Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני וה M3 על מסלול המירוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, אתה נוהג יפה וטוב יותר מרוב המצולמים (וגם מהאימפרזה הכחולה האגרסיבי) אבל יש פניה אחת שמשהו לא מסתדר לי בה.

בפניה השמאלית שלפני הימנית שבה מסתחררים, נראה שאתה לוקח קו שונה מרוב הנהגים ולי זה גם נראה כמו הקו הנכון יותר אבל משום מה לא נראה שזה נותן את היתרון הצפוי.

למשל ב-1:11, הם נכנסים פנימה וקצת מתרחקים ממך, אתה בולם בקו החיצוני ואז חותך פנימה והייתי מצפה שתסגור עליהם חזק יותר.

מה הסיכוי שאתה לא לוחץ במקסימום בפניה הזאת ? (וגם לא מנצל את כל הרוחב ליציאה החוצה, או שזה רק בגללם)

ניר

צודק, אני בקו הנכון שהוא גם מהיר יותר ומאפשר לנצל את כל רוחב המסלול אבל לא לוחץ כי אסור לי לעקוף בפניות.

ה"קרב" שלך נגד האימפרזה היה יפהפייה.

אם אתה רודף אחרי מישהו במשך כל המסלול אני מאמין שזה משפר לך את זמני המסלול בצורה ניכרת, האדרנלין בעננים ויש לך לאיפה לשאוף יותר.

רק מה, כל הסרטון אני מחכה לראות את העקיפה שלך כנגדו :)

נכון מאוד, מכיוון שזה לא מרוץ, ההנאה הגדולה ביותר היא לרדוףאחרי נהג בעלי זמן הקפה קרוב לשלי. הרבה יותר קל לרדוף מאשר להיות נרדף, זה מלחיץ, ולא משאיר מקום לטעויות. ניתן לראות בסרטון שבאחת הפניות הוא ירד לשוליים עם שני גלגלים(דקה8:20) ובמקצה אחר הוא הסתחרר. כעיקרון רוב הזמן אין לי בעייה עם נהגים ממצועים שיש להם 100-200 כ"ס יותר ממני, אבל אם הנהג הוא טוב כמו במקרה הזה (הוא מדריך לנהיגת מירוצים) ויש לו גם יותר סוסים, קשה לי לשמור על הקצב שלו.

באיזו מהירות נוסעים שם, בקטעים הישרים ?

קרוב ל 200קמ"ש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוםמסלול ראשון לעונת 2008. שום דבר שאני זוכר כרגע השתנה ברכב חוץ מהנהג שהזדקן בשנה.

המסלול לעומת זאת עבר סלילה מחדש, האספלט החדש נטול הסדקים והבורות, מספק תוספת אחיזה ניכרת. הקונפיגורציה לא השתנתה כעיקרון חוץ מפנייה מספר 7 שהתהדקה וגרמה לסחרורים שרואים בסרטון.

ימי המסלול של מועדון ALFA המקומי אינם מהחביבים עליי, בד"כ מנוהלים בחובבנות, עם הרבה אלפות ישנות שגורמות לפקקים על המסלול, לא כולם כמובן אך רובם. אבל כשיש יום יבש באמצע החורף, אי אפשר להיות בררנים מדי, ואכן היה יום מהנה.

הייתי צריך להתנער מהחלודה שנצברה מאז הפעם האחרונה שנהגתי לפני 6 חודשים. בקבוצה שלי הייתי מהיר מרוב הנהגים למעט הבחור עם ה STI שבנוסף ליתרון 100כ"ס הוא גם נהג מצוין עם הרבה נסיון.

חלק מהתמונות הם מיום מסלול אחר שבו לקחתי חלק לא פעיל כתלמיד בכיתה. היה זה קורס מדריכים לימי מסלול שאותו עברתי בהצלחה.

אחרי 3 שנים על המסלול, הגעתי למסקנה שיש הרבה ידע לתרום לחדשים, וזה יכול להיות נחמד.

הקורס נמשך יום שלם, ובו מלמדים ביין השאר צורות להעברת ידע, בטיחות וכו,. הופתעתי לטובה מהרצינות ומההשקעה על הארגון (מועדון BMW) ועוד נדהמתי לשמוע איזה טיפוסים יצא למדריכים אחרים לפגוש, כל מיני כאלה שגמרו את כל גרנד טוריסימו ב PLAYSTATON וחושבים שהם מוכנים לשבור שיאים על המסלול האמיתי, ועלינו המדריכים שיושבים איתם ברכב יש לשכנע שהקיר הוא אמיתי וכואב, לא עשוי מפיקסלים ואם נכנסים בו ,אין כפתור RESET , וכל זאת לפני שזה קורה באמת. עסק רציני- לא צחוק.

בתמורה לסיכון חיינו היקרים אנחנו מקבלים הנחה של כ 60% על דמי הרשמה 65 במקום 150$. שווה או לא, עוד לא החלטתי.

היום הסתיים ללא אירועים מיוחדים הסרטון והתמונות לפניכם.

norm_8390526F6FBA4B2EACCF5A2C0E930634.JPG

norm_9A5EF7ACAD7245049B31F3E18C98B9F0.JPG

norm_59396B02401142C3A822AF59298F06DF.JPG

norm_763EF543256245E980A7514816E03481.JPG

norm_161ED0517F6F4FDC95CB81B8F59EA1A8.JPG

norm_498AE4195E6446D393419D870128EF43.JPG

norm_BFAE769F550F419093F7F7D5A40CDB9B.JPG

norm_1D405EEAC45346CFA76737ED74E50A97.JPG

norm_D2608512CEC5477F8A7B202922067BD3.JPG

norm_4D36FF57F53B4537B2D8248D9ABDFE7A.JPG

פורסם

חיים טוב בארה"ב...

נראה שאתה עושה חיים... תמשיך כך! ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדהים! כל הכבוד לכם.

זאת רק העריכה, או שאתה והM3 באמת מככבים שם על המסלול? כי ממה שזה נראה בסרטון, למעט האימפרזה הכחולה שהופיעה לקראת הסוף והצליחה להתרחק בישורת, לא היו רכבים מהירים ממך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחלה סרטון!

רציתי לשאול אותך כמה שאלות גולן,

ה M3 שלך היא גרסה אמריקאית לא? זה 320 כ"ס ?

אתה אומר בעצם שלאימפרזה היה 420 כ"ס ?

עם איזה צמיגים ולחצי אוויר אתה נוסע?

יש איזה שינויים ברכב שלך או שיפורים? זויות גלגלים?

כמה קילומטרים בערך אתה עובר ביום כזה ומה מצב השחיקה של הברקסים והצמיגים בסופו?

ועוד משהו שמסקרן אותי, בכמה השתפרו הזמנים של ההקפה עקב הסלילה החדשה?

תודה

פורסם
כעיקרון רוב הזמן אין לי בעייה עם נהגים ממצועים שיש להם 100-200 כ"ס יותר ממני, אבל אם הנהג הוא טוב כמו במקרה הזה (הוא מדריך לנהיגת מירוצים) ויש לו גם יותר סוסים, קשה לי לשמור על הקצב שלו.

בקבוצה שלי הייתי מהיר מרוב הנהגים למעט הבחור עם ה STI שבנוסף ליתרון 100כ"ס הוא גם נהג מצוין עם הרבה נסיון.

לא יודע, רואים שהרכב שלו חזק יותר והוא אכן בורח לך בישורות אבל סה"כ אתה מצליח להשאר לו על הזנב מה שאומר...

פורסם
אחלה סרטון!

לפי דעתי דווקא בגירסה האמריקאית יש הרבה פחות סוסים, 230 נראה לי...

פורסם
מדהים! כל הכבוד לכם.

זאת רק העריכה, או שאתה והM3 באמת מככבים שם על המסלול? כי ממה שזה נראה בסרטון, למעט האימפרזה הכחולה שהופיעה לקראת הסוף והצליחה להתרחק בישורת, לא היו רכבים מהירים ממך.

באותו היום במקצה שלי,אכן רק הסובארו הייתה מהירה ממני...אה וגם הוויפר שבתמונה אבל זה קרה כלכך מהר שאולי זה חלום :shock:.

אחלה סרטון!

עם איזה צמיגים ולחצי אוויר אתה נוסע?

יש איזה שינויים ברכב שלך או שיפורים? זויות גלגלים?

כמה קילומטרים בערך אתה עובר ביום כזה ומה מצב השחיקה של הברקסים והצמיגים בסופו?

ועוד משהו שמסקרן אותי, בכמה השתפרו הזמנים של ההקפה עקב הסלילה החדשה?

תודה

M3 אמריקאית 240כ"ס. אין לי שיפורי מנוע.

צמיגי NITTO NT01 לחץ אויר קר 32, חם 38.

קוילאוברים TEIN SSP ובושינגים טריים (מקוריים), נוסע עם הרבה קאמבר שלילי 2.5-3.5 מעלות

ביום מסלול הרכב עובר כ 120-160ק"מ אינטנסיבים, רפידות טובות ל5-8 ימים צלחות 7-10ימים וצמיגים 6-8.

לא יצא למדוד זמנים אבל אני חושב שהזמן יהיה זהה לאספלט הישן, כי הפנייה שהתהדקה מאזנת את הזמן של הקטעים שהפכו מהירים יותר.

נשמע שהברקסים גמורים לגמרי.

לא, החריקות זה בגלל שהרפידות לא הגיעו לטמפ' עבודה.

לא יודע, רואים שהרכב שלו חזק יותר והוא אכן בורח לך בישורות אבל סה"כ אתה מצליח להשאר לו על הזנב מה שאומר...

חלק מזה בגלל שהוא נתקע מאחורי מכוניות איטיות בסוף הישורת וזה מה שעוזר לי לצמצם את הפער.

פורסם

גולן,

נהיגה מעולה!! קווים יפים עושה רושם שבאמת מקשים עליך כל שאר הרכבים שם במסלול...

לצערי לנו כאן בארץ נשאר רק לקנא בך.

בכל מקרה תמיד נשמח לעוד סרטים ותמונות מימי המסלול.

פורסם

קודם כל סחתיין על הנהיגה, נראית מאוד חלקה, מאוד בשליטה והרכב לפחות לפי הוידאו נראה מאוד מאוזן.

M3 אמריקאית 240כ"ס. אין לי שיפורי מנוע.

צמיגי NITTO NT01 לחץ אויר קר 32, חם 38.

קוילאוברים TEIN SSP ובושינגים טריים (מקוריים), נוסע עם הרבה קאמבר שלילי 2.5-3.5 מעלות

ביום מסלול הרכב עובר כ 120-160ק"מ אינטנסיבים, רפידות טובות ל5-8 ימים צלחות 7-10ימים וצמיגים 6-8.

וואו פשוט מדהים אותי איך אתה מחזיק 6-8 ימי מסלול עם אותם הצמיגים. אתה מדבר על מרחק של כ 1000 ק"מ על צמיג עם TW של 100, כשאני אחרי 40 ק"מ של נהיגה בנחשונים נשארתי כמעט ללא כתף בצמיגים הקדמיים שלי עם TW של 300 .

אתה חושב שללא הקמבר השלילי החזק אצלך השחיקה היתה מהירה בהרבה?

ואגב, איזה אוקטן אוכלת ה M3 האמריקאית?

פורסם

אני חושב שסוג האספלט הוא שגומר את הצמיגים בנחשונים ,

כלומר , לפי הסירטון ניראה שיש כביש שכנראה הוגבר לו מקדם החיכוך עם גרפיט או משהו כזה ,

כאשר בנחשונים המסלול הוא בטון , לא משהו , עם מקדם חיכוך גבוהה .

נ.ב , אפשר ליסוע שם ? עם מי צריך לדבר ?

תודה .

כפיר .

פורסם
קודם כל סחתיין על הנהיגה, נראית מאוד חלקה, מאוד בשליטה והרכב לפחות לפי הוידאו נראה מאוד מאוזן.

וואו פשוט מדהים אותי איך אתה מחזיק 6-8 ימי מסלול עם אותם הצמיגים. אתה מדבר על מרחק של כ 1000 ק"מ על צמיג עם TW של 100, כשאני אחרי 40 ק"מ של נהיגה בנחשונים נשארתי כמעט ללא כתף בצמיגים הקדמיים שלי עם TW של 300 .

אתה חושב שללא הקמבר השלילי החזק אצלך השחיקה היתה מהירה בהרבה?

ואגב, איזה אוקטן אוכלת ה M3 האמריקאית?

אם אתה אומר שהשחיקה "בכתף" קרוב לוודאי שאתה צודק, אין לך מספיק קאמבר. בשביל נסיעת מסלול בד"כ המינימום הוא מינוס 2.5 מעלות, אבל אז עלולה להיות שחיקה מוגברת על החלק הפנימי.

ה M3 נוסעת על 92 אוקטן שזה מקביל ל 98 הישראלי.

• תוכן חדש...