Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמעו תודה לכל מי שענה,

עכשיו אחרי כל זה אני כבר לא יודע מה לעשות,

אמרו כאן שבשביל להוציא את הכסף ה"200 שקל המסכנים" כביכול, זה סיפור מהתחת וממה שהבנתי אני יצתרך להשקיע כסף ממני על עורך דין וכל מיני דברים שמסביב וגם זה ייקח זמן.

למי ששאל: דיברתי עם אחד השותפים, לטענתו אותו "מנהל מסתורי מהאתר" פשוט לקח את הרגליים וברח, כל זה ממש לא צריך לעניין אותי - ולגבי הכסף שהוא חייב לי , הוא לא מכיר אותי\לא זוכר אותי\הוא לא גייס עובדים לעבודה ומבחינתו "הוא רק נתן כסף בשביל להקים את האתר\מסלול וכל מה שמסביב לא קשור\מעניין אותו.

אני מודה שיצאתי אהבל שהתחלתי לעבוד שם מהתחלה כי כל המקום הזה עשוי מקומבינות, כל האחזקה של המקום , גידור , לשים סככות נגד השמש, העברת דברים ממקום למקום וסידור צמיגים על הרצפה מסביב למסלול - כל זה נעשה על ידי העובדים שחלק מהעבודה ביצעתי גם אני ובעצם הועסקתי כמו פועל שחור בשכר לא ידוע בתנאים של פועל בניין מהשטחים.

אפילו ביום הראשון שהלכנו העובדים להוציא את הרכבים אל המסלול הם לא הניעו ועוד אחרי שבקושי הניעו אותם ומילאו דלק, לאחד מהם הייתה נזילת דלק דיי רצינית מהמיכל דלק , ולמנהל? לא מעניין, ממשיכים לנסוע מצידו שיתפוצץ.

אין איזשהי פרוצדורה לחייב את ה2 שותפים מבלי שאני יוציא כסף?

אוהד.

:-):-):-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אפילו ביום הראשון שהלכנו העובדים להוציא את הרכבים אל המסלול הם לא הניעו ועוד אחרי שבקושי הניעו אותם ומילאו דלק, לאחד מהם הייתה נזילת דלק דיי רצינית מהמיכל דלק , ולמנהל? לא מעניין, ממשיכים לנסוע מצידו שיתפוצץ."

אתה אומר פה דברים מאוד חמורים, מקווה שאתה טועה

הוא באמת אישר למבקרים ליסוע ברכב עם דליפת דלק, כאשר הוא ידע שיש דליפה, אותו מנהל מהפורום?

פורסם

אומר אמת לחלוטין ויש לי את VOLK כעד שנכח באותו יום שעבדנו בו ביחד.

באמת הייתה נזילה של דלק, אותו מנהל (גם של הפורום שדובר עליו קודם) פשוט לקח איזה מברג 10, סובב בורג מסכן ובכך חשב שפתר את את הבעיה, הרכב-באגי עשה סיבוב אחד במסלול וחזר ושוב פעם נזילת דלק בדיוק מאותו מקום.

אם כבר אמרתי, אז נזכיר שבמהלך "התיקון" שהרכב עמד שגילינו את הנזילה, הרכב-באגי נכבה מספר פעמים מאותה סיבה שהוא פשוט לא הניע לראשונה שהבאנו אותו למסלול (מצבר מת).

אני הבאתי מהרכב שלי כבלים והשותף (ההוא שדיברתי איתו בטלפון ש"לא זוכר אותי") הביא את הג'יפ שלו (לאנד קרוזר אם אני לא טועה) בשביל להניע את הרכב-באגי, רק תחשבו מה היה קורה עם ניצוץ אחד מהמצבר בזמן ההנעה היה קופץ על הדלק שטיפטף על המיכל ועל הרצפה ועוד כ-6 איש עומדים מסביב ומסתכלים.

לגבי מבקרים? איזה? הגיע בחור אחד עשה סיבוב על הרכב (וכמעט התהפך כי אחרי זה הסתבר שהלחץ בצמיגים היה גבוה מידי והיה צריך לרוקן, למרות זאת ,לא עשו את זה) וזהו, המסלול נפתח ללקוחות וכבר עמדו 2 ילדים בני 14 שהתחילו לעשות סיבובים על הכלים וכמעט אחד מהם התהפך גם כן.

ואני עוד לא מדבר על זה שבסיום עבודה אותו יום את הכבלים שלי שכחתי שם, למחרת צלצלתי לאותו מנהל והודעתי שאני בא לקחת את הכבלים, כמובן שנשאלתי "איזה כבלים? על מה אתה מדבר?" ואחרי שכביכול הזיכרון חזר ונסעתי לשם לקחת אותם, הוא "כבר לא זוכר איפה הם נמצאים" ובזלזול שלח אותי לחטט במשרד\קרוואן שהוקם שם ולמרות הכל הם לא היו שם אלא בקרוואן השני שהוקם שם שזה כאילו המוסך של הרכבים.

קומבינות וחלטורות.

אוהד.

פורסם

"אפילו ביום הראשון שהלכנו העובדים להוציא את הרכבים אל המסלול הם לא הניעו ועוד אחרי שבקושי הניעו אותם ומילאו דלק, לאחד מהם הייתה נזילת דלק דיי רצינית מהמיכל דלק , ולמנהל? לא מעניין, ממשיכים לנסוע מצידו שיתפוצץ."

"הגיע בחור אחד עשה סיבוב על הרכב (וכמעט התהפך כי אחרי זה הסתבר שהלחץ בצמיגים היה גבוה מידי והיה צריך לרוקן, למרות זאת ,לא עשו את זה) וזהו, המסלול נפתח ללקוחות וכבר עמדו 2 ילדים בני 14 שהתחילו לעשות סיבובים על הכלים וכמעט אחד מהם התהפך גם כן."

אם כל מה שאתה אומר נכון אז קל להבין למה אין לנו ספורט מוטורי בארץ ולא יהיה.

לרוב הישראלים פשוט קשה לעשות משהו עד הסוף, ופה זה מתבטא בבטיחות

עצוב, לא פחות.

מעניין מתי נראה את הבכי על זה ששוב לא אישרו בארץ לערוך מרוצים. כשזה יקרה, אני ממליץ לעבור על האשכול הזה ולהבין.

פורסם

חברים, מצטער, רק עכשיו שמתי לב לשרשור הזה שמכפישים את שמי בפומבי .

כן, עבדתי כשכיר במקום הזה ואוהד אוחנה ועוד שניים או שלושה עבדו במסלול יומיים ונכון, חייבים להם כסף אבל עש בעיה .

אני עבדתי במקום חודשיים ולא קיבלתי משכורת וגם ממני מתנערים , לא תלושי משכורת ולא ביטוח לאומי ואני, להבדיל מהם, לא נשרפתי בשמש אלא שכבתי בבית עם צלעות סדוקות (כן, יש מסמכים רפואיים על כך)

לא התחמקתי ולא ברחתי ואין לי גם ממה.

אוהד צודק בהחלט - חייבים לו 200 ומשהו ש"ח וזו לא הנקודה (לי חייבים הרבה יותר ואני צריך לפרנס משפחה) .

הפתרון - כמו שהציעו כאן - תביעה בבימ"ש . רק שהבעיה שמדובר בחברה בע"מ ואין הרבה מה לעשות.

זה מאד יפה לצייר את התמונה שחורה ולצאת בהאשמות אבל מאד כדאי גם לספר קצת פרטים אמיתיים .

1- "שריפה בשמש" - נו באמת , המסלול נמצא בשמש , מה דעתך לשים כובע ...? אני הייתי עם כובע וקרם הגנה.

2- שתייה - אף אחד לא חייב לדאוג לך לשתייה , את שלי הבאתי מהבית.

אוהד , תפסיק להיות ילד קטן, קיבלת ממני הסבר מדוייק למי לפנות שם ועם מי לדבר (יש שלושה שותפים שנמצאים בתחנת הדלק כול יום בתשע וחצי בבוקר) זה שהם מתנערים...נכון זו בעיה וכמו שאמרתי חייבים גם לי כסף.

אגב- אני לא כתבתי בשום מקום שאני בעל המסלול או שותף, יותר מזה , את הפרסום למסלול עשו פה אנשים אחרים ולא אני. הקשר היחיד מבחינתי דרך הפורום היה חיפוש העובדים וגם את הפרטי לגבי זה אנשים קיבלו בטלפון ולא בפורום.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי,

נעזוב כרגע את הסיכסוך הכספי, מה לגבי הטענות החמורות לגבי מפגעי הבטיחות?

הדבר גובל בסכנת נפשות של ממש(אם הטענות נכונות).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

דובי, תאמין לי שאני לא ילד קטן ומקטר , כל מה שסיפרתי כאן על העבודה עצמה - זה נכון לחלוטין.

יש את VOLK כעד אם הוא מוכן לספר מה היה, ויש עוד 2 אנשים אחד בשם דודו יש לו רובר קבריולט אם מישהו מכיר ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו.

אמנם כל הדברים "הרעים" כביכול שקרו בעבודה אין להם שום קשר לזה שהסכמתי לעבוד ולזה שחייבים לי כסף, אבל אם כבר דיברנו על המסלול "הכל יכול של חיפה" אז נספר כבר מה יש שם.

כל הסיפור עם השמש רק סיפרתי שזה המצב שם באמת ולגבי השתייה אמרתי "נו מילא, אף אחד לא חייב לי כלום" אבל זה באמת שטויות וזה כבר ככה סופר על הדרך.

כל המסלול הזה מלא בקומבינות וחלטורות, הגיוס עובדים היה אמור להיות אנשים שהם "מיוחד" מהפורום שיש להם אהבה למכוניות ולספורט המוטורי, אם הייתי יודע שבמשך יומיים הייתי צריך לקרוע את התחת ו:

1. ללכת מספר פעמים ביום לכל אורך המסלול (משהו כמו ק"מ) ולהרים אבנים שהם קצת גדולות על מנת שהבאגי לא יתהפך אז המצב באמת רע, זה באגי! וזה מסלול עפר\אדמה, למה לא הביאו איזה טרקטור או משהו ליישר את השטח? חוץ מזה להתכופף כ300 פעמים ביום מצתבר זה באמת לא קל ושובר את האמא של הגב!

2. לתלות סככות עם קומבינה של אזיקונים בשביל שלתחנת רחיצה ממול לא יהיה שמש? איך הקשר פה למכוניות?

3. לסדר עם עת חפירה את הצמיגים שמסביב למסלול כי חלק מהם לא יצאו טוב?

אם כבר אז גם נזכיר שבאיזשהו שלב הופיעו במסלול כ-4 ילדים בני 12-13 שכביכול העסיקו אותם במקומינו בשביל לפנות את האבנים מהמסלול

(לטענתם אחרי ששאלתי) הם מקבלים 10 שקל לשעה, איפה נשמע דבר כזה? ואם היו נפצעים? - שוב הקומבינות.

כל הדברים הזה לא קשורים בכלל למכוניות\ספורט מוטורי, זה עבודה של פועלים שחורים, בשביל כאלה דברים לוקחים קבלן ועושים עבודה נורמלית ולא תופסים עם אזיקון בקומבינות.

אבל בסדר, הסכמתי, חוץ מזה מי אני שיגיד לבוסים איך לנהל את העבודה.

אמרתי יומיים-שלוש עד שהמסלול ייפתח ואז באמת נתחיל לעבוד נורמלי וגם קצת להנות מזה, אבל לא.

ולא רק זה, גם כסף לא קיבלתי.

זה מאד קל להתנער ולהגיד: "אני רק שכיר, גם לי לא משלמים, יש לי משפחה וילדים ורכב להחזיק וכדומה", אתה גייסת עובדים?

אתה היית עם העובדים ואמרת מה לעשות? אתה דיברת איתנו? אתה עשית את הרעיון? אז אותך העובדים מכירים.

2 השותפים האחרים? ראיתי אותם אולי פעם אחת, הם לא מכירים אותי (לטענתם) ויכולים לספר סיפורים מפה עד אילת.

אני לא עושה השוואות מי קיבל יותר ומי קיבל פחות ובטח שלא איתך, האמת, זה לא אמור לעניין אותי אם חייבים לך שקל או עשר אלף שקל.

(זה נשמע כמו מניאק אבל אני הולך לפי החוק) לי רק אכפת אם חייבים לי שקל או יותר. כסף זה שחשוב לכולנו ובטח שלי.

בגלל זה מראש פניתי אלייך דרך הודעה פרטית (כי בפלא משום מה אני מגיע לתא קולי בלי סוף) ואתה פשוט התנערת והפנת אותי כביכול למי שבאמת יש את הכסף, ולהם גם אין מענה.

אם אתה מעוניין לעשות תביעה יצוגית מכל העובדים כולל השכירים , אני מוכן לשמוע עלויות וככל הנראה גם לקחת חלק.

אוהד.

פורסם

דובי,

אני מבין שאתה שכיר ואתה מבין שמגיע לאנשים הנ"ל כסף, אז תן להם מסמך כתוב על השעות שהם עבדו במקום תחתום,

תגבה אותם בבית משפט אם צריך.

כל עוד שלא תקח אחריות בסיסית זאת, לדעתי אתה לא מתאים ולא ראוי להיות מנהל באף מקום! ובמקום עבודה הבא שלך תבקש לא לנהל כי זה אולי "גדול" עליך!

פורסם

אני מסכים, מן הראוי כאדם הוגן יהיה לקחת פיסת נייר, לרשום שם בתאריכים האלה והאלה בשעות הללו והללו ראיתה את א, ב, ג שהועסקו על ידי א, ב, ג לרשום תאריך ולחתום לא קשה מדי ואם אתה באמת אדם מפרנס והגון אתה תעשה את זה בטוחני.

עכשיו בקשר לשאלה עם התנאי עבודה, ולמה לא להביא קבלן שיעשה ככה וככה התשובה היא מאוד פשוטה. יום עבודה של פועל במינימום לא תעלה על ה200 ש"ח, השכרת טרקטור + מפעיל היא בערך 10-20 פעמים יותר יקרה, ליום. לכן במידה והעבודה לא כזאת רצינית שנדרש הספק אדיר אז ברור שעדיף להביא כמה פועלים שיעשו את העבודה מאשר להשכיר קבלן.

מעבר לזה, כבר רשמו לך כאן להבא כשאתה נכנס למקום עבודה תוודא שאתה יודע למה אתה נכנס במאה אחוז, שיש לך עם מי לדבר, שאתה מכיר את העבודה בין אם זה מחבר שעובד, עבד שם בעבר או שדיברת על התנאי העסקה שלך ותזכור שכל דבר שלא נרשם על הדף מבחינתך תמיד צריך להיות מוגדר כלא נאמר ולא קיים, לכן תדאג לזה שאפילו אם אתה הולך לעבוד לדוגמא בעבודה מזדמנת יום אחד, תדאג מראש כבר בראיון עם המעסיק להעלות על הדף כמה נקודות כמו שתייה, ביטוח, תלוש, ותנאי העסקה וכמובן המשכורת ולהחתים אותו אפילו על פיסת נייר קטנה רק בשביל שיהיה לך את השקט הנפשי הזה. את הלקח הזה אמנם למדת בשני ימי עבודה אבל לא חסרים סיפורים על אנשים שאכלו אותה קשה מאוד ממעסיקים כאלה ואחרים על סכומים יותר גבוהיים ואני חושב אמנם שאתה לא צריך לוותר על מה שמגיע לך אבל תנסה ללכת ישירות למעסיק עם איזה בחורצ'יק בריא ולדבר איתו שיחה קצת יותר צפופה כי בדרך חוקית כמו שכבר אמרו לך יעלה לך יותר כסף להוציא ממנו את הכסף מאשר מה שתקבל בסופו של דבר.

אבי.

פורסם
לא הוא לא בבעיה.

המעסיק בבעיה.

מעבר לעבירה הפלילית של העסקת עובד בניגוד לאיזה 100 חוקים שונים, אתה גם טוען שהמעסיק ימשיך וישקר בבית משפט. אולי הוא בכלל יחליט לתקוע את הרגליים של העד במלט ולהשקיע אותו מתחת למזח...?!

שים לב שציינתי כי הבעלים יתכחשו לזה שהם מכירים או העסיקו אותם,הרי הוא בעצמו ציין כי מי שקיבלת אותו לעבודה היה המנהל ולא הבעלים,הם יכולים להתנער ולהגיד שהוא שכר אותם ללא אישורם.

אם היה מדובר באנשים ישרים לא היה נפתח השירשור הזה,הרי לא חסרים מקרים בהם מעסיקים מקבלים עובדים ליום יומיים ואז מתנערים מה והם לא רואים את הכסף.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...