Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזו שאלה דיי כללית, אך אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר,

ברוב הזמן אני נוהג מאוד רגוע...בקושי לוחץ על הדוושה...לוקח לי את ה20 שניות להגיע ל100...לא ממהר.

אבל לפעמים סתם מתחשק לי לשמוע קצת את המנוע (2000, של מאזדה 6 שנת 2006), ובתחילת נסיעה אני לוחץ מעט, המקסימום של הסיבובי מנוע שאני מרשה לעצמי להגיע אליהם זה בטווח ה4000-4500 גג, אבל כשאני עושה את זה יש לי קצת כאב בלב וחשש שמא אני הורס את המנוע,

מה אתם אומרים? זה בסדר? או ש-4500 זה כבר טיפה יותר מדי,

ד"א אם זה משנה המחוג שלי מראה לי עד 8000 סל"ד,

פורסם

אם זה לא לעיתים קרובות מדי אומרים שזה אפילו בריא למנוע להגיע לסל"ד גבוה מדי פעם. בכל מקרה מ4500 אין לך כ"כ מה לדאוג לדעתי. אתה אומר שהמד טורים עד 8, בטח התחום האדום הוא לפחות ב-6

פורסם

כל עוד אתה לא עושה את זה על מנוע קר (בדקות הראשונות אחרי התנעה), אין מה לדאוג. 4500 סל"ד זה כלום, ולא נגרם שום בלאי מיוחד. הרי בכל מקרה אתה לא נשאר בסל"ד הזה ליותר מכמה שניות, עד שהגיר מעביר להילוך הבא.

אתה סתם שורף יותר דלק, אם בא לך, שים לב מה מראה מחשב דרך בתצוגה של צריכת דלק רגעית, בזמן שאתה מאיץ ב 4500 סל"ד. תראה שם מספרים באיזור 30 ליטר ל 100 ק"מ, או בשיטה המקובלת 1 ל 3.

פורסם
כל עוד אתה לא עושה את זה על מנוע קר (בדקות הראשונות אחרי התנעה), אין מה לדאוג. 4500 סל"ד זה כלום, ולא נגרם שום בלאי מיוחד. הרי בכל מקרה אתה לא נשאר בסל"ד הזה ליותר מכמה שניות, עד שהגיר מעביר להילוך הבא.

אתה סתם שורף יותר דלק, אם בא לך, שים לב מה מראה מחשב דרך בתצוגה של צריכת דלק רגעית, בזמן שאתה מאיץ ב 4500 סל"ד. תראה שם מספרים באיזור 30 ליטר ל 100 ק"מ, או בשיטה המקובלת 1 ל 3.

כן לגבי הדלק זה מובן לי שהצריכת דלק מכפילה ומשלשת את עצמה אפילו,

אבל חששתי יותר למנוע, תודה על התשובות :)

פורסם

אין לך שום סיבה לחשוש לחיי המנוע,כמו שאמר חבר מעלי,לפעמים זה בריא למנוע להגיע לטורים גבוהים(אפילו 6K).

כל עוד אתה עושה זאת כשאר המנוע בטמפ' עבודה ולא קר אין שום סיבה לבלאי גבוה,הדבר היחיד הוא עליה בצריכת דלק.

וגם מה הרכב שלך אוטו' גם אם תלחץ עד הסוף(קיק דאון) הוא לא יתן לך להגיע אפילו לניתוק אז שהסר דאגה מליבך.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...