Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לבצע ניקוי מזרק בהזרקה חד נקודתית?

איך הייתם ממליצים לעשות את זה, איפה, ומה העלות המשוארת?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

הרכב הנ"ל צורך יותר מדי דלק, 11 - 10 ליטר ל 100 ק"מ.

הדרך שאני "חושב" עליה היא:

טיפול שכולל פילטר דלק, פילטר אוויר, מצתים, חוטי הצתה.

לעשות אינפוזיה לניקוי הפיח.

לקחת את המזרק לניקוי (אם אפשר לבצע לבד, אולי תתנו לי כיוון אם זה).

לנקות קצת גם את המצערת וסעפת היניקה.

אם כל זה לא עוזר אז צריך להתחיל לחפש חיישנים תקולים, בדגש על חיישן חמצן וחיישן טמפ'.

יש לכם המלצות או שינויים?

ועוד שאלה, יש ברשותי מזרק של בוש מפג'ו 205, לדעתי המזרק הוא אותו מזרק אבל אני רחוק מלהיות מומחה

האם לדעתכם הוא יתאים ואפשר להחליף אותו עם המזרק של הפיאט?

תודה על התגובות :-)

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

בדיקת צריכת דלק יש לבצע בנסיעה בכבישים בינעירוניים מישוריים בלבד, מזגן לא פועל, נהג בלבד, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש וללא האצות פתע.

בצע בדיקה כזאת לאורך כ 150 ק"מ ואני משוכנע שהתוצאות יהיו טובות יותר ואז ניתן יהיה לדעת אם אכן במכוניתך צריכת הדלק גבוהה מדי.

אם אכן צריכת הדלק גבוהה מדי אז לחשים וקמעות וכל מיני פעולות ניקוי זה סתם פעולות אלא צריך להתחבר אל המכונית עם מכשיר 4 גזים ומחשב/סורק אבחון ולסרוק ולבדוק נתונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בדיקת צריכת דלק יש לבצע בנסיעה בכבישים בינעירוניים מישוריים בלבד, מזגן לא פועל, נהג בלבד, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש וללא האצות פתע.

בצע בדיקה כזאת לאורך כ 150 ק"מ ואני משוכנע שהתוצאות יהיו טובות יותר ואז ניתן יהיה לדעת אם אכן במכוניתך צריכת הדלק גבוהה מדי.

אם אכן צריכת הדלק גבוהה מדי אז לחשים וקמעות וכל מיני פעולות ניקוי זה סתם פעולות אלא צריך להתחבר אל המכונית עם מכשיר 4 גזים ומחשב/סורק אבחון ולסרוק ולבדוק נתונים.

הבדיקה נעשתה לפי תנאים דומים מאוד לשלך ( לא נעשה על ידי באופן אישי).

האם אפשר לבצע איבחון ללפחות חלק מהחיישנים ללא סורק?

אני כבר התהליך חיפוש של התנגדויות חיישן הNTC אבל אין לי מושג לגבי חיישן החמצן או הלמדה.

מה דעתכם?

פורסם

האם ניתן לאבחן שבר בעצם האדם ללא צילום רנטגן?

כמובן שניתן לנחש אבל לא לדייק וכך לא מאבחנים תקלות ברכב.

כבר נתקלתי בבעלי רכב שלא רוצים לשלם למוסכים עבור בדיקה ואבחון ואז הם מחליפים הרבה חלקים סתם ובהוצאה כספית ניכרת וללא כל תועלת ולבסוף באבחון ראוי נמצאת בעיה קטנה יחסית בלבד.

פורסם

יש להתחיל בבדיקת גזים רגילה, ואז להחליט אם יש טעם להמשיך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...