Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיקר L7 חוץ מהשמיעה גם הרגש נעלם ממני או מה?

שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

ברשותי סאב-וופר KICKER S12L7 בתיבה פתוחה של 92L.

הסאב מוצהר 750 RMS אך בפועל הוא מחובר אצלי בגישור למגבר של פייז אבולושן מדגם OPUS 150.4. לא הצלחתי להגיע לקישור של האתר של החברה אך הוא מוצהר בגישור ב4 אוהם 500 RMS ב13.8V. אני לא מרגיש שהסאב יורד מספיק נמוך.

יש לציין שהתיבה בנויה לפי הוראות היצרן. האם יהיה הבדל משמעותי אם יחובר למגבר של MAC-AUDIO Z2200?

הוא מוצהר בגישור 600RMS השאלה עד כמה זה מדוייק?

יש ברשותי את המגבר אך אני לא מתכוון עכשיו לנסות לחבר אותו אליו כי לא מתאפשר.

תודה לעונים.

איציק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לסאב כזה רק מונו. מונו קלאס D.

ובשביל להחזיק סאב כזה ולנצל אותו עד הסוף צריך שיפור של מערכת החשמל.

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עומר, זה לא נכון. יש לי מגבר שמוציא 1500 RMS והסאב שלי הוא 1000 והמערכת חשמל שלי לא משודרגת (ביונדאי גטס)

לפותח השרשור, אם אין לך מגבר 4 ערוצים כמו של yan_b (יניב) לא נראה לי שאתה יכול להחזיק L7 על מגבר 4 ערוצים. תצטרך מונובלוק.

אהה ותראה שהפאזות לא הפוכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, או שאתה מסתפק במה שיש לך עכשיו וקונה את מה שאתה רוצה בעתיד או שתקנה מונו יותר חזק מה-L7 שיהיה לך גם לעתיד

IBIZA 20vt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הסאב לא יורד נמוך מספיק, הבעיה היא בתיבה :) לא במגברים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

92 ליטר זה מספיק נפח..

לא יודע.. נראה לי שזה פשוט אני והגוף שלי שחושב ש400 ומשהו RMS הם בקושי 100... ?!?!?!

נראה לי שכדאי לבדוק בקרב חברי הפורום אם לאנשים נדפקים עוד יכולות מהגוף חוץ מן השמיעה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...