Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 5/מיצובישי גראנדיס/ פורד גאלאקסי מה עדיף?

אם אפשר לפרט למה זה עדיף

אין בעיה של תקציב ברמות האלה

במידה ויש לכם רעיונות אחרים לרכבים מסוג זה אני אשמח

תודה

פורסם

אתה משווה מכוניות מקטגוריות שונות:

• מאזדה 5 - מיניוואן קומפקטי. כאשר תמלא את הרכב ב-6 מבוגרים וילד אחד לא נשאר כמעט מקום בבגאז'. מצד שני, הרכב קומפקטי יחסית ופחות מסורבל ממיניוואנים בגודל מלא. מתחרים אפשריים - רנו גראנד-סניק, סיטרואן C4 פיקאסו, קאיה קארנס, פולקסוואגן טוראן, פורד S-Max, הונדה FRV (רק 6 מושבים, אבל תא מטען גדול, כמו במולטיפלה). מחירים - בסביבות 150K-160K ש"ח, כאשר הפורד יקר יותר - 178K (וקצת יותר מרווח).
  • מיצובישי גראנדיס/פורד גאלאקסי - מיניוואנים בגודל מלא, עם מקום סביר ל-7 מבוגרים וקצת יותר מקום למטען מהקומפקטיים, בסגנון ה-MPV. מתחרים אפשריים - שברולט אפלנדר, יונדאי טראג'ט, סאנגיונג רודיוס. מחירים - 185K ומעלה, עד סביבות 210K. הטראג'ט הוא הזול ביותר, ומציע תמורה לא רעה למחיר.

לסיכום - תחליט איזו קטגוריה אתה צריך, ואח"כ תבחר בתוכה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני לא יודע בקשר למיצובישי ולפורד, אבל מאזדה 5 נהגתי והיה חסר לי מקום קצת,המושב של הנהג לא זז הרבה אחורה.

פורסם

לא מזמן ראיתי השוואה בין המאזדה 5 לסיטרואן C4 ב FIFTH GEAR , שידה של הסיטרואן יצאה על העליונה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קובי תודה

אני מחפש משהו מהמשפחה של המיניוואנים בגודל מלא יש לך איזה סיבות למה אחד עדיף על האחר?

פורסם

היה מבחן ב"אוטו" בין SMAX לגראנדיס, ושתי המכוניות הרשימו מאוד. הגאלאקסי מכוונת קצת יותר למשפחה (מרווח, מזגן מאחור, פרקטיות) ולכן אפילו עדיפה. כמכונית לשבעה היא פשוט מצוינת. ביליתי איתה יום שלם והתרשמתי מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קובי תודה

אני מחפש משהו מהמשפחה של המיניוואנים בגודל מלא יש לך איזה סיבות למה אחד עדיף על האחר?

אין בעד מה.

מצטרף להמלצה של רוני על הגאלאקסי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם 6 מקומות מספיקים לך אז מולטיפלה ו FRV יתנו לך יותר מאשר כל מיניוואן בגודל מלא.

לגבי הגדולים בעלי 7 מקומות: היתרון הגדול של הגאלאקסי הוא בבטיחות. במכונית בגודל כזה מומלץ מאד דיזל למרות ההפרש במחיר, בגלל צריכת הדלק הגבוהה מאד של מכונית בנזין במשקל הזה ובגלל המומנט החזק.

אופציות אחרות:

יונדאי טראג'ט - משתלמת אבל מיושנת, יש בנזין או דיזל.

קיא קארניבל - מנוע דיזל חזק מאד.

ססאנגיונג רודיוס - מנוע וגיר מצויינים של מרצדס, היחיד בקבוצה עם תא מטען גדול, עיצוב שנוי במחלוקת בלשון המעטה...

• תוכן חדש...