Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון מחו"ל תקף גם בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת : אם בן אדם שגר ברוסיה ו יש לו רשיון רכב. האם הוא יוכל להנוג עם רשיון שלו גם בארץ(ישראל)??

אני יודע שאם אני רוצה לנהוג עם רשיון שלי מארץ בחו"ל אז צריף לעשות רשיון בנלאומי... האם בן אדם שבא מחו"ל צריך לעשות משהו דומה?? או שמדינה(רוסיה) מכירה את ישראל והוא יוכל חופשי לנהוג פה?

תודה,

פורסם

בהנחה שהוא תושב חוזר עד שנתיים/תייר עם דרכון צמוד לרישיון, ולא אזרח שגר בארץ.

למרות שדובר לפני כשנה על פרצה בחוק, הציגו חבורה מחבר העמים שלכולם נשלל הרישיון בדרך זו או אחרת,

ודרך השגרירות הוציאו רישיון זר והמשטרה לא יכולה לעשות כלום נגד זה.

אני גם חשבתי על משהו דומה, מכיוון שאני זכאי לדרכון גרוזיני[גורגיאני נשמע יותר טוב] ולרישיון גרוזיני,

אבל מה זה ייתן לי?

אפשרות להסיע 4 אנשים ברכב וליסוע בלי שלט נהג חדש?

רוב הזמן השלט עושה רונדות בין החלק האחורי,

לפעמים הוא גם מזדחל מתחת למושב,

ולגבי ההגבלה של 2 אנשים ברכב, אני לא רוצה להיות הנהג מונית של הקומונה.

וזה בהנחה שהביטוח יכיר בקומבינה הזאת ובמקרה של תאונה הם לא יעשו בעיות.

----

פורסם

הוא לא יכול,עד 3 חודש אם אני וזכר נכון הוא יכול ליסוע עם הרישיון הזר,ואחרי זה הוא חייב לעבור טסט.

תחפש אשכול דומה תחת השם שלי,חבר עשה אותו תהליך לפני כחצי שנה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הוא לא יהיה פה יותר מ 3 חודש. זאת אומרת הוא יוכל לנסוע פה... ומה היא הגבלה כמה נוסעים??

ואתה בטוח שלא צריך לעשות רשיון בנלאומי??

פורסם

אם הוא תייר, הוא יכול לעשות מה שבא לו עם הרישיון, כל עוד הרישיון מוכר בארץ.

אם הוא תושב חוזר, עד שנתיים הוא יכול ליסוע עם הרישיון ולאחר מכן לעשות טסט 'ולעברת' את הרישיון,

אם הוא תושב הארץ שלא היה יותר מחצי שנה בחו"ל, אוי גוועלד, הלך עליו.

----

פורסם
אם הוא תייר, הוא יכול לעשות מה שבא לו עם הרישיון, כל עוד הרישיון מוכר בארץ

זהו זאת השאלה שלי.. האם רשיון מרוסיה מוכר בארץ??? איך אני יכול לברר את זה??

• תוכן חדש...