Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, אז כמו רבים אחרים גם אני נוהג מספר לא מבוטל של שנים וגם אני אוהב לצאת לפאבים ולשתות קצת.

הבעיה היא שבדרך כלל ב 95% מהפעמים אני בא עם רכב מה שאומר שאסור לי להשתכר, אין לי שום בעיה עם זה ואני כבר לא ילד קטן שמחפש איך לדפוק את הראש הכי מהר אבל בכול זאת כשאני בא לפאב אני מעדיף לא לשתות קולה.

השאלה היא מה הגבול מבחינה חוקית בתכלס... כלומר מה כן אני יכול לשתות וכמה ?

נגיד כוס חצי ליטר של בירה מסוג לף בלונד עם 6.7 אחוז אלכוהול , כמה זמן אחרי זה אני יוכל לנהוג ? מיותר לציין שכמות האלכוהול הזו לא ממש מזיזה לי גם ככה

או נגיד כוסית וויסקי (40%) ?

אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא אשמח לשמוע

תודה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מאיזו כמות אתה תופס ראש וכבר לא רואה בעיניים אבל, כאשר ההגה בידיים שלי, אני לא שותה יותר מחצי ליטר של בירה.

אצל כל אחד זה שונה ויש כאלה שיכולים גם לשתות ליטר ולא יזיז להם. מבחינת החוק זה הכל בהתאם למימדים, משקל וכמות השתיה שאתה שותה ביחס לאלכוהול בדם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מנת אלכוהול לכל שעה שאתה נמצא. באת ל3 שעות, תשתה מקס 3 מנות. הכל לפי החוק. זה לא משנה אם אתה כשיר או לא כשיר לנהיגה, זה משנה שתופסים אותך.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

"מנת אלכוהול" , מה זה אומר? חבית בירה? 2 שוטים של וודקה? חצי ליטר ייגר?

הגדרה לוקה בחסר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אישית הגבול שלי הוא 0.

כדי לדעת מה הגבול החוקי כשאתה מגיע בלי האוטו שתה חצי ליטר בירה ותרשום לך את השעה המדוייקת. ביציאה חפש את הניידת ובקש בדיקת אלכוהול (אתה יכול להסביר להם גם למה). ככה תהיה לך נק' יחוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אישית הגבול שלי הוא 0.

כדי לדעת מה הגבול החוקי כשאתה מגיע בלי האוטו שתה חצי ליטר בירה ותרשום לך את השעה המדוייקת. ביציאה חפש את הניידת ובקש בדיקת אלכוהול (אתה יכול להסביר להם גם למה). ככה תהיה לך נק' יחוס.

יש אפשרות כזאת ?לבקש משוטר בדיקת אלכוהל בשביל לבדוק אם אתה כשיר לנהיגה?

פורסם

כמו שאמרו כבר זה מאוד אישי ותלוי במשקל ובאחוז האלכוהול ותפקוד הכבד שלך והאוכל שאכלת מה שכן אני מבטיח לך שאם תקשיב לעצתו של Fire Storm ותשתה ליטר וחצי של בירה ב 3 שעות ותיעצר לבדיקה רוב הסיכויים שתישאר בלי רישיון.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
יש אפשרות כזאת ?לבקש משוטר בדיקת אלכוהל בשביל לבדוק אם אתה כשיר לנהיגה?

זה תלוי ברצון הטוב שלו אבל לא מאמין שיש שוטר שיסרב. בסה"ה המטרה היא שלא ינהגו שיכורים אז למה שיסרב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה תלוי ברצון הטוב שלו אבל לא מאמין שיש שוטר שיסרב. בסה"ה המטרה היא שלא ינהגו שיכורים אז למה שיסרב?

אז זהו שאתה טועה!

מקרה שקרה ביום חמישי האחרון, חבר שלי שתה בירה + שוט קוארבו, עברו 3 שעות ויותר (+ארוחה אח"כ)

הלכנו לשוטר (ללא האוטו) והוא ביקש להיבדק, השוטר אמר שזה עולה 82 ש"ח (כן כן קראתם נכון)

אז מה מסתבר?

שבדיקת אלכוהול במדינת ישראל עולה כסף!

חבר שלי סירב, הלכנו לרכב ונסענו לשם, כמובן שהשוטר עצר אותנו והוציא לנו בדיקה (בלי כסף, כי הפעם הוא על ההגה ויש אפשרות לדפוק!)

בבדיקה לא נמצא אחוז אלכוהול גבוה מספיק והוא שיחרר אותנו אבל רק שתבינו באיזה מדינה אנחנו חיים ...

כשהאזרח בא מיוזמתו לבדוק אם הוא כשיר לנהיגה או לא - הבדיקה עולה כסף

כשתופסים את האזרח כשהוא כבר נוהג, ושאפשר לדפוק אז אין בעיה לעשות בדיקה (ללא עלות כמובן)

אז שיחליטו, אתם באמת דואגים לאנשים או לא?

אם התשובה חיובית שיעשו את הבדיקה הזאת חינם וחופשית לכל דורש

בנוגע לשאלה מה זה מנת אלכוהול:

מנת אלכוהול = שוט של משקה כלשהוא, שליש בירה

מנה אחת כל שעה וחצי בערך, תלוי במשקל של הבנאדם.

פורסם
אז זהו שאתה טועה!

מקרה שקרה ביום חמישי האחרון, חבר שלי שתה בירה + שוט קוארבו, עברו 3 שעות ויותר (+ארוחה אח"כ)

הלכנו לשוטר (ללא האוטו) והוא ביקש להיבדק, השוטר אמר שזה עולה 82 ש"ח (כן כן קראתם נכון)

אז מה מסתבר?

שבדיקת אלכוהול במדינת ישראל עולה כסף!

חבר שלי סירב, הלכנו לרכב ונסענו לשם, כמובן שהשוטר עצר אותנו והוציא לנו בדיקה (בלי כסף, כי הפעם הוא על ההגה ויש אפשרות לדפוק!)

בבדיקה לא נמצא אחוז אלכוהול גבוה מספיק והוא שיחרר אותנו אבל רק שתבינו באיזה מדינה אנחנו חיים ...

כשהאזרח בא מיוזמתו לבדוק אם הוא כשיר לנהיגה או לא - הבדיקה עולה כסף

כשתופסים את האזרח כשהוא כבר נוהג, ושאפשר לדפוק אז אין בעיה לעשות בדיקה (ללא עלות כמובן)

אז שיחליטו, אתם באמת דואגים לאנשים או לא?

אם התשובה חיובית שיעשו את הבדיקה הזאת חינם וחופשית לכל דורש

.

לגבי המחיר אתה צודק, זה המחיר של מבחנת הבדיקה.

לגבי השאר אתה טועה. ונכון שאף אחד לא בדיוק מחבב שוטרי תנועה אבל זה לשיקול השוטר אם "לבזבז" עליך את המבחנה או לא.

המבחנה היא כלי בדיקה לשוטר ולא שרות לציבור.

ולכל המתחכמים אסור לשתות ולנהוג. כשאני יוצא אני שותה בקבוק אחד \ כוס בירה \ שוט אחד וזהו, למרות שאני יודע מניסיון שאני יכול לשתות יותר אני לא שותה, רוצה לשתות? סע במונית או תן למישהו לנהוג, לי מתחשק לחיות בדיוק כמוכם.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לי יש בדיקה פשוטה מאוד לדעת אם אני כשיר לנהיגה...

אם אני מצליח להכניס את המפתח למנעול, סימן שהכל סבבה... אם לא... אז אני נירדם ליד האוטו....;)

ובנימה טיפה יותר אופטימית, זה מה שכיף בלהיות נשוי, אישתי - לא אוהבת לשתות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בדיוק כרגע חזרתי מפאב ולשם ההתעניינות כולנו עשינו את הבדיקה במכשיר זה שיש בפאבים "לא סחי לא נוהג!". 5 חבר'ה:

אני - חצי גולדסטאר, 0.59 מ"ג

ידידה - שליש גולדסטאר 0.75 מ"ג

חבר 1 - חצי גולדסטאר 0.64 מ"ג

חבר 2 - שוט ייגר 0.91 מ"ג

חבר 3 - מילקשייק עם אלכוהול 0.33 מ"ג

כל הבדיקות נעשו כ15-20 דקות אחריי שתיית המשקה.

בגדול אני חושב שזה לא הכי מדוייק, כתוב על המכונה שהחוק מותיר 0.24 מ"ג. זה גם כנראה תלוי בהרבה פרמטרים מלבד כמות השתייה, כגון משקל גוף, בטן ריקה או עם ארוחה, סוג המשקה וכו'.

:-) just smile
פורסם
בדיוק כרגע חזרתי מפאב ולשם ההתעניינות כולנו עשינו את הבדיקה במכשיר זה שיש בפאבים "לא סחי לא נוהג!". 5 חבר'ה:

אני - חצי גולדסטאר, 0.59 מ"ג

ידידה - שליש גולדסטאר 0.75 מ"ג

חבר 1 - חצי גולדסטאר 0.64 מ"ג

חבר 2 - שוט ייגר 0.91 מ"ג

חבר 3 - מילקשייק עם אלכוהול 0.33 מ"ג

כל הבדיקות נעשו כ15-20 דקות אחריי שתיית המשקה.

בגדול אני חושב שזה לא הכי מדוייק, כתוב על המכונה שהחוק מותיר 0.24 מ"ג. זה גם כנראה תלוי בהרבה פרמטרים מלבד כמות השתייה, כגון משקל גוף, בטן ריקה או עם ארוחה, סוג המשקה וכו'.

תגיד, הבדיקה גם כתבה שהחבר השלישי הוא הומו?

סתם סתם צוחק.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

300 מ"ל של בירה לשעתיים ו30 מ"ל של וודקה לשעתיים (כל אחד לחוד) - זה הגבול החוקי.

אם אתה שואל אותי אל תשתה אפילו מ"ל אחד. אבל אני משער שאתה לא שואל אותי.

***הנתונים הנ"ל הם מסדנה שעשו לי בבית ספר על נהיגה ושתייה והם על פי זיכרוני בלבד ככה שיש לבדוק אותם עם גורם אחר***

• תוכן חדש...