Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דהייטסו שרייד שנת 99 ,גיר ידני מנוע 16 שסתומים.

הרכב מטופל כל 10k קילומטרים.בנוסף אני שם גם תוסף דלק של bg k44 .

לאחרונה ישנה אצלי בעיה של סחיבה,כלומר לפעמים אני מניע את הרכב והוא נוסע ממש חלק "וטס" לי ולפעמים(אפילו באותו היום אחרי מספר שעות)אני מניע והסחיבה שלו יורדת ונעשת קשה.

האם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי איפה יכולה להיות הבעיה?

(האם יש השפעה לסוג הפלגים,חותי הצתה ?)

אשמח לתגובות של מבינים בעיניין.

פורסם

בכותרת כמובן היה צריך לרשום שנת ייצור.

מדובר במנוע הזרקה 1.3 או 1.5. יכול להיות שהבעייה בחוטי הצתה. כאשר הרכב לא מושך, המנוע נשמע רגיל או שיש צליל של מאין איבוד הצתה? בנוסף ממליץ לבדוק פילטר דלק.

האם אתה מתדלק כל בזמן בתחנת דלק קבועה, האם אתה בטוח בטיב הדלק שאתה שם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המנוע הוא 1300 ידני הזקרת דלק.

לפני מספר חודשים באמצע הנסיעה קרה מן פיצוץ(כנראה יצא מהאגזוז) ואחרי הפיצוץ הרגשתי סחיבה מעולה והאוטו נסע חלק מספר ימים ואז חזר שוב לסחיבה חלשה יותר.

האם יש למישהו מושג מה משמעות של פיצוץ כזה ששחרר משהו שהאוטו סחב טוב למספר ימים?

פורסם

במוסכים קיים מד לחץ גזים שמחברים אותו במקום חיישן החמצן על הלחץ המרבי בסל"ד גבוה לא לעלות על 0,2 בר אם יותר הממיר או דוד הפליטה האחורי סתום חלקית. כדאי לבדוק .

הבק-פייר הוא תוצאה של העדר ניצוץ רגעי כך שבנזין חי נשרף במערכת הפליטה וגרם לפיצוץ , אם לאחר הפיצוץ הרכב סחב עלול להיות שבאמת יש סתימות במע' הפליטה כמוכן יש בעיה גם במע' ההצתה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...