Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה 2002 1.6 רגילה ורציתי לדעת לגבי האגזוז הזרימה החופשית שנקרא אצלינו אגזוז לחץ

יש כאלה שאומרים שבגלל שמנוע של סובארו הוא בוקסר משהו כזה אז ישמעו אותו יותר חזק ממנוע אחר

האם זה נכון ואם אפשר לתת עוד מידע לגבי זה דרך אגב איזה אגזוז עדיף הסברינג או הדרגון מדובר רק בחוקיי

תודה

פורסם

אין קשר למנוע בוקסר או לא. אגזוז זרימה חופשית (שקוראים לו בטעות רוב האנשים אגזוז "לחץ"), הוא פחות משתיק את קול המנוע בד"כ, מאשר אגזוז סטנדרטי.

דראגון הוא של חברה ישראלית APL וכולל את כל אישורי משרד תחבורה ותו תקן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דראגון הוא של חברה ישראלית APL וכולל את כל אישורי משרד תחבורה ותו תקן.

אז ככה,

אם האישור אפשר יופי לנגב את הת*ת ומצד שני שום בוחן כבר לא יכשיל אותך רק על דוד ,לפני שבועיים העברתי רכב טסט עם דוד פתוח- הגזים יצאו תקינים והכב עבר

המומלצים שלי: סופר ספרינט ואנסא

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שתיהם אם אישורי תקן למרות שהם לא ממש עוזרים בטסט אבל לפחות בהורדה מהכביש כן

לגבי האגזוזים הדרגון עולה 800 והסברינג 1200 יש הבדל שווה תהפרש בינהם

או שהכל אותו דבר שתיהם גם ככה חוקים ולא מוציאים הרבה ראש מה אתם אומרים

תודה

פורסם

האישורים האלו לא שווים שום דבר מול אף אחד.

מי שירצה להכשיל אותך טסט / להוריד אותך מהכביש יעשה את זה (עם אישור או בלעדיו),

ומי שלא - לא יעשה את זה (עם אישור או בלעדיו).

סברינג, למיטב זכרוני, נחשב לאחד מהמרעישים יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי בכל אופן אישור מאוד עזר לעבור את הטסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להוסיף 400 שקל זה ישתלם אתה חושב מבחינת הרעש יש הבדל רציני?

כי לחבר שלי יש דרגון ולקח לו זמן להפתח וגם לא שומעים מי יודע מה רק עם הוא מעל טור 3.5

שהוא מתניע והכל אין רעש בכלל

פורסם

הכי הרבה רעש יהיה בלי אגזוז בכלל. :lol:

במקרה שלי דראגון מספק אותי, הוא עושה "רעש" גם בסיבובי סרק. לא יודע איזה בדיוק דגם יש לי, התקין אותו בעל הקודם של אלפא שלי, אבל אם אתה נוסע שומעים בכל הרחוב :wink:.

ראוי לציין שבנסיעות ארוכות, בגלל האגזוז יש רעש שמעייף. אם רוב הנסיעות שלך ארוכות - קח את זה בחשבון.

גם אם בד"כ יש לך נוסעים במושב אחורי, הם מאוד יסבלו מהרעש, זה כמו לשבת בתיבה של רמקול - אפשר להכריש.

פורסם

שמעתי תדרגון אצל חבר שלי והוא לא מי יודע מה

בגלל זה אני שואל לגבי הסברינג גם מי שיש לו ניסיון איתו שיגיב בבקשה

תודה

פורסם

השרשור ננעל עקב אינטואיציה נשית של אחד המנהלים של הפורום הזה ( בגירה ) מכיוון שלא למטרת שיפור מכני מטרת האגזוז .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...