Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

רק לפני שעתיים נסעתי באוטו היום,אני נכנס מתניע,מחבר את המערכת וכבר חושב איך אני הולך להתעצבן כי לא יעבוד.

פתאום,:shock2: הכל עובד קשורה,הסאב דופק ודופק,היתה לי נסיעה של שעתיים והכל היה קשורה.

מוזר.

Got To love It

פורסם

לא יודע מה נסגר חברה.

אני נוסע לי עכשיו ולפעמים אני שומע את אותו השיר כמה פעמים(כן יש לי סוג של דפקה).

פתאום אני שומע שנעלם הבאס,פתאום חוזר ושוב נעלם.

זה לא שהוא נעלם נעלם אבל בטח זה תדרים מהקומפ' והוא בעצם כן נעלם,כל החיבורים נראים קשורה.

חשבתי אולי לא חיברתי טוב את הפלוס והמינוס של התיבה אבל זה כמו שהיה.

כבר השתגעתי לא יודע מה לעשות,עזרה:(

Got To love It

פורסם

אני הייתי בודק שוב את החיבורים החיצוניים ובמידה והכל מחובר כמו שצריך- מוציא

את הסאב מהתיבה ובדק שמשהו שם לא השתחרר(זה נראה לי הכי הגיוני)

פורסם

למה שישתחרר? זה לא שזרקתי אותו מקומה שניה או משהו.

הוא לא זז בבאג',החיבורים כמו שצריך אחרת לא היו שומעים בכלל.

Got To love It

פורסם

יש אופציה נוספת.

יש חוט שמחבר את החיבורים החיצוניים של הסאב למרכז הסליל. לפעמים החוט נדפק.

והתוצאה שהסאב לפעמים עובד ולפעמים לא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אשתדל ביומיים הקרובים לגשת לחבר שמתעסק במערכות.

נראה מה הוא אומר ואם יש תקלה עם הסאב אני יגש למי שקניתי.

Got To love It

פורסם

התייאשתי סופית.

לפני כ10 דקות חזרתי מנסיעה קצרה בעיר אחרי שמאתמול לא נכנסתי לרכב.

בהתחלה אין באסים,החלשתי את הקומפ' עד הסוף לראות אם יש לפחות משהו אז היה טיפה טיפה פתאום נהיה באסים חזקים בטרוף.

טוב החזרתי את הקומפ' ל0 והכל בסדר,אחרי חצי דקה פתאום נעלם הבאס לכמה שניות וחוזר לכמה שניות,ככה קבוע היה 10 דקות נסיעה.

הבאסים ששמעתי במהלך הנסיעה שהיתה (טוב מתי שהיה בכלל באסים) היה נשמע לי מוזר ולא כמו שהיה בעבר.

אשמח לקבל עזרה.

בן.

Got To love It

פורסם

ממה הסאב יכל להשרף?!

אם יש מישהו מאזור הצפון נהריה-חיפה שחושב שהוא יכול לעזור לי ומוכן להקדיש קצת זמן אני אשמח.

אין לי בעיה להגיע עד חיפה גם,אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות:(

Got To love It

פורסם

אם אתה רוצה. אתה מוזמן לקפוץ אליי.

ונבדוק לך את הסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...