Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון יהיו צ'מפיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל רכבי vag יש קליפסים ולא ברגים , כרגע אתה חושב שזה חיסרון ויש את אלו שךא יסכימו איתך

בקשר לבחור בדלפק החלפים (גבוה רזה דתי לא זוכר את השם ) הוא בן אדם ממש נחמד וכל מי שמגיע אליו אומר את זה (אתה הראשון שאומר שהוא לא סימפטי) אפילו היו כמה מקרים שהוא אמר לי אל תקנה את החלק הוא יקר עדיף לך ללכת לפירוקיה

ובקשר לשירות של צמפיון כן תמיד יהיו את אלה שפחות מרוצים ואת אלה שיותר מרוצים אני אישית מטפל רק שם (כן זה יקר) אבל אני אישית מרוצה מהשירות

בקשר להנחה תמיד קיבלתי הנחה של 10% על הכל (אף פעם לא ביקשתי אותה) בקשר לבקשה שלך להנחה לא סיפרת כמה זמן אתה לקוח שלהם או כמה מכוניות יש לך או איפה אתה מטפל בדרך כלל

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא צודק על כל בורג קטן לוקחים הרבה אבל כך זה אירופאיות מניסיון אני יודע עם יש רכב גרמני הטיפול במוסך יקר אבל לגבי השירות זה תלוי יש לאמי סיאט איביזה 1600 אוטומט שנת 01 שאנחנו מטפלים בו בשחר מוטורס מורשה זה בחולון אנחנו מכירים את בעל המוסך ויש לו גם אולם תצוגה אז סיכמנו איתו שכל טיפול או חלקים שצריך להחליף הוא מוריד 10% אבל בתמורה אנחנו תמיד נטפל אצלו אתה יכול לעבור לטפל אצו ברכב שלך יחס ושירות מצויניים הנא האתר של האולם תצוגה ושל המוסך http://http://www.hashachar.co.il/ אם תוכל להכניס תמונה של אותו חלק ומאיפה הוא יצא תודה!

פורסם
בקשר לבחור בדלפק החלפים (גבוה רזה דתי לא זוכר את השם ) הוא בן אדם ממש נחמד וכל מי שמגיע אליו אומר את זה (אתה הראשון שאומר שהוא לא סימפטי) אפילו היו כמה מקרים שהוא אמר לי אל תקנה את החלק הוא יקר עדיף לך ללכת לפירוקיה

תקרא טוב. לא עליו דיברתי אלא על מנהל המחסן. הבחור אליו אתה מתכוון אכן היה סימפטי מאוד ושמח לעזור. מרוב הטעם המר שכחתי לציין זאת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חברים לדעתי מפספסים כאן את הנקודה.

כן מגיע הנחה - לא מגיע הנחה, צ'מפיון לא מתנהגת כמו שוק ונותנת הנחות - צמפיון כן נותנת הנחות.

כל הוויכוח הזה שולי.

העובדה היא שנכנס לקוח נחמד / לא נחמד (גם זו איננה הנקודה) לפירמה ויוצא משם כועס מאוד.

מבחינתי כל אנשי מערך השירות שבפרונט כשלו. נותן שירות מיומן אמור היה לדעת להוציא את הלקוח מחייך גם הוא לא נעתר לכל דרישותיו.

יותר אסרטיביות - פחות שחצנות, כבר אמרנו ?

פורסם

לגבי דורקי: ^^

לגבי:

בכל רכבי vag יש קליפסים ולא ברגים , כרגע אתה חושב שזה חיסרון ויש את אלו שךא יסכימו איתך

לא אמרתי שזה חיסרון.

כל טענתי היא, שאם הם יודעים שלחלק יש נטייה לנשור, ובכל זאת מחייבים את הלקוח כאשר הוא נושר, יש פה בעיה.

מה יהיה בפעם הבאה שינשר? שוב אצטרך לשלם עבורו?

פורסם

גם אני שמעתי על יחס לא ראוי במוסכים של צ'מפיון מוטורס.

בלי קשר,שימו לב איך היבואן נלחץ מהיבוא האישי של הטוארג

אנשים הבינו שהיבואן גוזר 150-200 אלף ש"ח רווח על כל יחידה והעדיפו להביא בייבוא אישי. שצ'פיון ראו ש-80%

מהטוארג בארץ מגיעות ביבוא אישי הם החליטו לעצור את חתימת האישורים בטענה שהם לא מוכנים לקחת אחריות על

דגמים אמריקאים מאחר והם שונים טכנית מהדגמים הנמכרים בארץ (כן.. נכון)-והסיבה האמיתית, אנשים מתחילים להבין

שלא צריך ליפול בחסדי היבואן..

אז בשביל צ'מפיון מוטורס, קמור וכל שאר היבואנים שמשחקים בלקוחות שלהם...

עוד חודשיים מתוכננת הפתעה ענקית שהולכת להפשיט את היבואנים כמו שבחיים הם לא היו..

אני לא יכול לתת יותר מדי פרטים, אבל בוא נגיד שיש כמה אנשים בדרגים הגבוהים של המדינה

שסוף סוף החליטו לתת פייט ביבואנים ולפתוח את שוק היבוא האישי ולהוריד הגבלות מטופשות שקיימות שנים

רק בשביל לכסות את התחת של היבואנים.

לצערי אני לא יכול לפרט אבל פרטים אמורים להתפרסם בתקשורת בחודשיים הקרובים.

Lexus CT200H

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה צודק. לדעתי זו שערוריה שיבואן לא נותן היתר לייבא רכב שמיובא בייבוא סדיר. מילא שטויוטה לא מאשרים להביא דגם שלא נמכר בארץ (כך הבנתי). אבל לא לאשר להביא רכב שכן נמכר רק כדי לשמור על רווחים? הלו? יש מישהו ברשות ההגבלים העסקיים פה בארץ?

פורסם

שערוריה? אתה לא מדיייק. רכב שמיובא ביבוא סדיר אין בעיה או מגבלה ליבא אותו אישית. מדובר בדגמים אמריקאיים שבאמת שונים טכנית מהדגמים הארופאים.

פורסם
שערוריה? אתה לא מדיייק. רכב שמיובא ביבוא סדיר אין בעיה או מגבלה ליבא אותו אישית. מדובר בדגמים אמריקאיים שבאמת שונים טכנית מהדגמים הארופאים.

כל הדגמים שנמכרים בארה"ב שונים מהדגמים הנמכרים בארץ. קודם כל התקינה שונה, מעבר לזאת שבארה"ב המנועים גדולים יותר ולכן היבואן מתייחס לזה כרכבים שלא נמכרים בארץ. בשביל להביא רכב ללא אישורים מצד היבואנים צריך להביא רכב זהה מבחינת המפרט והמנוע הנמכרים בארץ. אין כמעט דברים כאלה-וגם שיש, היבואן יעשה הכל שלא תביא את הרכב.

בכל מקרה, זה נכון וזה סגור. אני יודע את זה ממקור ראשון-נסו להתקשר לכל אחד מעסקי היבוא אישי הגדולים בארץ

ובקשו לעשות יבוא אישי ותווכחו לשמוע המלצה להמתין עוד מספר שבועות כי משהו מאוד גדול הולך לקרות. מה שהיבואנים

עושים הרגיז מאוד את משרד התחבורה , והפעם , הולכים ללמד את היבואנים האלה שיעור ביחסי אנוש.

Lexus CT200H

פורסם

אם צ'מפיון היו מתמחרים את החלקים שלהם בצורה יותר הוגנת אנשים לא היו מבקשים הנחה, אם כל הכבוד החלק הנ"ל לא שווה יותר מ 50 שקל אז מדוע לקחת יותר מ 200 שקל, לקוח שצריך לשלם 200 שקל על חתיכת פלסטיק בגודל של 15 ס"מ די ברור מדוע הוא מבקש הנחה.

זאת גם הסיבה שרכבים רבים במדינה הזאת מתוחזקים תחזוקת שבר, ולצערנו זה גם נוגע בבטיחות שלנו, ניקח לדוגמא תיקון רכב לאחר תאונה, מצעים ללקוח טמבון חליפי שעולה חצי ואפילו פחות מטמבון מקורי והלקוח כמובן שמח ולא מהסס לקחת, אחר כך בתאונה הבאה הוא נפגע קשה יותר כי הטמבון לא עמד בתקנים ראויים, ואם רק החלקים המקוריים והבטיחותיים היו זולים הוא היה רוכש אותם ותוצאות התאונה היו שונים, שלא לדבר על הצורה של רכב שמורכבים עליו חלקי פח או פלסטיק לא מקוריים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הנה משהו חיובי על צ'מפיון.

באוקטובר קיבלתי את הtsi שלי. חיכיתי יותר כדי לקבל את הדגם שמגיע עם mp3. קיבלתי את הרכב, אבל בספר הרכב לא הוזכר נושא ה-mp3 בכלל.

פניתי אל צ'מפיון בתלונה, ונמסר לי שהרדיו הזה חדש בארץ, ויש להם רק ספר באנגלית, אם אני מעוניין. אמרתי שלא אכפת לי לחכות, אני אסתדר עם האנגלית בנתיים.

היום הגיע אלי ספר הרדיו הכולל את ה-mp3 בעברית. לקח 4 חודשים, אבל הגיע.

...אם תוכל להכניס תמונה של אותו חלק ומאיפה הוא יצא תודה!

מצורפת תמונה של החלק ש-bar72 מתכוון אליו.

tsi_left_grill.jpg

פורסם

בקשר לתמחור המחירים היבואנים בארץ מתמחרים כמו שמתאים להם כי אין מישהו שיגביל וזה גם מה שקורה באיבזור כל חלק הכי קטן מתומחר בארץ במחירים מוגזמים פשוט כי אפשר

מחירי סמלים לרכבים הם דוגמא מעולה להוכיח את הטענה , אפילו הכיתוב מאחורה מתומחר במחירים מופקעים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
נדיר לקבל הנחה על מכירת דלפק, ולא משנה באיזה מוסך או חברה.

בסיריון התקלף לי הצבע הכסוף בנק' בדש בורד מסביב לאיזור המזגן (כי אני טיפש ושפכתי שמה בטעות חומר שממיס צבע - הוא נמצא בכל הריחנים עם הנוזל למיניהם).

הלכתי למוסך, הם אמרו לי שלא בטוח שניתן להחליף את זה במסגרת האחריות, ושאני יבוא שמגיע נציג היבואן (הוא מגיע פעם בשבוע בערך) והם ייראו אם אפשר להכניס את זה לאחריות.

סתם בשביל הספורט התקשרתי למחסן המרכזי של דייהטסו, ושאלתי כמה החלק עולה.

הוא אמר לי שזה בא כל האיזור של המזגן, הרדיו, המאפרה, הכל קומפלט (זה חצי מהדש בורד) וזה עולה 900 שקל, אבל תבוא נעשה לך הנחה.

ששאלתי כמה הנחה, הוא אמר: "תבוא, נסתדר..."

להזכירכם מחסן, מוסך מרכזי.

בסוף לא החלפתי, אני מעדיף נק' שחורה קטנה, על החלפה של חצי דש-בורד שיכולה לגרום להרבה שחור בהמשך...

ד"א, שלא ייצא פה שאני ממליץ על טלקר כיבואן טוב, מכל מוסך שהייתי בו שהוא מורשה דייהטסו (כולל המרכזי) אכלתי מירורים.

ועכשיו אני מחפש בנרות מוסך מורשה דייהטסו טוב.

פורסם

סביר להניח שהמוסך רצה למשוך אותך אליו גם לביצוע העבודה, ואז זה לא בדיוק מכירת דלפק והסיכוי לקבל הנחה רב יותר.

פורסם

היחס של צימפיון הוא פשוט בזיון.

הייתי במוסך בבקשה לקנות שמן מנוע. מה הבעיה. כולה שמן מנוע.

** (אני מדבר)

** טוב אני מגיע לפקידה. סליחה. איפה המחסן.

תשובה. למה אתה צריך את המחסן. אני לא יוכל לעזור לך (בקול של פרחה מהשוק)

** אני צריך לקנות 4 ליטר שמן מנוע.

תשובה. מה הבעיה תכניס. תכניס את הרכב למוסך אנחנו נטפל בו כבר.

** תודה. אבל אני צריך רק 4 ליטר לא צריך עבודה.

תשובה. אתה לא תצליך לעשות את העובודה ברמה של מוסך. ולא יהיה לך אחריות על הרכב יותר!

** אני יסתדר תודה. תני לי כיוון בבקשה רק למחסן.

תשובה. בזלזול. מצביעה לי על כיוון וחוזרת למחשב.

הבחור במחסן היה הרבה יותר נחמד.

והבחורה שקבלה את הכסף שלי היתה הכי נחמדה כמובן. מי לא אוהב לקבל כסף.

אגב. אני רציתי לשאול אותו מה המוסך עושה מיוחד בהחלפת שמן. שאני לא יכול לעשות . (הוא עושה מס'ג למנוע? נעים למיסבים? צמרמורת למצבר? מה זה השטויות האלו? )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...