Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אין לי את החוברת וכנראה שאני גם לא ימצא אותה. באינטרנט לא מצאתי שום דבר על המגבר.

2. יש לי מגבר של Pulse Audio BA2900, לפי מה שקראתי אפשר לגשר בו. איך אני עושה את זה?

3. אני מעוניין לחבר את המגבר הזה לסאב kenwood 12" 1000 ואני רוצה לגשר אליו.

תודה.

H-U: Panasonic CQC8303U. Front Speakers: Morel Pulse 5¼" 270W. Rear Speakers: Morel Pulse Coax 6x9 300W. Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W. S-W: Jbl GT5-12

פורסם

את המגבר שלך ניתן לגשר

א - בפירוש רשום עליו BRIDGEABLE

ב - ערוצים 2/3/4

על מנת לגשר מחברים + מיציאה אחת לרמקולים (בכול אחת יש + ו-) ו- מהיציאה הסמוכה לה בלבד (לא לקפוץ ליציאות אחרות)

אמורה להיות סקאלה או סרטוט מעל היציאות של מפה + ומההיא -

שבוע טוב

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אלעד, מה שרשמת לא נכון וזאת בדיוק הסיבה שאני לא ממליץ לו לגשר "על עיוור".

יש מגברים בהם הגישור מתבצע דרך ערוצים 1 ו 3 ו 2 ו 4.

אני לא יודע איך גישור במגבר הזה מתבצע וחבל שהוא יגרום נזק למגבר או לרכב. עם כל הכבוד שרשום עליו Bridgable גם רשום עליו "שירנ'ס", שכנראה זאת הבת של יוצר המותג ו 4X130 שזה המספר שימשוך אנשים שלא מבינים ומתקינים חאפרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה שה130X4 ימשוך אנשים??

דרך אגב, שימו לב, הסימנים של ה+ וה- הפוכים בכל זוג. זה לא יכול להיות רמז לחיבור הגישור?

IMG_1478 (Medium).jpg

H-U: Panasonic CQC8303U. Front Speakers: Morel Pulse 5¼" 270W. Rear Speakers: Morel Pulse Coax 6x9 300W. Amplifiers: Pulse Audio BA2900, Shirans 1200W. S-W: Jbl GT5-12

• תוכן חדש...