Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוצמזה, טענתך שטחית משהו - מכיוון שיש דברים שבהם האדם לא שולט (גיל, יכולת נהיגה, וכו') - לפחות לא באותו רגע,

אבל הוא בטוח יכול לבחור לא לשתות באותו ערב.

למה מראש לשים את עצמך במצב שבו אתה מסוגל לנהוג פחות טוב ?

בנאדם יכול לבחור גם לא לנהוג מעבר לגיל 50 או לא לאכול ארוחה כבדה ולנהוג או לא לנהוג כשהוא עייף או לקנות צמיגים ב-500 ש"ח לצמיג ולא ב-100. השאלה היא למה קבעו את הכמות שקבועה בחוק וכמה טוב זה זה טוב מספיק כדי לנהוג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במצבים כאלו לפי דעתי הגבולות הם שחורים ולבנים ואין אפור באמצע.

אם אתה רוצה לשתות תדאג להגיע עם מישהו אחר שנוהג (וכמובן לא שותה),ואם אתה מתעקש לנהוג אז גם לקולה יש טעם לא רע ואם אתה באמת רוצה לתפוס קצת ראש ...תוסיף פלח לימון.:-)

פורסם

אם אתה שותה כוס או יותר ודואג להיות במצב "חוקי" אין לך מה להביא נהג או חשש מנהיגה.

כמות אלכוהול "חוקית" הינה כמות ממש קטנה, זה משהו שמי שלא שותה בכלל לא מבין, כי אלו מתמסטלים טילים ורואים את ישו אחרי כוסית או שליש בירה, שלוק מ יין לקידוש וליפעמים גם מדיאט ספרייט.

לדוגמא

אין סיבה שבנאדם לא ינהג אחרי שהוא מתיישב לו בבאר ושותה חצי ליטר בירה במשך שעתיים וחוזר להגה.

אין סיבה שבנאדם לא ינהג אחרי שהוא בבית מרים כוסית לחיי העם הזה או מגרגר לו כוסית ערק ויוצא לנהוג לערב קריוקי

לא מבחינה חוקית ולא מבחינת השפעת אלכוהול.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל אחד וצורת החשיבה שלו..

יש גם כאלו שלא מתכננים לשתות "יותר מדי" ובלי לשים לב חצי ליטר בירה הופכת להיות ליטר וחצי ו3 צייסרים לקינוח ואז זה כבר מאוחר מדי להחליט שלנהוג חזרה זה כבר מסוכן כי שיקול הדעת כבר השתבש...

אז הדעה שלי בנושאים הנ"ל הם שחור ולבן וטוב יהיה אם כולם יחשבו ככה.

פורסם

אמת, מי שבאמת משתכר לו וחושב שהוא יכול לנהוג זה משהו אחר, יש הרבה כאלו ועדיף שסופם יהיה כשיתפוס אותם שוטר מאשר שיעשו תאונה.

אבל נושא האשכול הוא "מה הוא גבול הטעם הטוב" וזה בערך מה שרשמתי בתגובות הקודמות שלי.

אפילו מצבים שהייתי יוצא עם הרכב שלי וחבר שהוא נהג תורן בחזור, היינו חוזרים ועכשיו הוא צריך לרדת בבית שלו שנימצא 500 מטר ממני, אז לא הייתי מעז לינהוג את אותם 500 מטר כי אפילו לא הייתי מסוגל ללכת אותם ברגל ולכן הוא מוריד אותי בבית ורק למחרת הייתי אוסף את הרכב משם

פורסם

גם אני עניתי לפותח השרשור אבל בדרך שלי..

הגבול מבחינתי הוא דק בעובי מיקרונים...

אם שותים...(אפילו מעט) לא נוהגים-זה הגבול שלי.

פורסם

עדיין לא קיבלתי כל כך תשובה פרקטית לגבי מה ששאלתי, אל תקחו את זה בבקשה לויכוח על "אם שותים לא נוהגים". כמו שאמרתי אני לא מאלה שמשתכרים "עד לא ידע" אבל שעדיין לא כיף להם לשתות קולה בפאב, כול מקום והסטייל שלו.

אז בהנחה שאני מבלה בפאב מסויים שעה וחצי, כמה בירה (סוג\אחוז אלכוהול\כמות - 1/3 \ 1/2) אני יכול לשתות ?

כנ"ל לגבי כוסית וויסקי של 50/60ml עם 40% אלכוהול ?

ד"א המשקל שלי הוא כ 66 קילו, לא ענק אבל גם לא קטן מידי...

פורסם

מאוד פשוט.

כמה אחוזים ממה שאתה מעריך את יכולת הנהיגה שלך אתה מוכן להוריד לעצמך ולחיות עם זה בשלום כשאתה נוהג, אם חלילה יקרה משהו ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נו זה בכלל לא קשור, כבר אמרתי שאני יכול לשתות הרבה מעבר לכמות המותרת בחוק ועדיין לשמור על פוקוס ועל יכולת נהיגה טובה. אני לא מאלה ששותים כוסית וודקא רד-בול ושוחכים איך קוראים להם.

ההפך דווקא כשאני נוהג אחרי שאני יודע ששתתי קצת אז אני נוהג בצורה זהירה הרבה יותר.

אבל מן הסתם זה לא קשור למה שאני מרגיש או חושב אלה לחוק, ולזה מתיחסת השאלה שלי.

פורסם

אז בהנחה שאני מבלה בפאב מסויים שעה וחצי, כמה בירה (סוג\אחוז אלכוהול\כמות - 1/3 \ 1/2) אני יכול לשתות ?

מנה זה כוס אלכוהול כלשהו או שליש בירה.

אחרי מנה אחת אפשר לנהוג ללא בעיה מצד החוק, אחרי 2 כוסות צריך להמתין שעתיים כי זה עובר את החוק, ואחרי 3 מנות צריך 5 שעות וכול כוס נוספת זה עוד שעתיים ביציאה.

יש טבלת חישוב במגזין מוטורי שנימצא למעלה.

• תוכן חדש...