Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היכן באיזור צפון, רצוי קרוב ככל האפשר לעפולה, אני יכול לעשות איזון לג'נטים של אלפא שלי? מדובר בג'נטים מקוריים, שכבר קצת עקומים. ידוע לי שיש מקומות איפה מיישרים את הג'נטים.

אשמח להמלצות.

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ציינתי ממה עשוי ג'נט, אבל ציינתי שמדובר באלפא 164. הג'נטים המקוריים הם סגסוגת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם חישוקי פלדה ראיתי דגמים עד 93. החל משנה הזאת עוד לא יצא לי לראות אחת עם חישוקי פלדה.

בכל מקרה, הייתי רוצה לתקן אותם. מכיוון שחישוקים סיניים, אני לא בטוח שיצליחו להחזיק את האוטו ששוקל 1380ק"ג לאורך זמן.

אני מניח שחישוקים חדשים ששוים בחוזק שלהם למקוריים עולים 4K-5K.

אם יש הצעות למקום בצפון שיכול לתקן את החישוקים שלי, אשמח מאוד.

פורסם

אלפא זה כזה רכב שאי אפשר להפסיק להשקיע בו. גם כשאין במה להשקיע, מוצאים משהו חדש.

ניראה לי שאני פשוט יקנה ג'נטים חדשים. כמו שהבנתי ג'נט סגסוגת שעבר יישור, בגלל עייפות חומרים מכל מכה קטנה הג'נטים יחזרו חזרה למצב ה"רגיל" (עקום). האם התיאורייה הזאת נכונה?

• תוכן חדש...