שטיפולים שוטפים צריך לעשות כל 10 אלף.

פורסם

הייתי בודק גם את הכיוון של פנדה אוטומטית(גיר רובוטי).

ברשותנו רכב כזה משנתון 06 הרכב חיסכוני מאוד עושה 1-18 ע"פ מחשב הדרך משולב.

לא עשה שום בעיות עד עכשיו(27K ק"מ).

הגודל שלו קטן מאוד, ולדעתי הוא רכב קלאסי לשימוש עירוני.

המינוסים- קטן יחסית לג'אז למשל, נסיעה די קופצנית והגה של לוג'יטק(חסר תחושה כמו הגה של מחשב).

בקשר לגיר הרובוטי, אין מה לחשוש הגיר מתפקד מצויין באמת מצויין אני לא יודע מה הטענות לגבי הגירים הרובוטיים של טויוטה, אבל פיאט באמת הציגו גיר מצויין

אולי כדאי לבדוק גם פונטו אוטומטית תיתן יותר מרווח מהפנדה אם זה חשוב לך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מהרשימה שציינת - הונדה ג'אז, למרות שלעניות דעתי היא לא נכנסת לתקציב שלך.

ה- C3, גיר ידני בלבד היא אופציה מעניינת וחסכונית, שאותה גם כן הייתי שוקל.

בנוסף (וזו הבחירה שלי) ממליץ בחום על הטויוטה יאריס. בתקציבך יכנס שנתון 2001 במידה ותמצא אחת שמורה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...