Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי לפני שאתה קונה כל מיני דברים לך למפגש תשמע תראה ואז תחליט פחות או יותר מה אתה רוצה.

דבר שני יש בתחנה המרכזית הישנה בת"א חנויות של מערכות לרכב ששם המחירים יותר זולים בכמה מאות,

אני לדוגמא קניתי את המגבר של JBL(למטה בחתימה) ב1150 ש"ח ואת המורל דוטק אוביישן ב1050 שזה פחות מהכי זול באינטרנט וגם אפשר להתווכח עם המוכר על הכסף, יש לי את הטלפון של אחד המוכרים אז אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי.

עוד משהו לגבי איטום ממש מומלץ ואפילו חובה לעשות, ההבדל באיכות הסואנד הוא ענק עם איטום.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

למה לך 2 זוגות קומפוננט ו-6 על 9?:?

אני מציע לך לוותר עליהם ועל הלייטינג אודיו ככה התקציב שלך יגדל טיפה

ותוכל להחליף לקומפוננט יותר טוב או רדיו דיסק,תוכל לשחק עם הרכיבים מבחינת תקציב

אתה צריך רדיו דיסק,קומפוננט טוב מגבר וסאב ואם אתה מתעקש אז 6 על 9

יום טוב

פורסם
אין לצטט ללא צורך . שמור על כללי הפורום

אני עוד מאט מתגייס אני רוצה להנות ולקנות מערכת אודיו נחמדה בתקציב נחמד.

ואם אכפת לך בא לך לבנות לי מערכת לפי הידע שלך שתיהיה הכי טובה לתקציב ?

פורסם

תגיד לי מי בחר לך את המערכת?

לפי התגובות בזאפ ראית שהם טובים והחלטת?

הדברים שהבאת פה ממש לא תואמים אחד לשני,אין שום קשר חוץ מהחברה (JBL)

כמו שכבר אמרו לך-חבל על השקעה של רמקולים אחוריים תקנה או סט קומפוננט 1 או זוג,לקדימה ואחורה!

Scan Speak

• תוכן חדש...