Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כואב לי גם מלבלוע רוק. מה כדאי לשתות? חם או קר? איזה טיפול יש לעניין?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אם זה כאב גרון כמו של שפעת, שתה תה חם.

אם זה פצע, לך (מהר) לרופא, ובנתיים הייתי שותה מיים בטמפ' החדר.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

לימונדה :|

תסחט לימון זה יצא לך בערך חצי כוס

ואז תיקח סוכר באותה הכמות כמו הלימון בערך

תשפוך את שתיהם לסיר (שהכיירים דולקות כן ?)

ותערבב עד שהסוכר ימס ותשתה :shock:

פורסם

דווקא יש פתרון לטווח זמן מסויים, וזה כמו שכתבו, גרגור על ידי תמיסה מאוד מאוד מרוכזת של מלח , גרגור של כמה פעמים ללא בליעה או שטיפה, כן צריך להתאמץ לא לבלוע ולעשות זאת ברצף כמה פעמים (זה מגעיל ואפשר פשוט למות מזה אבל אין מה לעשות).

העיקרון פשוט, מגרגרים מים עם המון כפיות מלח, שזה יוצר תמיסת מלח מאוד מרוכזת, ובכך בעצם על ידי גרגור באותו אזור, ממיתים את התאים הנגועים או את החיידק, מי שיודע קצת מה קורה לתאים בסביבת מלח מבין.

לאחר שסיימת רצף גרגורים (עדיף ארוכים כמה שתוכל), תחכה כמה שניות שתוכל על מנת שבאמת מה שיכול למות שימות שם (עד כמה שזה נשמע עצוב), לאחר מכן גרגר עם מים וזהו אתה מסודר.

רק שזאת הקלה זמנית.

פורסם

מה שכל החברה מעליי המליצו אבל בסדר הבא:

קודם מי מלח עם 2-3 כפיות אבקת סודה(מרכך את הגרון ומקל על הכאב)

ולאחר מכן מיץ לימון עם סוכר ,גם לצורך הקלה.

גם לי היה משהו דומה ואלוהים יודע איך הגיע פצע לשם :|.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

Iron horse

יש מקרים שהכאב לא נובע מדלקת ויראלית ,אלא פצע פיזי שאני עד עכשיו לא יודע איך מגיעים לזה(גם לי קרה):|

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אין שום סיבה לקחת אנטיביוטיקה אם לא בטוחים שזה דלקתי ולא ויראלי.

תלך לרופא , הוא יקח משטח גרון ואחרי יומיים -שלושה תקבל תשובה לגבי סיבת הכאבים.

בנתיים תשתה הרבה, אולי תמצוץ איזה פרופוליס או סטרפסילס (רצוי משהו טבעי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין שום סיבה לקחת אנטיביוטיקה אם לא בטוחים שזה דלקתי ולא ויראלי.

תלך לרופא , הוא יקח משטח גרון ואחרי יומיים -שלושה תקבל תשובה לגבי סיבת הכאבים.

בנתיים תשתה הרבה, אולי תמצוץ איזה פרופוליס או סטרפסילס (רצוי משהו טבעי).

:lol:

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...