Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

במיסגרת העתודה, אני צריך להירשם לאונברסיטת בר אילן - ברמת גן (מה דעתכם עליה?)

ובטפסי ההרשמה יש צורך לכתוב קורות חיים.

לפי מה שהבנתי, אלו לא אמורים ליהיות קורות חיים כמו אלו שאני מביא לראיון עבודה, או שכן?

דבר נוסף הוא שאני עדיין תלמיד בתיכון, אז בעצם מה שאני יכול לכתוב זה שאני תלמיד? :lol:

מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את אותם קורות חיים?

או שמספיק להוריד תבנית מהאינטרנט?

תודה!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

תבנית לבניית קו"ח בקובץ המצורף.

אם אתה צריך עזרה פנה אליי ל[email protected] ואשמח לעזור יותר. מחר אהיה בבית ואעלה את התבנית שלי, וזה יעזור יותר.

בהצלחה.

קורות חיים.doc

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זאת התבנית שלי, לא צריך לחכות למחר :-P

אני מתאר לעצמי שמטרת קורות החיים במקרה שלך היא לבדוק איך אתה מתמודד עם המשימה ואיזה דף הגשת להם, ופחות חשובה להם העובדה שעבדת בחלוקת עיתונים בכיתה ט'...

אם תרצה לשלוח לי את הדף הסופי כדי שאעבור עליו, בכיף.

שוב, בהצלחה

קורות חיים.doc

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ישנם מקצועות שקורות החיים חשובים מאוד ואפילו ישנו ראיון כניסה שמשמעותי יותר מהציונים היבשים,

לעומת מקצועות אחרים ששם זהו רק הליך פורמלי שבו אתה מוסר קו"ח+ציונים ומחכה להודעת תשובה בד"כ מקצועות ההנדסה לא מתחשבים בקו"ח אלא בציונים (וטוב שכך אחרת היו עולים על הטירוף שלי) ואילו מקצועות הרפואה והפסיכולוגיה (אני לא יודע מה עוד) מראיינים אותך אחרי שקראו את הקו"ח.

באופן כללי פשוט רשום על עצמך מס' פסקאות לא יותר מעמוד אחד, איפה גדלת ומה למדת מדוע החלטת ללמוד דווקא את המקצוע וזה.

בהצלחה

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...