Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 6" עד 500 ש"ח- או אולי בכלל אלתור?

RedLabel
שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחר שהחלפתי את הרמקולים האחוריים ברכבי (מאזדה לאנטיס 98') ל JBL GT5-963 נתקלתי בבעיה, והיא שכמעט ולא שומעים את הרמקולים הקדמיים (מקוריים מהיצרן) על רקע האחוריים. לכן, החלטתי להחליף גם אותם. פתחתי את הדלת ומדדתי את קוטר הרמקולים, הם 6". ועכשיו לשאלות:

1) מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שאין רמקולים ברמה של ה GT5 בגודל הזה, יש או רמקולים זולים יחסית או מאוד יקרים. האם אני צודק, או שיש משהו שפספסתי?

2) הייתי באוטו דיפו בנושא לא קשור והחלטתי לשאול את איש הרמקולים שלהם. הוא טוען שגם רמקול 6.5" יכנס בחור של 6". יש בסיס לדבריו? זה לא נשמע לי הגיוני במיוחד.

3) חשבתי על אפשרות נוספת והיא בניה מחומר כלשהו (דיקט, אולי?) כדי להקטין את החור ולהתקין רמקול בקוטר 5.25". ניתן לעשות את זה? אם כן, איזה רמקולים מומלצים בגודל הזה?

אני רוצה לציין שאני לא מעוניין בשום חיתוכים, ומעדיף להתקין רמקול קטן יותר מאשר לחתוך כדי להכניס רמקול גדול יותר.

דבר נוסף, אני לא מעוניין בקומפוננט אלא ברמקולים קואקסיאליים (נדמה לי שכך זה נקרא, כוונתי שכל הרכיבים יושבים על הרמקול ולא נפרדים).

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון טוב, אבל אני לא בטוח שרמקול עם הגבהה יכנס בתוך הדלת, ואם אני לא רוצה לחתוך את הפח, שלא רואים, בטח ובטח שאני לא רוצה לחתוך את הפלסטיק. בעיה נוספת היא שהטבעת תהיה גדולה מדי כדי שאוכל להבריג אותה לחורים הקיימים. בכל מקרה, אני אבדוק אם זה אפשרי, תודה.

יש רעיונות אחרים (או תשובות נוספות לשאלות ששאלתי)?

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, ואני גם לא רוצה להתקין, היות ולפחות בינתיים הסאונד של הרמקולים האחוריים מספק בהחלט, ואני מניח שאני אסתדר גם בלי הגברה לקדמיים. אני לא ממש חולה סאונד, אבל הגעתי לשלב שבו הרמקולים המקוריים כבר לא מספיקים לי.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...