Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות זוג קומפוננט 5.25 לקדימה ורציתי בבקשה שתמליצו לי על קומפוננט טוב במחיר בין 400 ל-700 ש"ח

ורציתי לשאול אם מישהו מכיר ויודע איך הקומפוננט של JBL GTO-507C שהוא התנגדות 2 אום ומה כדאי בכלל 2 אום או 4?

הקישור לקומפוננט :

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=Car_Loudspeakers_Sub_Woofer&AuctionId=7376764

תודה

פורסם

במחיר כזה אפילו קופסא של רמקול לא תקנה:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

קומפוננט בסדר

יש לך את המורל פולס, מורל טמפו, פוקאל A1 ו הרץ' דיצ'י שיכנסו לך גם לתקציב

בקומפוננט זה לא כ"כ משנה אם הוא 2 או 4 אוהם נראה לי

לפחות לא בקומפוננט הזה...כל מגבר ירים אותו טוב

אל תקנה קומפוננט בלי לשמוע לכל אחד מהם יש צליל שונה

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

באת לעזור לאנשים או לרדת להם על התקציבים? באמת בושה :x

בכל מקרה, אם אתה יכול לעשות הגבהה מטבעות עץ ולהכניס מידה 6.5 מה טוב. אם לא, ההמלצות הן כמו שנכתבו מעל לתגובה שלי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה ישנה מאוד עם זה 2 אום או 4 אום עדיפות ל4 אום אלא עם כן יש לך מגבר חלש ובשני אום הוא יספק יותר עוצמה לסט

כמו שכבר נאמר יש לך פולס\טמפו הרץ פוקל וגיביאל אלו המומליצים ביותר

שיהיה בהצלחה

תגובה מאוד בוגרת מצידך..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...