Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Vw Golf 1.6 או Pegout 206 1.6

TomSilver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וברצוני לרכוש אחת מהמכוניות Pegout 206 1.6 או Vw Golf 1.6 לנסיעה בעיר.

ה-Golf יד 3 ידנית שנת 2001 ונמכרת ב50K והפג'ו הינה יד 3 אוטומטית שנת 2003 ונמכרת ב-56K.

אני לא רוצה משו שיאכל יותר מדי דלק כי שמעתי שהצרפתיות אוכלות דלק.

וסתם בנוסף בפג'ו השקיעו במערכת בשווי 12K לא שזה משמעותי סתם לידע.

תודה .

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

הי,

ה206 והגולף לא באותו סטגמת.

האחת סופרמיני והשני משפחתית.

במידה והגולף אוט' היא תוכל יותר דלק משום שהיא כבדה יותר.

אמינות השתיים זהה פחות או יותר כשלפג'ו יתרון קל בשל העובדה שהיא חדשה יותר.

כמה ק"מ יש לכל אחד מהרכבים? יד 3 למודל 03 זה מכובד...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הי,

ה206 והגולף לא באותו סטגמת.

האחת סופרמיני והשני משפחתית.

במידה והגולף אוט' היא תוכל יותר דלק משום שהיא כבדה יותר.

אמינות השתיים זהה פחות או יותר כשלפג'ו יתרון קל בשל העובדה שהיא חדשה יותר.

כמה ק"מ יש לכל אחד מהרכבים? יד 3 למודל 03 זה מכובד...

עידן

אני לא ידעתי שאפשר להשוות אמינות של גרמנית לצרפתית, לרוב גרמנית יוצאת עדיפה בהרבה, מניסיון עם סיטרואן ו4 גרמניות (אודי, פולקסווגן וסיאט ששיכת לקונצרן VW)

קודם כל כמו שידידי האמר, הגולף גדולה יותר, וחוץ מזה, אם המחיר של הגולף נמוך יותר, הייתי הולך עליה, היא תמורה עדיפה לכסף בכל היבט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גולף 1.6 גם בגירסה הידנית מעט לא זריזה בלשון המעטה,

206 בגירסה אוטומטית זריזה ה-ר-ב-ה יותר, ומרגישה קלילה

תאחלס מדובר ברכב נוח יותר, שנוסע טוב יותר, זריז יותר, ואוטומטי - בכל האספקטים האלו ה206 טובה יותר,

מצד שני VW זה עלק סמל סטטוס, הגולף לטעמי מעט יפה יותר, היא גדולה יותר מרווחת יותר ומבחינת איכות פנים בטח ובטח איכותית יותר !,

אז בעצם אם סמל סטטוס, מראה יוקרתי, ותחושה (פנים הרכב) מפנקת זה מה שאתה רוצה, גולף בשבילך, בכל השאר זה 206

פורסם
אני לא ידעתי שאפשר להשוות אמינות של גרמנית לצרפתית, אפשר גם אפשר וללא חשש.

חוץ מזה, אם המחיר של הגולף נמוך יותר, הייתי הולך עליה, היא תמורה עדיפה לכסף בכל היבט. ה206 זריזה יותר ואני מחפש זריזות- אז עדיין הגולף תמורה טובה יותר גם בהיבט הזה?

עידן.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...