Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנקים אזרחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמעתי סיפור שיש אדם שמחזיק טנק בבית. מישהו שמע על דבר כזה או שזה סתם אגדה אורבנית. אני עושה את זה כחלק מתחקיר לתוכנית רכב חדשה בטלוויזיה

פורסם

לא יודע בקשר לטנק, אבל לי יש מרגמה 160 מ"מ בחצר. מדי פעם, כשמשעמם לי, אני משחרר כמה פצצות לסביבה הקרובה. השכנים כבר מכירים את הרעש ולא נבהלים, וכבונוס גם אף אחד לא מעז להתעסק איתי (פעם נפלה לי קטנה בטעות :wink: על האוטו של השכן שתמיד חוסם לי את החנייה, מאז הוא חונה בכלל ברחוב אחר...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נדמה לי ששמעתי פעם על משהו כזה, וממה שאני זוכר (ואני זוכר במעורפל), מדובר על מישהו בנגב שיש לו אוסף טרקטורים, ובנוסף גם טנק שרמן (לא מדובר על גרוטאה אלא על טנק פעיל אם זכרוני אינו מטעיני).

"ai motoare capul doare"

פורסם

לי יש כמה נגמחונים וטנקים בחניה של הבית השני שלי (או יותר נכון הראשון =\)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

פעם שידרו באחד מערוצי דיסקברי על משוגע אחד, שמצא שאין חוק לסוע על טנק (אאל"ט באנגליה) והתחיל לסוע שם על הכבישים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני זוכר שפעם למדנו פס"ד , שהיה טנק בגן ציבורי , והתושבים הגישו בג"ץ שיש להזיז את הטנק , בטענה שזה רכב מנועי בגן ציבורי , וזה נוגד את תקנות העירייה . בית המשפט דאז קיבל את טענות העותרים , וקבע שאפילו הטנק לא זז ( אין בפשרותו לנוע ) הוא רכב מנועי ויש להעביר אותו ממקומו.

אם לזה אתה מתכוון אני אשמח לחפש את שם פס"ד . אם אני לא טועה קראו לו פס"ד " פלוני" נגד עיריית רעננה.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

לא יודע לגבי טנק, אבל אני מכיר מישהו שיש לו מטוס הארייר חונה על הגג (לנסיעות ארוכות) ו-D9 מתחת לבית לנסיעות עירוניות וכדומה...

פורסם

מה קרה שכולם אכלו כדורי ציניות לארוחת בוקר?

הבחור שאל שאלה ואפילו פירט למה עלתה אותה שאלה, מי שיודע שיספר ומי שלא (וזה כולל צינים) שיגחך לעצמו וימשיך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

במגרש של אונגר ז"ל היה טנק עתיק. גורלו כיום לא ידוע.

בנוסף קראתי בזמנו (אלוהים יודע לפני כמה שנים) כתבה די ביזארית הזכורה לי עד היום על אדם ששיפץ טנק למצב נסיעה ומידי פעם היה מזיז אותו בחצר ביתו. שכנים מבוהלים התקשרו למשטרה והתלוננו כי מפחדים כיוון שהתותח מכוון לכיוון בתיהם.

ממרחק השנים אני ממש לא זוכר אם הדבר התרחש בארץ או בחו"ל היכנשהוא.

אונגר - האיש והטנק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155898&highlight=%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A9+%D7%95%D7%94%D7%98%D7%A0%D7%A7&page=2

פורסם

סוף סוף מישהו העלה את זה!

היה פרק בפיפט גיר.

כנראה משם פותח השרשור זוכר את זה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם לי זכור סיפור על אספן שהחזיק במשך כמה שנים טובות טנק במצב נסיעה בחצר ביתו ובסוף אולץ לוותר על הטנק למשרד הביטחון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לכולם

יש בחור בפרדס חנה שיש לו אוסף גדול של טרקטורים ,היה לו פעם טנק t55 שהוא שיפץ

אך משרד הביטחון לקח לו את הטנק

פורסם

זה נשמע הזוי לחלוטין לאפשר לאדם פרטי בארץ להחזיק טנק במצב נסיעה ו/או שימוש אחר כפריט אספנות. השימוש ההגיוני היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא שימוש בטנק שאינו בעל כושר פעיל כלשהו כאנדרטה.

מאותה סיבה אני לא מאמין גם שיאפשרו למישהו בארץ להחזיק מטוס קרב כלשהו כפריט אספנות. אלא אם מדובר במטוס שאינו שמיש לחלוטין ומיועד לשמש כאנדרטה.

• תוכן חדש...