Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפס בנרות בעל מקצוע לבצוע תיקון פחחות צבע ב 2 דלתות , מכסה מנוע וטמבון קדמי לאלפא 166

+ קוסמטיקה כללית ( שפשופים וסריטות ) באזור המרכז .

הרכב ( אלפא 166 2001 ) למי שמכיר בעל קווים מיוחדים ואני רוצה בעל מקצוע שישמור עלהם..

אני מעונין לבצע את העבודה באופן פרטי ( לא דרך ביטוח ) - תשלום במזומן .

אודה להמלצות שלכם

תודה

פורסם

אהלן דוד .

יש לך באזור התעשיה הצפוני באשדוד את מוסך פחחות "סמו .".. מתעסקים רק בפחחות והם גם מאוד נחמדים אפילו להתייעצות ..

דבר איתם .

אסי.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

מרדכי אלימלך ברח שונצינו בתל אביב

בעל מקצוע מהשורה הראשונה ,כולל שני בניו העובדים בעסק מטפלים בעיקר ברכבי יוקרה

פורסם
מוסך אוטו קליניק בחדרה.

שמעתי דברים טובים על המקום

אני רוצה לתעד בצילומים את כל התהליך ( וגם להסתובב להם בין הרגליים כל יום.. עד שיעיפו אותי..:wink: )

חדרה כנראה רחוק מדי בשביל זה

תודה

עוד המלצות ?

מה לגבי מוסכים שמתמחים בפחחות\צבע לרכבים קלאסיים באזור המרכז ?

פורסם

קובי שגב, המלצתי עליו כמה וכמה פעמים וזה מניסיון אישי וגם קיבלתי לא מעט פידבקים מצויינים של לקוחות מרוצים.

הוא משפץ מכוניות קלאסיות (בעיקר אמריקאיות ובריטיות) אבל מתעסק גם עם רכבים רגילים.

הוא יושב באיזור תעשייה בסגולה.

אם אתה רוצה פלאפון פנה בה"פ.

פורסם

מוסך אבי-בר ברשל"צ.

איש מדהים עם חיבה רצינית לאיטלקיות, ומבין את הראש של הבעלים (שאוהבים לנג'ס :wink:)

עשה כמה וכמה עבודות שיחזור \ שיפוץ רציניות בעבר

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מחזק את הבחור שמעלי - אבי בר בהחלט מומלץ לעבודה מסוג שכזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן מצטרף מאוד להמלצת הבחור

מוסך אלפא פחחות וצבע נמצאים ברחוב יוחנן הסנדלר באיזור התעשיה בכפר סבא .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

מוסך גלוסקא באזה"ת בני- ברק (הירקון 72), בעלי מקצוע מהשורה הראשונה, מטפלים בלא מעט אלפות/ לנצ'יות על בעליהם המשוגעים. עשו לי עבודה מעולה.

בהצלחה

• תוכן חדש...