Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורט עד 12,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מחפש רכב שיודע לתת כשדורישם ממנו, שליטה ועיצוב חשוב לי מאוד...

בעיקרון אני מבין שהתקציב הוא לא שמן במיוחד אבל השמח לשמוע על המלצות חמות ..

דגמים שחשבתי עליהם זה ה 306, 106 , רנו קליאו (פחות,אולי הראלי) , ..

מממ גם רובר 214 רכב יפייפה ולא יקר אבל שמעתי שיש עליו הרבה הוצעות ולא ממש מומלץ..

בכול מקרה אני ישמח לתגובות והצעות שלכם ..\

רכבים בסגנון 205 (מכוער) ו פונטו (עגלה) לא ממש בכיוון :roll: ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

כל אוטו יודע "לתת" כשדורשים ממנו. השאלה מה "לתת"?

חבר יקר, אם היית עושה חיפוש בפורום, היית רואה שגם בתקציב כפליים כמעט בלתי אפשרי לקנות רכב "ספורטיבי".

ב-20K אפשר לקנות רכב שחוט שדורש יישור קו בעוד 10K לפחות ויש לו ליקויים בטיחותיים, תקלות חשמל ומכאניות.

אם אין לך בצד עוד 10-15K ליישור קו רציני, אל תקנה רכב "ספורטיבי" ב-20K.

אני לא מדבר בכלל על 12K. זה בכלל לא תקציב למשהו ספורטיבי, אלא תקציב לרכב שראה ימים טובים יותר ואם תשמור אליו טוב ייסע.

מה שכן, ממליץ לקנות ZX בגירסאות החזקות יותר, מדובר על רכב מהנה. ועוד יישאר תקציב להתחלת יישור קו.

רכבים בכסף כזה דורשים השקעה של אלפי שקלים. החל ממצבר, צמיגים וטיפול גדול ועד לתיקון תקלות וליקויים בטיחותיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי מקובל אז בוא נרד מספורטיבים ..

עדיין רכב טוב אפשרי למוצא בתקיצב כזה??

לצערי אין לי יותר...תיקונים ושיפורים וכו' אפשר לעשות במשפחה (יש מוסך) ..

מכוניות שאבא שלי ממליץ לי אני לא אוהב, אני רוצה מכונית לצעירים ולא איזה דייאו רייסר או פונטו .. :evil:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

בתקציב כזה אפשר למצוא מגוון של רכבים טובים. ברור בכל מקרה שהם ראו ימים טובים יותר, אבל עם יישור קו אפשר לגרום להם להיות אמינים (אצלך זה בכלל לא אמורה להיות בעייה בזכות מוסך).

יופי זה עניין של טעם. דווקא 205, לפי דעתי אתה סתם מזלזל בו.

כמו שהמלצתי לך, יש: סיטרואן ZX - אחלה רכב ותמורה טובה לכסף, דיהטסו אפלאוז - רכב אמין ואולי אפילו סיויק מתחילת שנות ה-90'.

אני מבין שאתה רוצה רכב לצעירים, אבל תבין שמדובר ברכבים שחוטים שכל יום עוברים קריעה בסגנון מהיר ועצבני ומסכת התעללויות.

כל רכב אפשר לקחת, לשפר ולקבל ממנו יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...