Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד היתה לי חיבה לאנדרדוג בפורמולה-1, לקבוצות הקטנות שמנסות, למרות חוסר הסיכוי מראש, כזו היתה מינרדי וכזו גם סופר-אגורי, או יותר נכון היתה סופר-אוגרי.

עוד מלפני פתיחתה של עונת 2008 נשמעו כבר בהרבה מקומות שמועות וגם הודעות חצי רשמיות על הקשיים הכלכליים של הקבוצה היפאנית הקטנה בהנהגתו של נהג הפורמולה-1 לשעבר, היפאני, אגורי סוזוקי.

הקשיים הכלכליים נבעו מאי יכולתם של הספונסרים לעמוד בהתחייבויות כלפי הקבוצה וגרמו בין השאר ממחסור חמור באימונים וימי מבחן למכוניות ולנהגים.

לפתיחת העונה התייצבה הקבוצה"בצליעה" וגם בכדי להבטיח שלא תספוג קנס כבד מה-FIA, אולם לכולם היה ברור שאלו פרפורי גסיסה.

עוד במרוץ הקודם היה סימן שאלה גדול לגבי הגעת הקבוצה והשתתפותה אולם ממש בשנייה האחרונה העניין סודר.

כעת, לקראת סופ"ש והמרוץ בטורקיה הכתובת היתה כבר על הקיר כאשר הקבוצה לא שלחה את כול הציוד למסלול וגם זה שנשלח לא הורשה להיכנס בגלל אי תשלומים .

אגורי סוזוקי ניסה להציל את המצב דרך הונדה ביפאן ודרך חברה גרמנית שהיתה אמורה להיכנס כשותפה לקבוצה אולם זה כבר לא הספיק וכעת יצאה הודעה רשמית מטעם הקבוצה כי הם פורשים מהפורמולה-1 החל מרגע זה ולא יהיו על הגריד ביום ראשון.

סופר-אגורי הצטרפו לפורמולה-1 בעונת 2006 וקיוו להרבה יותר ממה שהצליחו. בתחילה ראינו אותם משיגים מספר תוצאות מעוררות השתאות, ביחוד מול היכולת החלשה שהציגה הונדה אולם ככל שעבר הזמן לא הצליחה הקבוצה הצנועה להקדם יותר מדי וגם הביצועים של הנהגים נפגעו, בעיקר בגלל מחסור בימי פיתוח למכוניות.

מעונת פורמולה-1 שתוכננה להכיל 12 קבוצות ו-24 מכוניות, הגריד מיום ראשון יהיה רק עם 20 מכוניות, אנמי משהו אם תשאלו אותי.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני זוכר שבעבר היו מספר מתמודדים על הכנסת קבוצה נוספת לפורמולה-1. לבסוף היתה זו פרודרייב שהצליחה לזכות במקום אבל בנתיים לא הצליחה להעמיד מכוניות על הגריד. אני מקווה שהחלל של סופר אגורי יתמלא במהרה.

פורסם

הבעיה עם פרודרייב לא היתה ממש מצידם.

דיויד ריצ'ארדס בנה על זה שיאשרו לו להיכנס עם פרודרייב כמקלארן-B , כלומר לקנות שילדה משומשת ממקלארן ולהריץ אותה באליפות.

הקבוצה היחידה שהתנגדה למהלך הזה היתה וויליאמס שטענה שהתקנון בפורמולה-1 קובע נכון לעכשיו שחובה שכול קבוצה בונה בעצמה את השילדה ויותר מזה, מחזיקה בזכויות היוצרים של השילדה (שמעתי מישהו אומר - למה טורו-רוסו ורד-בול...? ) .

כשראה ריצ'ארדס שאין לו עתיד במלחמות הללו, נטש הכול וחזר להתרכז בקבוצת הראלי שלו, כמו גם בהרצת אסטון-מרטין ללה-מאן.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...