Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה ככה שפליפה מאסה מתקשה להסתדר ללא הבקרת משיכה ,אם התופעה הזאת תמשך כנראה שהוא יגיד יפה שלום

לפרארי . (או שהוא יוכל למשוך עד לסוף החוזה אם פרארי )

בכל מקרה כבר יש מועמדים להחליפו :lol: (ואני אישית הייתי מעדיף לראות נהג אחר במקומו )

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/080324104300.shtml

http://www.product-reviews.net/2008/03/26/f1-rumors-fernando-alonso-moving-to-ferrari-in-2009/

פרננדו אלונסו : '' אני תמיד רוצא להיות במכונית הכי טובה ''

'' וזה ברור שלפרארי כבר יש את אחת המכוניות הטובות ביותר ''

אני אישית לא מאמין שהוא יגיע לפרארי אבל אי אפשר לדעת :wink: (ניראה לי שהוא היה מסתדר אם המכונית של טויוטה מצויין )

פורסם

זה שמועות.. הוא ממש לא מתאים לפרארי,

ואני ממש יתעכזב אם הוא יעבור לפרארי,

אני לא ממש חובב פרננדו אלונסו.

הוא תמיד ישאר אוייב לקבוצה האדומה.:-P

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלא יתיימרו לדעת משהו שאף אחד עדיין לא אישר.

רמזים מתפזרים השבוע בקצב שעוד לא ראינו - או שזה באמת הולך לקרות או שכולם עובדים עלינו...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

רשמית אולנסו בפארארי , ומאסה צפוי לחזור במירוץ האחרון של העונה.

אלנסו הוא ONE MAN SHOW , כך שאני רואה בעיות עם מאסה שלא יסכים להיות מספר 2..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצטער - אבל בכל האתרים שאני רואה עדיין כתוב שאין אישור רשמי לזה משום גורם (לא נהגים ולא הקבוצות).

מה שכבר מאושר זה שגלוק מחפש עבודה.

וגם לדעתי אלונסו ומאסה ביחד זה bad news.

דווקא עם קימי נראה לי הוא היה מסתדר יחד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני חושב שפרארי עושים טעות קשה , הם זורקים פה הימור רציני בזה שהם משאירים את מאסה וניפטרים מרייקונן , אני חושב שבקלות הם היו יכולים להיפטר מבדואר ולתת למאסה לחזור לעצמו כנהג מבחן , זה מאוד מאוד לא פשוט מה שקרה למאסה ואני בספק אם הוא יוכל לתת Performance כמו שהוא נתן , לדעתי זה היה מאוד אידאלי עד כדי הצלחה גדולה להשאיר את קימי ולהביא את אלונסו ולתת לשניים לנהוג יחד .

ההימור גדול מדי וזה עלול לעלות להם ביוקר במיוחד שבשנה הבאה המאמץ הפיזי ייגדל , אין יותר עצירות , אי אפשר לקחת יותר פאוזה של 25-30 שניות ...

לדעתי יש הרבה דברים מתחת לפני השטח שאנחנו לא ממש יודעים לגבי החלפת הכיסאות הזאת . :?:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אין באמת סיבה לצטט את ההודעה שמעליך. תודה, יאשה

במידה ומאסה לא יכול להביא ביצועים מספקים , אני הייתי מעדיף שיחתום בפרארי גם קוביצה. אלונסו וקוביצה הם חברים טובים מחוץ לF1 , יש בינהם כימיה , והכי חשוב: את שניהם אפשר להכניס תחת הכותרת "הנהגים הכי טובים בעולם".

• תוכן חדש...