Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 940 הפסיקה לסחוב !

MOSHE18
שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, ברשותי וולוו 940 1997 2.0 T

הרכס הפסיק לסחוב לפני כמה ימים, הרגשתי את זה, הייתי בטוח שזה פסיכולוגי, לא אמרתי כולם לאף אחד, נתתי לאבא שלי לנהוג עליו והוא אמר את זה גם, בקיצור, ברכב הפסיק לסחוב רשמית.

לקחתי אותו למוסך, הם לחצו פול גז בניוטרל, העלו טורים, ואמרו שהממיר הקטליטי סתום, אבא שלי אומר שהוא חושד שפילטר דלק.

את הטיפול עדיין לא עשיתי, אני מחכה ליעוץ מכם, תודה לכולם

נ.ב

הטורבו הוחלף בקיץ וגודש יפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שמדובר בתקלה, זה יותר מתאים לפורום טכני.

אם המוסך איבחן את התקלה ומדובר במוסך אמין, אז כמובן שזה רלוונטי לעשות את הטיפול שהם מציעים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה, אני מקווה שאספיק לקחת אותו היום למוסך.

בעיה שנוספה - הרכב מפמפם כשלוחצים חזק (לא פול) על הגז, וכשלוחצים חזק על הגז אני בטוח אפילו שהוא יתכבה (לא נסיתי ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ריח חזק של אספקת דלק לא סדירה עולה מתיאורך. בכל מקרה, הייתי מתחיל מהחלק הקל , שהוא החפלת פילטר דלק ובדיקת לחץ למערכת הדלק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית יכולות להיות הרבה סיבות טובות לתופעה שאתה מתאר. החל מדלק מהול, פילטר סתום, איחור הצתה, דליפת וואקום, שן שקפצה בטיימינג, תקלת מחשב, חיישן תקול והזרוע עוד נטויה.

אם לא הוחלף במסגרת טיפול ובזמן פילטר דלק יש להחליפו. בגלל שזה חלק זול יחסית ניתן לעשות לעבוד בשיטת ה"מצליח". בניגוד גמור לזה החלפת ממיר. אבחון ממיר סתום לא אמורה להיות בעיה גדולה אם יש ידע וציוד מתאים. לצערי אני יכול להגיד לך בוודאות גמורה שהרבה מאד המוסכים שלא ידעו לאבחן מבלי לפרק ולכן תהיה בררן לגבי המוסך. יש המלצות רבות על מוסכים טובים וחלקם גם חברי הפורום.

מאחר ואתה מתאר חוסר סחיבה דיי רציני לא אמורה להיות בעיה גדולה לאבחן את הסיבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכל חברי הפורום ולמהנהלים.

זה הדגם המגודש ( עם הטובו)?

ההיתי בודק ראשית את הפיוז של הטורבו - הצינור גומי עם התפר , הוא נותה להתפרץ במשך הזמן לרוב בחלקו התחתון.

בקש בדיקה לצינורות גדישה ראשית.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ריח חזק של אספקת דלק לא סדירה עולה מתיאורך

נכון, במיוחד בבוקר כשהמנוע קר.

החל מדלק מהול, פילטר סתום

אתה מחזק את הטענה של אבא שלי (ויש לו קצת ידע בוולוו)

זה הדגם המגודש ( עם הטובו)?

ההיתי בודק ראשית את הפיוז של הטורבו - הצינור גומי עם התפר , הוא נותה להתפרץ במשך הזמן לרוב בחלקו התחתון.

זהו אכן החלק המודגש, קשה לי להאמין שזה קשור לטורבו, בכל מקרה, אבדוק כל מה שאמרתם לי, תודה ארז ואביב על הפירוט, אזכור זאת כשאגיע למוסך ותאמינו לי שאני מבולבל :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך להיות מבולבל ובטח ובטח שלא לספר למוסך את מה שנכתב כאן על קצה המזלג ובתיאוריה. כל שאתה צריך הוא ללכת למוסף מקצועי שכבר יודע את כל שנאמר כאן ומעבר. אם אתה צריך המלצה תכתוב מהיכן אתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...