Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים עדכונים:

עפ"י המלצתו של חברינו היקר רפי לין, הלכתי למוסך SOS אצל דוד בניסטי שעשה לי בדיקת דיאגנוסטיקה שאלו הן תוצאותיה:

1. בדיקת 4 גזים נכשל דרמטי!

2. חיישן חמצן נותן ערך קבוע של 4.7 (כלומר מת), ובנוסף כתוב O2 sensor ready : NO.

3. בנוסף נרשמו תקלות של IGNITION CYLINDER 1,2,3,4,5,6 אבל המנוע עובד עגול ורגוע אז זה לא כל כך מדאיג אותי, מה גם שהפלגים חדשים באוטו.

התרשמותכם?

אני אחליף את החיישן אצלו וננסה לפתור את על הבעיות.

ושוב תודה לרפי על הייעוץ.

W202 C240

פורסם

יש איזה חנות באזור תל אביב שמתמחה בחלקי חילוף תחליפיים לב.מ.וו?

כמו שלVAG יש את רפי חלפים בסלמה, אולי יש איזה משהו כזה לBMW?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

4.7 זה אומר שתי אפשרויות. בכל מקרה המנוע לא עובד טוב. או שהחיישן תקול ותקוע בגלל כשל בו, או שיש תערובת עשירה שהוא מנסה בכל כוחו לדלל אותה, הוא פוקד על דילול מקסימלי, וזה לא מספיק.

למותר לציין שתערובת עשירה או ענייה, שאינה בסטנדרטים הקבועים, עלולה לגרום נזק למנוע, וזה המצב כנראה אצלך.

כלומר, יתכן שהחיישן תקוע ותקול, ויתכן שיש בעית תערובת עשירה, או אז החיישן כנראה לא תקול, אם לא נסתם מפיח בזמן הזה.

פתור את הבעיה דחוף.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב חברים אני צריך את עזרתכם.

עשינו בדיקה ומצאנו שהחיישן חמצן תקול.

אבל מה?

זה חיישן חמצן עם 4 חוטים, אדום, צהוב, לבן ושחור שעובד על 5 וולט, בניגוד לחיישן חמצן אוניברסלי שהוא עם חוטים בצבעים לבן (2), אפור ושחור, ועובד עם מתח 1 וולט.

האם קיים חיישן תחליפי לאוטו שלי?

מה דעתכם?

חיישן חמצן מקורי עולה 2200 ש"ח ומאוד נדיר.

מבקש את עזרתכם במציאת פיתרון, הרכב צורך דלק בכמויות מטורפות, התערובת מאוד עשירה והאוטו מזהם.

תודה מראש.

W202 C240

פורסם

יש מליון ושלוש חיישנים תחליפיים - חפש באתרים בחו"ל שמוכרים חלפים לBMW ושלח אחד לארץ.

לא רואה סיבה שיעלה מעל 50 דולר.

לגבי הMAF - שלח שאלה בנושא בפורומים של R3VLIMITED תוך ציון שיש לך מנוע M50 או M52 או שתבצע שם חיפוש בעצמך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

משום מה, יש לי הרושם, שלאחר שלבסוף תמצא חיישן ותחליף, תשאר עם אותה הבעיה. האם מי שבדק את הרכב, מומחה מוכח לכך? אם כן, מעולה. אם לא, גש לאבחון נוסף. זו דעתי האישית בלבד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
משום מה, יש לי הרושם, שלאחר שלבסוף תמצא חיישן ותחליף, תשאר עם אותה הבעיה. האם מי שבדק את הרכב, מומחה מוכח לכך? אם כן, מעולה. אם לא, גש לאבחון נוסף. זו דעתי האישית בלבד.

דני

דני, משום מה גם לי יש את אותה התחושה.

הבחור קבע באופן חד משמעי שהחיישן לא מתפקד. האם זה יפתור את צריכת הדלק משמעותית כמו שאני מצפה לכך, אינני יודע.

W202 C240

פורסם

היי

אני חושב שהבחור אף יצר קשר איתנו..מוזר ביותר מאחר והוא מדבר על חישן חמצן מסוג חדש שלדעתי ועל פי התבוננות בספרות יצרן לא אמורה ליהיות ברכב..בכל מקרה מה פרטי המנוע הדגם במדויק..

במידה ומדובר בחישן כמו שאני חושב אי ן בארץ ורק מקורי מגרמניה.

אולי אצטרף לחברי ואמליץ על בדיקה נוספת ויתכן שקריאת החישן הינה תוצאה של פעולה ולא הסיבה

בכל אופן בהצלחה

איל

• תוכן חדש...