Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

כמו שידוע לכולם ,בטסט ישנו את בדיקת פליטת הגזים שכולם מפחדים ממנה ושחלק גדול מהרכבים "נכשל" בה.

השאלה שלי והיא מופנת לבעלי המקצוע כאן בפורום ובעיקר לעמית שהוא בוחן רכב:

בהנחה שהרכב תקין והוא אמור לעבור את הבדיקה ללא בעיה וללא תוספים למינהם,ידוע לי שהרכב צריך להגיע למכון כאשר הוא חם מנסיעה של חצי שעה לפחות או משהו בכיוון הזה, במידה והוא לא חם מספיק,גם אם הוא תקין הוא יכשל בבדיקה(וזה קרה לי ב3 טסטים ,פעמיים "נאלצתי לרכוש תוסף מהמכון על מנת לעבור את הטסט הנוסף ופעם השלישית היה בוחן נחמד וצעיר שאחרי שנכשלתי הוא נכנס במקומי לרכב,חימם אותו טוב טוב ועשה שוב את הבדיקה ואז ה רכב עבר).

איך כדאי להגיע לטסט ?,אחרי כמה זמן נסיעה? מספיק שחום המנוע הגיע למצב עבודה רגיל? כדאי לסחוט את דוושת הגז באגרסיביות מס' פעמים לפני הבדיקה?(בדיוק ככה עבר הטסט בפעם השלישית ע"י הבוחן שציינתי קודם).

תודה לעונים.

פורסם

אני עושה את התהליך הבא: לפני הטסט עושה נסיעה בכביש בין עירוני של כחצי שעה כדי להגיע לטמפ' עבודה של הממיר. מגיע לטסט הולך לסדר את כל הניירת באותו הזמן אשתי נשארת ברכב המונע ומדי כמה דקות נותנת מכת גז קטנה (זה מועיל גם כי אין נהגים בשאר כלי הרכב והבחונים רואים שיש מישהו באוטו ואומרים לה לא לעכב את התור להתקדם

:twisted: בצורה זו האוטו מגיע חמים ורך לבדיקה ועובר. (מדובר ברנו קליאו 1400 שנת 1995 ללא החלפת ממיר מימיו).

פורסם

מכיוון שלכל אחד יש את השיטה שלו ובסופו של דבר אלו הם שיטות "מצליח"אז התכוונתי שבעלי מקצוע ובמיוחד עמית שהוא בוחן רכב יענו את הצורה האופטימלית שיש להגיע לטסט על מנת לעבור בדיקה זאת.

פורסם

לא צריך שום שיטות, אם הרכב תקין הרכב יעבור טסט - נקודה !

מסופר לאנסר שנת 94 עד ללאנד קרוזר שנת 2006 כל רכב שאני ניגש איתו עובר חלק בלי שום קומבינות, פשוט וקל - כי הוא תקין

פורסם

אם תגיע עם רכב תקין אבל כשהוא קר..כנראה שהוא לא יעבור ובגלל זה שאלתי מתי הכי מומלץ להגיע ואם כדי לבצע איזושהם מהלכים (כגון סחיטת דוושת הגז) לפני ביצוע הבדיקה?

פורסם

אחרי שאתה נוסע חצי שעה, המנוע מאד חם.

וגם אם תכבה אותו לרבע שעה, הוא עדיין חם מאוד.

זה לא שאתה מכבה את הרכב, והטמפ' צונחת

בצורה קיצונית.

בקיצור, תבוא אם מנוע חם, ותתן קצת גז כשאתה מתקדם,

במסלול הבדיקה

פורסם

אני עושה את התהליך הבא: לפני הטסט עושה נסיעה בכביש בין עירוני של כחצי שעה כדי להגיע לטמפ' עבודה של הממיר. מגיע לטסט הולך לסדר את כל הניירת באותו הזמן אשתי נשארת ברכב המונע ומדי כמה דקות נותנת מכת גז קטנה (זה מועיל גם כי אין נהגים בשאר כלי הרכב והבחונים רואים שיש מישהו באוטו ואומרים לה לא לעכב את התור להתקדם

:twisted: בצורה זו האוטו מגיע חמים ורך לבדיקה ועובר. (מדובר ברנו קליאו 1400 שנת 1995 ללא החלפת ממיר מימיו).

השאלה היא מה קורה אם התור לטסט הוא ארוך ואתה נאלץ להמתין כ-20 דקות מהרגע שהגעת מנסיעה לחימום הממיר ?, כאן הבעיה ,לכן חשוב שהמערכת תפעל נכון ולא בעצלנות. כי מע' עצלה ניתן להעיר על ידי ניקוי מע' הפליטה בעזרת תוסף מקצועי ואמין , כמו שניתן להעיר מע' בנסיעה של חצי שעה בכביש .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

להחזיק סל"ד על 3500 +- לכמה דקות לפני הבדיקה עצמה. מחמם את הממיר ודואג שהוא יהיה פעיל בבדיקה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
השאלה היא מה קורה אם התור לטסט הוא ארוך ואתה נאלץ להמתין כ-20 דקות מהרגע שהגעת מנסיעה לחימום הממיר ?, כאן הבעיה ,לכן חשוב שהמערכת תפעל נכון ולא בעצלנות. כי מע' עצלה ניתן להעיר על ידי ניקוי מע' הפליטה בעזרת תוסף מקצועי ואמין , כמו שניתן להעיר מע' בנסיעה של חצי שעה בכביש .

מגיעים למכון הטסטים ב7:00 בבוקר ואז התור הוא מקסימום 7 דקות.

• תוכן חדש...