Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רישיון לאחר שלילה

danzl
שימו לב! השרשור הזה בן 2983 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בעוד מס' ימים נגמרת לי תקופת שלילה של 3 חודשים, אני אמור לקבל את הרישיון במשרד הרישוי לאחר הצגה של מסמך מבית הדין של ימי השלילה והפקדת רישיון.

למישהו יש מושג אם יהיה תנאי כלשהו כמו תאוריה? צריך לציין שאני לא נהג חדש ואין לי עברות קודמות (כלומר יש לי 10 נקודות בגלל העברה הנוכחית).

אני אשמח לקבל תשובה ממישהו שבאמת יודע ולא משער.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם זה כמו שהיה בעבר, ולמיטב ידעתי לא השתנה, אתה יכול לקחת את הרשיון מתחנת המשטרה בה הפקדת אותו.

לנהג שאינו נהג חדש אין תנאים כלשהם.

גם נהג חדש יקבל את הרשיון, אלה אם נפסק אחרת, והדרישה לתאוריה תגיעה רק במועד חידוש הרשיון בתום תקופת הנהג חדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנוהל פשוט למדי:

אתה לוקח איתך את העתק אישור ההפקדה של הרשיון אותו קיבלת בבית המשפט כשהפקדת את הרשיון ואת העתק פסק הדין וניגש לסניף משרד הרישוי הקרוב לביתך. לאחר שאתה עומד זמן מה בתור אתה ניגש לפקידה, מראה לה את הניירת ואומר לה שתקופת השלילה שלך הסתיימה. היא תאמת זאת במחשב שלה ומול הניירות שהבאת איתך ותוציא לך רישיון נהיגה זמני מנייר.

משם עליך לגשת לסניף הדואר ולשלם אגרה קטנה (לפני 3 שנים זה היה 32 ש"ח. היום - לך תדע). מאותו רגע הרשיון שלך בתוקף. רישיון הפלסטיק ישלח אליך בדואר כעבור כחודש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במצב שלך בדיוק, גם אני לא הייתי נהג חדש.

אתה תקבל רישיון זמני במשרד הרישוי, וכעבור חודש תקבל את הפלסטיק.

אתה לא צריך לעשות שום תאוריה ושום נעליים, רק תיזהר לא לעשות שום עבירה נוספת, כי כל עבירה נוספת אפילו הקטנה ביותר עם נקודות תגרום לך לעבור נהיגה מונעת.

DSCF901111111105_resize1.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ytzhak - למיטב ידיעתי רק לנהג חדש.

נהג וותיק מחוייב בתאוריה/טסט אחרי שנה בלי רשיון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במצב שלך בדיוק,גם אני לא הייתי נהג חדש.

אתה תקבל רישיון זמני במשרד הרישוי,וכעבור חודש תקבל את הפלסטיק.

אתה לא צריך לעשות שום תאוריה ושום נעליים,רק תיזהר לא לעשות שום עבירה נוספת,כי כל עבירה נוספת אפילו הקטנה ביותר עם נקודות תגרום לך לעבור נהיגה מונעת.

תודה לך, זה מה שרציתי לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקרון אם הפקדת בבית משפט וזה רק 3 חודשים אתה יכול לגשת לאותו בית משפט למזכירות תעבורה ולקחת את הרישיון שהפקדת.

בשביל זה בדיוק זה נראה הפקדה ולא השמדה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לך למשרד הרישוי יום אחרי תום הפסילה כי אחרת לא תקבל את הרשיון.

אתה לא צריך כלום חוץ מלקחת את הרשיון הזמני ולשלם בדואר כמה גרושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה,

ביום חמישי נגמרת לי השלילה,ואני גם כן צריך ללכת ולקבל את הרישיון במשרד הרישוי.

העיניין הוא שצברתי 12נק',6 בבית משפט ו6 נוספו מקנס ששלימתי אחרי השלילה.

האם אני יקבל את הרישיון ואז לעשות נהיגה מונעת או שאני יצטרך לעבור קודם נהיגה מונעת אם בכלל?

*עוד דבר,רשום לי להגיע יום אחרי,והיום אחרי הוא יום שישי ולפי מה שהבנתי משרד הרישוי אינו עובד.

אני צריך לחכות כל הסופ"ש כדי לקבל אותו?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ytzhak - למיטב ידיעתי רק לנהג חדש.

נהג וותיק מחוייב בתאוריה/טסט אחרי שנה בלי רשיון.

כנראה טעיתי, כל הזמן הייתי בטוח שלא משנה איזה נהג וותק או לא וותק לאחר 3 חודשי שלישה מחוייבים בתאוריה חוזרת, אפילו שמעתי פעם ששופט נתן 59 יום כדי לחסוך למישהו תאוריה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

קיבלתי שלילה ל60 יום\חודשיים.

ביום חמישי נגמרת לי השלילה,ואני גם כן צריך ללכת ולקבל את הרישיון במשרד הרישוי.

העיניין הוא שצברתי 12נק',6 בבית משפט ו6 נוספו מקנס ששלימתי אחרי השלילה.

האם אני יקבל את הרישיון ואז לעשות נהיגה מונעת או שאני יצטרך לעבור קודם נהיגה מונעת אם בכלל?

*עוד דבר,רשום לי להגיע יום אחרי,והיום אחרי הוא יום שישי ולפי מה שהבנתי משרד הרישוי אינו עובד.

אני צריך לחכות כל הסופ"ש כדי לקבל אותו?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2983 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...