Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לומר, שמי שמתכוון להאיץ למהירות כזאת,

לא יסתכל שמאל/ימין לפני שהוא נכנס לצומת,

כי הוא "מאבד" זמן.

לגבי כל השאר,

אולי הבן שלי יוכל להנות מזה, אבל לא אני.

----

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברכב אוטומט כשלוחצים גז וברקס בחוזקה בו זמנית מה הנזק שיכול להגרם

ואלו חלקים יכולים לההרס?

Five pages and no answer to your question.

:roll:

In a vehicle with no special mechanical problem, no harm will be done from this kind of driving.

Actually, the manufacturer himself instructs to do such a test ("stall test"-you can google it) to diagnos problems in the A/T.

( no more than five seconds in one test so the oil will not overheat )

פורסם

למה אתה כותב באנגליץ? יותר קל להבין אותך בעברית (לא שאני לא מבין אנגלית...).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
הקוונה לרכב אוטומט בהילוך D ב0 קמ"ש

המטרה למי ששאל היא לעלות את הטורים לפני זינוק

ואם עוד לא הבנתם אז אני צעיר ואנחנו עושים "מיאוצים"( ציטוט מITURBO) אם הרכבים של ההורים (כי אין כסף לאוטו משלנו)

נ.ב אני ידני אם רכב משלי השאלה הגיע מחבר שלי

RSINI , הבעייה הכואבת ביותר בהודעותיך איננה חוסר השליטה שלך ברזי הנהיגה (אני מאחל לך שתתבגר ותשתפר) אלא חוסר שליטתך בשפה העברית.

קוונה=כוונה

"אם" היא מילת תנאי שפרושה אילו, "עם" פירושו באמצאות או יחד.

השאלה (נקבה) הגיעה ולא הגיע

מכיוון שה thread הזה אכן "קצת מטומטם" אני מצטרף להצעה לנעול אותו.

פורסם

בנוגע לשאלה של פותח ה-thread..

איזה נציג של אודי מילמל לידי משהו בנוגע לLaunch System שיש להם ברכב.

מכיוון שהמשפט לא היה ברור, זכור לי משהו בסגנון שצריך לכבות את מערכות בקרת היציבות ברכב ואז כן ללחוץ על ברקס וגז ביחד...

יכול להיות שלא הבנתי, יכול להיות שהוא לא הבין...

האם קיים משהו בסגנון הזה באודי? (A3 2.0T DSG)

פורסם

אח שלי ו"גבר גבר"

אני פחות או יותר בגילך ובמקרה יש לנו מכונית דומה.

יש לי מצובישי סופר לנסר אבל לא סטיישן,זאת אכן מכונית די חזקה.

אתה צריך לזכור דבר אחד שאני אומר לך מהניסיון,המכונית הזאת קלה בצורה יוצאת דופן והזנב שלה בורח מהר מאוד ומישהו לא מנוסה בקלות יכול להסתחרר איתה.

באמת אני לא יטיף לך על זה שאתה עושה "רייסים",אתה כבר ילד גדול ארבל עדיין ילד ואת זה תזכור.

אני הייתי כמוך וקיבלתי סה"כ במצטבר פעמיים שלילה.אחת של 5 חודשים ואחת של 3 חודשים,חשבתי שאני חכם גדול ואם תהיה משטרה אני לא אתפס ותמיד אני אצליח לצאת מזה.

אני מבטיח לך שאם תמשיך לעשות את זה אתה תפס במקרה הטוב שלא תפגע קודם,ואין ספק שאחד מאלה יקרו(או שתפגע או שתתפס)באף מקרה אתה לא תצא מרוצה.

גם אם מעורבים פה הורמונים ואתה רוצה לעשות פוזות על בחורות אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי שאם אתה מסיע מישהי ונוסע לאט היא יותר רגועה ויש לך גם יותר זמן לדבר איתה.

אני אתן לך עוד דוגמא שקרתה לי לפני כחצי שנה:אני נסעתי ברחוב "דרך חברון" בירושלים בכביש עם שני נתיבים,ובזמן שנסעתי ישר בכביש שהוא לא צומת בחור (בן דוד)יצא ממצב עמידה תוך כדי שהוא חוסם את כל הנתיב הימיני ופגעתי לו בדלת ועפתי כמה מטרים ומשם אני כבר לא זוכר כלום אלה רק את החודש שביליתי בבית חולים הדסה עין כרם.

הבחור הזה הוא לא רגשן גגדול ולא ממש אכפת לו והוא גם לא התקשר להגיד סליחה או משהו בסגנון,אבל תחשוב שאני הייתי מת ואתה היית במקומו??????

בימים אלה אני ועורך הדין שלי מכינים תביעה כזאת לאותו בחור שהוא הולך להפסיד הרבה מאוד.

אני לא ממליץ לך לסגור את כל החיים שלך מהגיל הזה ומעכשיו להיות חייב למשפחה שהרגת לה את הבן שלה גם המון כסף וגם סליחה שאין מחילה לה.

עוד דוגמא:לפני כ4 שנים חבר של אחותי ועוד כשלוש חברים נסעו באבו גוש שנמצאת ליד ירושלים.

הנהג נסע מהר והפך את האוטו,באותו הרגע שנים מהנוסעים נהרגו אחד יצא ללא פגע והנהג(החבר של אחותי)שכב שבוע בבית חולים כשהמוח נוזל לו מהאוזנים ומת לאחר שבוע.

אני אישית לא בטוח שהוא היה רוצה לחיות כי אם הוא היה חי הוא היה צריך לחיות בידיעה שהרג שנים מחבריו.

איך הוא היה מסתכל לאמא שלהם בעינים???.תחשוב על זה

פורסם

יכול להיות שהתברכת באינסטינקים ובקישורים של שומאכר או של נהג רייסים מקצוען אחר.

לך תעשה עם זה משהו!

אפילו המקצוענים לא עולים למגרש בלי שיש צוותים רפואיים על המגרש. (אני יודע תסמונת לי זה לא יקרה).

ואפילו שמדובר בכף עם חברים .. תעשו את זה במקום מסודר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...