Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיבים לקרוס

stich
שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

www.madisound.com

אין דבר כזה מנדורף זול!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להודות שהצלחת להכעיס אותי.

גם נתתי לך לינק לאתר שאתה יכול לקנות בו קבלים מחברות מעולות כמו למשל BENNIC שהם בשימוש כמעט בכל הסדרות שלהם חוץ מהסופרימו שאכן משתמשים במנדורף - כל מה שאתה צריך זה להכנס פנימה ולחפש capacitors בתפריטים שלהם.

ואתה בעצמך אמרת שחיפשת רכיבים של מנדורף.

אתה תמצא שם קטלוג שלם של קבלים של מנדורף - שלוש סדרות שלמות למען האמת.

רק חבל שאתה רוצה שיעשו את החיפוש בשבילך - אולי גם אתה רוצה שיקנו בשבילך.

אם היית קצת יותר סבלני ומבין שנתתי לך את התשובה שחיפשת אולי גם הייתי מאכיל אותך בכפית עד הקבל הספציפי שאתה מחפש.

יום נעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אימ

הצלחת להכעיס אותי
זה מה שה קרה- סליחה,לא התכוונתי .אני אסביר-כרגה picolo מחובר אצלי דרך קבל Solen fast- ושומעים לא רעה בכלל... כשה חיברתי לצורך השווה אתו BENNIC-שומעים הרבה פחות טוב.לא מוכן לשלם מעל 100 דולר עבור מנדורף... מישהו הימליץ לי על JENSEN ... ורציתי עוד המלצות מימישהו עים ניסאיון... זהו זה...

לא יותר ולא פחות..

.הייתי מאכיל אותך בכפית
:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר שנתתי לך אתה תמצא גם קבלים של מנדורף שעולים הרבה פחות מ100 דולר.

יש לך שם גם קבלים של הובלנד, מעניין איזו השפעה תהיה להם על הצליל.

ואם אהבת את הסולן יותר מהבניק סימן שאתה כנראה מחפש צליל מהיר יותר ומדוייק יותר, לקבלים של בניק יש נטייה לעשות את הצליל "רך" יותר וזה חלק מהאופי של הסטים של מורל שעבר שינוי חד בסדרת הסופרימו אם כי הרכיבים עדיין רכים בצורה שמאפיינת את מורל אבל ההתנהגות שלהם שונה מאוד(מעניין למה...).

דרך אגב דווקא באתר שנתתי הקבלים של סולן שהם מחזיקים הם כנראה מההכי פשוטים שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שאני מבין איכות לא תמיד פונקצייה של כסף... לא תמיד מה שיקר-איכותי בהתאם...גם לא בטוח שליקנות אתו מנדורף ב150$ -אני אקבל משהו שאני מחפש.ואין לי יכולת לערוך בדיקות מסוג כזה http://www.humblehomemadehifi.com/Cap.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה פחות קשור כרגע לאיכות כמו שזה קשור לצורת ההתנהגות של הרמקול כשהוא נחתך ע"י רכיבים שונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה להעביר...הרמקול כשה הוא ניחתך רק עלידי קבל בלבד מיתנהג עלפי תכנות של קבל.קמה שקבל יותר "קבל" ופחות כנגד וסליל.ESR ..זליגה ..וכוי -הוא עושה עבודה טובה יותר!איכות של חומרים שקבל בנוי מהם ,לא סתם קבלים הכי טובים של מונדורף בנוים מכסף,זהב ושמן איכותי... אבל סאונד זה משהו מיוחד ולא תמוד רכיבים הכי יקרים שומעים הכי טוב... לדוגמה מגבר של פניקס גולד שעלה פעמ 100000$

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גם עניין של טעם אישי, רמקול שמנגן על קבל שעולה 10 דולר לעומת 100 דולר עלול להשמע טוב יותר על ה10 דולר לאדם אחד בזמן שלאחר הקבל של ה100 דולר יעשה עבודה הרבה יותר טובה ואני מדבר אתך על מבחן עיוור.

ואם זה רק קבל אז אתה מדבר על חיתוך במדרגה ראשונה, כלומר 6 דציבלים דרגת חיתוך. מה אם אתה רוצה להשיג חיתוך יותר חד בשביל להשיג התנהגות יותר "זריזה"?

הכל תלוי בנסיבות ובסופו של דבר בתוצאות שחייבות להמדד גם ע"י שמיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...