Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דשבורד בסקודה 93.

DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתעניין בהחלפת הדשבורד בסקודה שלי [פרטים בחתימה]. אני לא מעוניין בבנייה אלא פשוט להחליף את הזוועה שיש לי עכשיו. כמה יעלה לי בערך לקנות דשבורד של מאזדה 3 או 6 או איזה רכב ליסינג נפוץ אחר.

יש פתרונות אחרים?יותר זולים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה לא תהיה בתשלום עבור דש-בורד מרכב נפוץ, אלא בהרכבתו לשלך, הן מבחינת התאמה (קיצורים / תושבות / מיקום הגה / תעלות מיזוג וכו') והן מבחינת חיבורי שעונים / חיווט שלא יתאימו לשעונים הקיימים בדש-בורד שונה.

בקיצור, רעיון הזוי, כדאי לך לרדת ממנו תוך שעה, ויפה שעה אחת קודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב ירדתי ממנו, עכשיו יש פתרונות אחרים?צביעה?בנייה עם פיבר?יש לי את החומרים בשביל בנייה בפיבר אני חושב [מה צריך בכלל?].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה להשיג דשבורד של סקודה חדשה יותר?

בצ'כיה יצא לי לראות סקודה כמו שלך, עם דשבורדים של סקודה ניו פליסיה שנת 97...

זה מעין דגם ביניים כזה, משהו בסגנון הפולו קלאסיק שקיבלה דשבורד עדכני בשנת 2001.

מציע לך לחשוב בכיוון הזה - הדשבורד החדשני הוא עמיד הרבה יותר, ואם יש כאלה בצ'כיה סימן שהגודל מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דשבורדים זה עסק ביש:roll:

במיוחד לבעלי צרפתיות, פג'ו 205 מישהו? :?

טוב אז תשמע את הדעה שלי, אם לא תמצא חדש או משומש במצב טוב, אז לדעתי פתרון אחר יהיה

לעשות שיפוץ דשבורד בעצמך, וזה רק בתנאי שיש לך הרבה זמן על הידיים (חשוב בכיוון ה 12 שעות +).

זה בכלל לא קל, קודם עלייך להלחים את כל החלקים שאתה יכול וכל הסדקים, אחרי זה אתה צריך למלות את כל החלקים החסרים

עם חומר פחחות ואז אתה צריך לצבוע פעמיים בשכבות מאוד דקות, קודם עם צבע יסוד ( צבע מיוחד שעוזר לאחיזה) ואחרי זה עם צבע ספריי רגיל. גם תיקח בחשבון שאתה הולך לנשום הרבה אדים של פלסטיק שרוף.

אתה גם תצטרך כמה ימים עד שהריח של הצבע יעלם מהאוטו.

הינה פרוייקט של מישהו שעשה שיפוץ כזה בפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133186&highlight=%D7%93%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%93+205

נ.ב

לא הייתי מציע לעשות דבר כזה אם הבעיה היא יותר גדולה מחופת הדשבורד.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרייטק, הפרוייקט מאוד יפה אבל בשביל שפרוייקט כזה יצליח אצל מישהו אחר, הדשבורד שלו חייב להיות עשוי מפלסטיק ABS. בפז'ו למשל, הפלסטיק הוא מתרכובת שונה וההלחמות לא יוצאות טוב ומתפוררות (מנסיון).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים איתך שההלחמות לא יוצאות הכי טוב בעולם בפלסטיק של הפג'ו, אבל לדעתי אם מוסיפים "תומכים" מאחורי כל תפר

כדי להוסיף לחוזק, זה מחזיק בצורה סבירה (לא יותר מזה :?). מהניסיון שלי עם דבק זה בכלל אבוד.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד קשה להשיג דשבורד איכותי ללא פיצוצים וסדקים, לכל אוטו ישן.

לי לקח בערך שנה למצוא את המועמד המושלם לליאונה שלי, אבל בסוף הסבלנות השתלמה ומצאתי דשבורד במצב חדש לגמרי מליאונה שנת 93...

האם יהיה מיותר לציין שהוא היה מורכב על האוטו פחות משבוע אח"כ?

בכל מקרה - אני לא הייתי מהסס לחפש במגרשים ברחבי הארץ, שווה לנסוע בשביל זה רחוק.

ושוב - כדאי לנסות את הסיפור עם הניו פליסיה. אני מאמין שלא מדובר בשפצור מסובך מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מדבר על תיקון שברים אלא על החלפה. אבל במחשבה נראה לי שאני פשוט יקנה ספריי לבן ויצבע את המסגרת שמסביב לשעונים ולחורי איורור של המזגן. עכשיו כמה יעלה לי ספריי לבן וכמה יעלה לי לקנות ספריי צבע יסוד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...