Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.. קודם כל, מצטער על הנושא החדש אף על פי כל הנושאים הקודמים בדבר אך עם זאת, לא מצאתי תשובה למה שרציתי...

עברתי על הפורום על כל כיווניו כמעט, ולכן אני עדיין שנוי במחלוקת לגבי עניין רכישת הרכב!

לעניין עצמו

---------

אני מחפש רכב באיזור ה-20k (אם כי, גם זול יותר יתקבל בברכה..)

עדיפות משמעותית לגיר ידני

ולא בדיוק רוצה לרדת משנתון 98 בשביל הרכב!

מחפש רכב אמין יחסית, ועם תצרוכת דלק נורמלית (לא גבוהה מידי, לא נמוכה מידי)

אני רק בן 18 והולך לשלם על הכל מכספי, אני לא בדיוק מחפש רכב למות בו, אבל שיהיה לי נחמד לנהוג בו, אני לא נוהג על מהירויות גבוהות במיוחד או משהו בסגנון, אבל בכל זאת אוהב להרגיש את האוטו ולהנות (עד כמה שאפשר מאוטו ב-20k..) מהנהיגה... לא מצפה ליותר מידי

אם יש איזשהן הצעות, הערות או משהו, הכל יתקבל בשמחה!

תודה רבה מראש, שון.

פורסם

הסיריון בהחלט רכב שצריך להביא בחשבון למרות עיצובו החיצוני ה"מעניין".

רכב נוסף שכדאי לך לשקול הוא הפונטו- מגוון דגמים והצע יחסית גדול.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איביזה מהדור הישן היא ממש לא מה שהאיביזה היום, לא הייתי ממליץ.

ומי אמר שהחדשה יותר טובה.....?:wink:

בכל מקרה האיביזות משנתון 98 1.6 ידני יעשה את העבודה מצויין.

נסחר סביב 17-18 אלף.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

היי מצטרף בחום להמלצות על סיריון ו-306

אני מכיר את הרכבים מקרוב עדיפות לסיריון מבחינת אחזקה וטיפולים

ועדיפות ל-306 מבחינת נוחות נהיגה וכיף בנהיגה

יצאתי עמבה

פורסם

תודה רבה על כל העזרה עד כה...

כמה שאלות -

1. ב-306 יש הבדל משמעותי בין הדגמים של שנת 2000 לאלה של 98? או 99..?

2. הרבה מאוד אנשים אמרו לי שהסיריון זה אוטו שהוא לא זריז וחלש מאוד בעליות.. אני בחורף נוסע המון לחרמון, ככה שאני מאמין שגם עם האוטו שלי יצא לי לפחות פעם פעמיים לעלות לחרמון איתו... האם הסיריון עדיין תתאים מכיוון והמנוע שלה זה 1.3? (אם אני לא טועה)

3. הוולקן שאתם מדברים עליו... ראיתי שהשנה הכי מאוחרת שהאוטו יצא זה 96... נכון? או שיש כאלה למכירה 98?

4. עד איזה קילומטרז' אני צריך לחפש אם האוטו מינימום משנת 98? כמה קילומטרז' זה כבר נחשב הרבה לאוטו כזה?

בכל אופן, אם למישהו יש עוד הצעות או הערות לגבי העניין אני אשמח, עוד מכוניות שהוא יכול להציע...!

בנוסף, אם אתם מכירים מישהו שמוכר את אחת המכוניות הללו זה גם יהיה אחלה, אני יודע שבלוחות באינטרנט יש עשרות, אך כמו שקראתי פה, לכל מכונית יש את הבעיות שלה וצריכה שיטפלו בה כראוי, אם זה בפיג'ו עם המים וכדומה.. ככה שאני מעדיף לקנות ממישהו שאני בטוח שטיפל באוטו, מישהו שטיפה יותר אכפת לו!

תודה מראש... שון!

פורסם

1) לא יודע.

2) בתקציב שלך אין סיריון עם מנוע 1.3. סביר להניח שה-1.1 תהיה חלשה.

3) אם זה רכב ראשון שלך, עזוב אותך וולקן - רכב מצויין אבל רובם שחוטים ואחזקה תהיה יותר יקרה מרכבים אחרים שהציעו לך.

4) בין 15,000 ל- 20,000 ק"מ לשנה זה בסדר גמור (את שאר החישוב אני משאיר לך בהתאם לשנתון).

פורסם
תודה רבה על כל העזרה עד כה...

כמה שאלות -

1. ב-306 יש הבדל משמעותי בין הדגמים של שנת 2000 לאלה של 98? או 99..? לא אולי טיפה בצורה (לא בטוח)

2. הרבה מאוד אנשים אמרו לי שהסיריון זה אוטו שהוא לא זריז וחלש מאוד בעליות.. אני בחורף נוסע המון לחרמון, ככה שאני מאמין שגם עם האוטו שלי יצא לי לפחות פעם פעמיים לעלות לחרמון איתו... האם הסיריון עדיין תתאים מכיוון והמנוע שלה זה 1.3? (אם אני לא טועה) -> כן המנוע 1.3 והסיריון החדשות מ-2002 יש להם מנוע של טויוטה יאריס והם זריזות מאוד בקשר לדגמים יותר ישנים אני חושב שהמנוע יותר קטן , לא בטוח יש כזאת לידידה שלי והיא מאוד מרוצה מהאוטו.

3. הוולקן שאתם מדברים עליו... ראיתי שהשנה הכי מאוחרת שהאוטו יצא זה 96... נכון? או שיש כאלה למכירה 98? לא מכיר

4. עד איזה קילומטרז' אני צריך לחפש אם האוטו מינימום משנת 98? כמה קילומטרז' זה כבר נחשב הרבה לאוטו כזה? לדעתי מעל 150K זה קצת הרבה אבל גם בסדר.

בבקשה

יצאתי עמבה

פורסם

תודה רבה על התשובות!

ירדתי מהוולקן עקב האחזקה ובשביל אוטו ראשון כנראה שבאמת עדיף שלא אחת כזאת... וגם מהסיריון החלטתי לרדת עקב המנוע החלק מכיוון ולא אצליח להשיג אחת משנת 2002 ומעלה.. אפילו לא משנת 2001...

אז כנראה שאני יתמקד בחיפוש אחר ה306 והאיביזה... האם יש תת-דגמים שעדיפים מאחרים ומה ההבדלים? ב-306 ההבדל בין ה-1.6 ל-1.4 משמעותי? (אני כנראה ילך לכיוון ה-1.6...)

האם יש עדיפות לאחת מהמכוניות על האחרת? או פשוט מה שאני ימצא במצב יותר טוב?..

ושאלה אחרונה, נהגתי עד היום כמעט ורק על מזדה 3 1.6 אוטומטית של ההורים וגם מידי פעם על פיאט פונטו חדשה 1.4 הילוכים.. האם החווית נהיגה ב-306 ובאיביזה שונה בהרבה מאשר במזדה?

מצטער אם טיפה שגעתי אותכם.. אבל תודה רבה על כל עזרה!!

שון.

פורסם

פונוטו גם יהיה לך קל יותר להחזיק ותוכל לרכוש גם מודל 2000 בסכום זה. בכל מקרה אם אתה לא הולך לבצע המון נסיעות בין עירוניות הסיריון הוא אוטו מושלם בשבילך (אם תמצא אחת במצב טוב לא פרטיתץ), לאימי יש סיריון ידנית ושנהגתי עליה די נהנתי, אוטו חמוד ומהנה יחסית לאחרות שהוצעו פה כמו כן גקח בחשבון תאחזקה והוצאות הדלק שיירדו משמעותית.

פורסם

אני רציתי להמליץ גם על "יונדאי אקסנט" שאולי היא לא מהנה לנהיגה כמו ה 306 (והיה לי ניסיון עם שניהם) אבל היא נורא נחמדה הייתי ממליץ יותר על המנוע 1500 אפשר למצוא כאלה שמורות ויפות נורא אמינות וחסכוניות לדעתי תמורה יפה לכסף אבל רק ידני.

• תוכן חדש...