Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי וויכוח עם חבר.

הוא טען שנסיעה עם כמות מועטה של דלק בצורה כמעט תמידית, כלומר, כמעט תמיד ברבע טנק התחתון + הרבה פעמים לנסוע על הנורה, ואפילו להגיע למצבים קריטיים פה שם, יכול להרוס דברים שקשורים לדלק כמו משאבת דלק, הזרקת דלק, או כל הדברים שקשורים בנושא הזה.

אני אישית חושב שאומנם זה לא בריא לאוטו, אבל קשה לי להאמין שזה יכול לגרום להוצאה ממשית של תיקונים ממשיים בנושאים שונים.

אם הוא באמת משפיע, אז למה? ברור שזה לא בריא, אבל למה זה הורס? ומה זה הורס?

Back to the original - NC again.

פורסם

חבר שלך צודק בהחלט.

לא צריך להיות מבין גדול במכונאות כדי לדעת שבתחתית מכל הדלק נמצאת כל הג'יפה.

לכן אם נוסעים על סוף המכל, הליכלוך עולה וגורם לסתימות במעברי הדלק, ולזה ישנם השלכות רבות - זיופים במנוע, תצרוכת דלק גבוה, קשיים בהנעה ובסחיבה ועוד.

מעבר לזה, בהרבה רכבים משאבת הדלק שוכנת בתוך מכל הדלק והוא זה שמקרר אותה.

לכן אם נוסעים על מכל כמעט ריק אז אין מה שיקרר את המשאבה והיא פשוט תתחמם ותלך לעולמה...

אני מתאר לעצמי שיש עוד השלכות לנושא אבל לדעתי די גם בזאת כדי להבהיר את הענין.

מומלץ כבר ברבע מכל לגשת ולמלא דלק.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

כבר שנה נוסע ממצב של מלא עד מצב של 5 ליטרים לפני הסוף.

כלומר אני מתדלק מלא...חונק...עד שאין מקום לעוד טיפה..מאפס את השעון, נוסע 450 ק"מ ומתדלק עוד פעם 40 ליטרים מתוך 45..כבר שנה וקצת אני עושה זאת ושום דבר לא קרה..וכנראה שגם לא יקרה.

האוטו נוסע פיקס, אין זיופים לא מכאן ולא משם...כמובן שזה האוטו שלי, באחר יכולים לצוץ בעיות כפי שצוינו להעיל.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

זה מזיק לממיר הקטליטי (למה? ככה. זה התפקיד שלו).. אבל בגדול גם ליסוע על הנורה זה לא ממש קריטי בטנק דלק של 40 ליטר, בהנחה שהנורה היא 8 ליטר: זה חמישית מיכל בסה"כ.. מצד שני, כמובן שעדיף לא להתגרות ברכיב מועד לפורענות כמו משאבל דלק...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
חבר שלך צודק בהחלט.

לכן אם נוסעים על סוף המכל, הליכלוך עולה וגורם לסתימות במעברי הדלק, ולזה ישנם השלכות רבות - זיופים במנוע, תצרוכת דלק גבוה, קשיים בהנעה ובסחיבה ועוד.

לכן אם נוסעים על מכל כמעט ריק אז אין מה שיקרר את המשאבה והיא פשוט תתחמם ותלך לעולמה...

אריאל

ישנה טעות כאן לפי דעתי...

אמנם הג'יפה נמצאת בתחתית המכל... אבל אין דרך אחרת לשאוב דלק מהמיכל אלא מהתחתית... ולכן לא משנה אם המיכל מלא או ממש לקראת הסוף, הג'יפה תגיע למקומה בכל מקרה...

לגבי הקרור, בזה אני כבר לא מבין, אבל זה נשמע לי מצחיק שמשתמשים בדלק בכדי לקרר משאבת דלק... האם אין סכנה בכך שהדלק יתחמם?! ואז -> קאבווום!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
חבר שלך צודק בהחלט.

אריאל

אמנם הג'יפה נמצאת בתחתית המכל... אבל אין דרך אחרת לשאוב דלק מהמיכל אלא מהתחתית... ולכן לא משנה אם המיכל מלא או ממש לקראת הסוף, הג'יפה תגיע למקומה בכל מקרה...

לגבי הקרור, בזה אני כבר לא מבין, אבל זה נשמע לי מצחיק שמשתמשים בדלק בכדי לקרר משאבת דלק... האם אין סכנה בכך שהדלק יתחמם?! ואז -> קאבווום!

לגבי זה שהמשאבת דלק מתקררת מהדלק עצמו - זה נכון לגמרי. חבר פורום אמר לי בזמנו שישנה המלצה לא לנסוע עם םחות מחצי מיכל, אחרת המשאבה מתחחמת ויכולה לשבוק אחרי ק"מ מועט ביחס לחיים המלאים שלה. והדלק לא יעשה שום קאבוום, המשאבה לא מייצרת עד כדי כך הרבה חום. לא בהושאאה למה שהולך בפעימת דחיסה במנוע עם אדי דלק..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

:shock:

על "מצוף" שמעת ?

הדלק נשאב תמיד מהמפלס הגבוה ביותר במיכל. יש מצוף. הוא צף. למעלה...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה מזיק לממיר הקטליטי (למה? ככה. זה התפקיד שלו).. אבל בגדול גם ליסוע על הנורה זה לא ממש קריטי בטנק דלק של 40 ליטר, בהנחה שהנורה היא 8 ליטר: זה חמישית מיכל בסה"כ.. מצד שני, כמובן שעדיף לא להתגרות ברכיב מועד לפורענות כמו משאבל דלק...

מה זה ממיר קטליטי? :wink::lol:

לי אין כזו חיה באוטו. :lol:

פורסם

:shock:

על "מצוף" שמעת ?

הדלק נשאב תמיד מהמפלס הגבוה ביותר במיכל. יש מצוף. הוא צף. למעלה...

לפי מה שאני יודע, תפקידו של המצוף לתת אומדן לגבי כמות הדלק, תפקיד נוסף שהמצוף עושה, אני לא יודע ואני אשמח ללמוד.

פורסם
חבר שלך צודק בהחלט.

אריאל

לגבי זה שהמשאבת דלק מתקררת מהדלק עצמו - זה נכון לגמרי. חבר פורום אמר לי בזמנו שישנה המלצה לא לנסוע עם םחות מחצי מיכל, אחרת המשאבה מתחחמת ויכולה לשבוק אחרי ק"מ מועט ביחס לחיים המלאים שלה. והדלק לא יעשה שום קאבוום, המשאבה לא מייצרת עד כדי כך הרבה חום. לא בהושאאה למה שהולך בפעימת דחיסה במנוע עם אדי דלק..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...