Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לרכב איבוד מיים.לאחר כיבוי המנוע המיים נשמעים רותחים במיכל עיבוי וברדיאטור ונשמע כמו אדים שבורחים מפקק רדיאטור(הגומיה שלו גם יבשה).כמו כן נשמע שמיים בורחים מאיזה צינור ומטפטפים על המנוע או על האגזוז.

אציין שחום הרכב לא עלה בנסיעה של 20 דקות יותר מהחצי.

חשבתי לבטל טרמוסטט ,האם זה יעזור? או שיש דרך אחרת לטפל בבעיה?

כמו כן האם יש חומר מיוחד לניקוי מערכת המיים?

פורסם

אוקי גיליתי צינור נוזל בין המנוע לתא נוסעים .אבל הוא נוזל לפני שהמנוע מתחמם. הצינור נמצא מתחת לבית הקרבורטור ומאחורי הבית טרמוסטט.

שאלתי היא האם זו הבעיה היחידה שלי או שיש עוד גורמים להתחממות?

כמו כן איפה המשאבת מים באוטו הזה ואיך אני מוודא שהיא תקינה?

פורסם

אני צריך תשובה יותר פרקטית ,שאני יכול לבדוק לבד את המערכת חלק אחר חלק.

כמו כן מתי המאוורר נכנס לפעולה(באיזו טמפ?) ,איפה היוניט חום מנוע שאחראית להכניס אותו לפעולה?

ומה החום מנוע הנורמלי בג'סטי 1.2 ?

כי נראה לי שהמאוורר לא נכנס לפעולה אלא רק בהפעלת מזגן.

פורסם

מה שאתה מתאר נראה בדיוק צינור כניסה או צינור יציאה מהרדיאטור חימום פנימי.

הרדיאטור מורכב בתוך תא הנוסעים ביחידת חימום פנימית, תפקידו להקרין חוםממי הקירור של המנוע דררך צלעותיו לאוויר הננשף דרך המפוח.

תראה אני לא ררואה טעםם לגשת למוסך בשביל צינור מים.

כל מה שאתה צריך זה לפרק את הצינור במידה וישנו נוזל קירור איכותי לנקזו.

הכלים שאתתה צרריך הם מברג שטוח, או מפתח T 7 או רינג 7 מ"מ עבור החובבק (בנד) אשר "תופס, את הצינור בין הכניסה/יציאה של רדיאטטור החימום בתוך תא הנוסעים, אל זרנוק המים ההאחורי אשר יוצא ברוב המקרים מבית התרמוסטט.

בקשר להתחממות של הרכב.

בדוק אם מפלס ההמים תקין ברדיאטור/מיכל עיבוי

אם ההתחממות המנוע מתרחשת גם בנסיעות קצרות קרוב לוודאי שהתמוסטט תפוס

-שימוש בנוזל קירור בעל אחוז גבוו של אתילן גליקול מעלה את נקודת הרתיחה של הנוזל!:arrow:

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

את הצינור הקרוע החלפתי עכשיו .אבל כשחזרתי מחנות החלפים כל הנוזל קרור נעלם מהמיכל עיבוי:shock:(תוך יומיים התרוקן) ואני לא רואה על המנוע עצמו או הצנורות לאן הוא נעלם. המאוורר פועל ראיתי היום.

אבל לאן לעזעזל נעלמים המים?

כמו כן החימום ברכב לא עובד אבל לא ראיתי שלולית בתוך האוטו...

פורסם

יכול להיות שלא חיברת את הצינור כמו שצריך. על איזה צינור מדובר, בין מה למה בדיוק הוא מחבר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בין המנוע לרדיאטור חימום בתא נוסעים. חיברתי אותו טוב.

השאלה מה זה יכול עוד להיות? מאיפה הנזילה?

פורסם

איננו מסוגלים דרך פורום לראות מאיפה יש נזילה. נזילה יכולה להיות מכל צינור או חיבור.

מערכת קירור זו מערכת קריטית, ממליץ לפנות למומחה שיכול לסדר את הבעייה. ללא הידע והניסיון אפשר לגרום רק יותר נזק.

אני בטוח שחברים יכולים להמליץ לך על מוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הפקק של הרדיאטור לא אוטם טוב, זה אומר שמערכת הקירור שלך לא נמצאת בלחץ המתאים ולכן המים ירתחו בבטמפ' יותר נמוכה. בתור צעד ראשוני, נסה להחליף פקק רדיאטור. בקשר לנזילה, בדוק אצל מומחים.

פורסם

נבדקה המערכת בלחץ במוסך ונמצא חור ברדיאטור.הולחם והמערכת קירור כמו חדשה :-D.

עכשיו עוקב רק שאין עוד בעיה במערכת.

• תוכן חדש...