Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

195/55/15 או

195/60/15

לפוקוס 2.0 03'

רקע:

כרגע הצמיגים ישנים, רועשים ולא אוחזים (בכיכרות הזנב נוטה לברוח ללא התראה). שיחקתי קצת עם הלחץ אוויר ללא הועיל

ובנוסף אני מודע לזה שאולי יש צורך לעשות כיוון פרונט+ ציר אחורי. גם זה יגיע.

כרגע השיפור הראשון שאני רוצה לעשות זה רק החלפת צמיגים, והשאר עפ"י הצורך בעתיד..

מה האופציות שלי אם אני מסנן עפ"י קריטריונים?:

אחיזה טובה, דופן קשיחה ויהיה נחמד אם גם לא ירעישו בטירוף, מעבר לינארי מיבש לרטוב ואחיזה סבירה ברטוב.

והכי חשוב לי - שהצמיגים יהיו זמינים ולא אצטרך לחרוש את כל הארץ כדי למצוא אותם. אני מוגבל לאיזור נתניה-חדרה-קיסריה.

התקציב - עד 2,000 ש"ח לרביעיה טרייה.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על סט צמיגים איכותי והמקום בו ניתן לרכוש אותו.

חשוב לציין שאת רוב המקומות באיזור כבר עברתי והם מחזיקים רק ג'אנק או צמיגים ירוקים.

** עריכה **

לא אכפת לי אם הצמיגים יחזיקו אפילו 30K בנסיעה מנהלתית. הרכב עובר 10K בשנה לכן אורך חיים הוא לא שיקול עבורי.

שבת שלום

מתן

פורסם

נראה שבן מרוצה- אולי תפנה אליו לגבי ה S DRIVE? אני לא בטוח שיש במידה שלך אבל אולי...http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206762&highlight=sdrive

סעו בזהירות!8)

פורסם

SP9000 יענה על דרישות האחיזה אבל לא על דרישות הקשיחות. מדובר בצמיג שנותן תמורה מדהימה לכסף אבל סובל מדופן רכה ונמרח בפניות.

לצערי רוב הדברים שכן יענו לך על הדרישות חורגים ממגבלות התקציב אז תצטרך להגדיל את התקציב או להתפשר קצת בדרישות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

Z101 נחשבים פחות טובים מ-SP9000 (מבחינת אחיזה אני מדבר).

אם תמצא בארץ את פיילוט אקזלטו במחירים שלך - לך על זה.

כאשר אני חיפשתי - היו מחירים טובים אבל לא היו צמיגים. וחבר סיפר לי שכאשר הם כן היו בארץ המחירים היו מעל 2500 ש"ח לסט.

אתה יכול לבחון גם את טויו פרוקס 4.

אני אישית הייתי הולך על SP9000.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הייתי היום בכמה פנצ'ריות באיזור חדרה, לאף אחת מהן אין SP9000 או משהו דומה באותה הרמה

הצמיג הכי ספורטיבי שניסו 'להשחיל' לי, היה של WESTLAKE :?

אשמח אם יש מישהו שיוכל להגיד באיזה פנצ'ריות באיזור נתניה -עד זיכרון יעקב כן מביאים צמיגים ברמה שאני מחפש והם זמינים לקנייה..

התקציב הוא סביב ה2K ש"ח. אם צריך להוסיף עוד 100-200 ש"ח זאת לא מה שימנע ממני לקנות אותם.

פורסם

לאנטון בטוח יש, הוא גם יתן לך אותם במחיר הכי זול, שווה את הנסיעה ליפו (אבל עדיף לוותר על ההתקנה אצלו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צמיגי ורד בנתניה, יוכל להשיג לך כל צמיג שתרצה, במחירים הגיוניים.

אני הייתי ממליץ על הfalken 912 הרכבתי כאלה במידה שלך על הקסארה שלי והיא מתנהגת שונה לחלוטין ממה שהיא היתה.

פורסם

מה עם TOYO PROXES T1R ? צמיג ברמה קצת יותר גבוהה מכל המתחרים שהוזכרו כאן למעט הSDRIVE

יש גם במידה שלך בסביבות 400 ש"ח לצמיג.

פורסם

במחיר שנקבת, ה T1R אכן בחירה מועדפת.

ד"א, גם אני נוסע 10K בשנה, ולכן גם אני הלכתי על צמיג שיחזיק בקושי 30K בנסיעה מנהלתית, בחרתי בפירלי P_ZERRO ROSSO Asimetrico, הבעיה היא שבמחיר שנקבת תוכל להחליף בערך צמיג אחד :roll:, רוצה לאמר שאם תשקיע מעט יותר, תוכל לקבל כמעט כל צמיג מקטגוריית MAX PERFORMANE המקצועית, וה"דביקה" כפי שציינת...

ד"א, כיכר, זנב בורח וכל מיני תופעות של חוסר איזון, לא אמורות לקרוא באם כל הרביעיה מאותו דגם (נחות ?) ובאותו מצב (ירוד), בדוק לחצי אוויר, כיווני מתלה, נהג ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
במחיר שנקבת, ה T1R אכן בחירה מועדפת.

אם תשקיע מעט יותר, תוכל לקבל כמעט כל צמיג מקטגוריית MAX PERFORMANE המקצועית, וה"דביקה" כפי שציינת...

ד"א, כיכר, זנב בורח וכל מיני תופעות של חוסר איזון, לא אמורות לקרוא באם כל הרביעיה מאותו דגם (נחות ?) ובאותו מצב (ירוד), בדוק לחצי אוויר, כיווני מתלה, נהג ...

ליאור

הרכב מיועד לשימוש יומיומי רגוע, אבל אני מחפש צמיגים קצת יותר טובים מהסטנדרט הרגיל. לא חושב שיש לי צורך בדרגה הגבוהה ביותר.. הטויו T1R זמינים במידה שלי? למישהו יש אולי את הטלפון של היבואן ע"מ לשאול אם קיים ואיפה?

כרגע האפשרויות שלי, מבחינת התקציב, עומדות על שלושת אלה (עפ"י הסדר):

TOYO T1R

SDRIVE

DZ101

לגבי הכיכרות - צמיגים יבשים, לא זהים מאחור.

לחץ אוויר - תקין והתופעה קורת במהירות איטית (20-30) בכניסה לכיכר ללא גז וללא בלימה.. לדעתי אלו הצמיגים שבעייתים כאן.

פורסם

קיים במידה 195\55\15 -בדוק רק אם יש במלאי.

היבואן הוא אוטו לוקס בראש העיין אבל ההבדל בינו לבין הצמיגיות לא גבוה.

תהנה

• תוכן חדש...