Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני וה M3 על מסלול המירוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשש יפה יפה

איפה המסלול הזה נמצא?!:-)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

RED - נראה לך 30 קמ"ש? מינימום 35 !!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה נסגר עם הסיבוב הזה שכולם מסתחררים בו ?

שפכו שם שמן ? (או שאתה פשוט מלחיץ אותם 8)

ניר

...זה חלק מזה

הסיבה נוספת לסחרורים היא שהמסלול נסלל מחדש במשך החורף, לא נעשו שינויים מהותיים בקונפיגורציה חוץ מהפנייה הספציפית הזאת שהזוית הפכה לחדה ואיטית יותר וזה מה שקורה שנהגים עוד לא מעקלים שצריך להאט אפילו עוד יותר מבעבר כדי לצאת בשלום.

פורסם

אגב, אתה נוהג יפה וטוב יותר מרוב המצולמים (וגם מהאימפרזה הכחולה האגרסיבי) אבל יש פניה אחת שמשהו לא מסתדר לי בה.

בפניה השמאלית שלפני הימנית שבה מסתחררים, נראה שאתה לוקח קו שונה מרוב הנהגים ולי זה גם נראה כמו הקו הנכון יותר אבל משום מה לא נראה שזה נותן את היתרון הצפוי.

למשל ב-1:11, הם נכנסים פנימה וקצת מתרחקים ממך, אתה בולם בקו החיצוני ואז חותך פנימה והייתי מצפה שתסגור עליהם חזק יותר.

מה הסיכוי שאתה לא לוחץ במקסימום בפניה הזאת ? (וגם לא מנצל את כל הרוחב ליציאה החוצה, או שזה רק בגללם)

ניר

פורסם

ה"קרב" שלך נגד האימפרזה היה יפהפייה.

אם אתה רודף אחרי מישהו במשך כל המסלול אני מאמין שזה משפר לך את זמני המסלול בצורה ניכרת, האדרנלין בעננים ויש לך לאיפה לשאוף יותר.

רק מה, כל הסרטון אני מחכה לראות את העקיפה שלך כנגדו :)

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...