Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש אילון -אתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שזה היה קיים אפילו עוד לפני כן, אבל רק 2 מצלמות היו פעילות, אני חושב שזה היה ניסיוני...

כנראה היום (שזה קיבל פירסום רשמי) זה פועל באופן מלא.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אגב, שאלה לי אליכם, חברי יודעי הדבר.

פתחו עכשיו את צומת וולפסון.

יופי.

הולכים לפתוח את צומת קק"ל.

צומת יוספטל כמעט מוכן. סבבה.

אבל למה הכביש הוא רק דו-נתיבי ?!?!? :mad: הרי ברור ש2 נתיבים לא יספיקו ! כבר עכשיו אפשר לראות את זה! אז למה הם לא מקדימים תרופה למכה ופותחים ישר 3-4 נתיבים ?!?! כאילו פאק ! למישהו יש רעיון ?

(אגב, אפשרות ההרחבה שם היא מאוד מצומצמת)

לאון

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אגב, שאלה לי אליכם, חברי יודעי הדבר.

פתחו עכשיו את צומת וולפסון.

יופי.

הולכים לפתוח את צומת קק"ל.

צומת יוספטל כמעט מוכן. סבבה.

אבל למה הכביש הוא רק דו-נתיבי ?!?!? :mad: הרי ברור ש2 נתיבים לא יספיקו ! כבר עכשיו אפשר לראות את זה! אז למה הם לא מקדימים תרופה למכה ופותחים ישר 3-4 נתיבים ?!?! כאילו פאק ! למישהו יש רעיון ?

(אגב, אפשרות ההרחבה שם היא מאוד מצומצמת)

לאון

2 נתיבים לדעתי יספיקו בהחלט.

שים לב שבקטע של צומת חולון עד דב הוז (קק"ל של בת-ים) יש 2 נתיבים אבל הפקקים נגרמים אך ורק בגלל הרמזור ולא מספר הנתיבים.

כמו כן מיד אחרי יוספטל גם כן קיימים שני נתיבים בלבד ואין שם עומסים בכלל.

אתה שוכח שרוב התנועה באיילון דרום הולכת לכיוון כביש-1 במזלג ולא לכיוון חולון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תראה, כביש דו-נתיבי זה דבר שהוא בסדר במקום שאין בו עומסים. ז"א מקום כמו אחרי צומת יוספטל. זה כביש מהיר נטו.

אבל מה קורה כאשר יש 2 נתיבים באיזור עירוני? בוא נראה.

יש 2 נתיבים. יש את צומת וולפסון, צומת ק"קל וצומת יוספטל. מכל אחד מהצמצתים הנ"ל ירדו מכוניות לכביש הדו-נתיבי שלנו. מכיוון שבשעות העומס יורדות הרבה מכוניות, הן צריכות למצוא הרבה מקום להשתלב נכון? אבל אין מקום כזה כי בין כה התנועה צפופה. אז מה קורה? אלה שנוסעים בכביש הדו-נתיבי חייבים להאט כדי לתת להם להכנס וגם הם מאיטים כי אין להם איפה להכנס.

קיצר, פקק.

ואני מוכן להתערב שאחרי שהפרוייקט יסתיים יווצרו פקקים דווקא בגלל ההשתלבות מהצמתים.

לאון

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
תראה, כביש דו-נתיבי זה דבר שהוא בסדר במקום שאין בו עומסים. ז"א מקום כמו אחרי צומת יוספטל. זה כביש מהיר נטו.

אבל מה קורה כאשר יש 2 נתיבים באיזור עירוני? בוא נראה.

יש 2 נתיבים. יש את צומת וולפסון, צומת ק"קל וצומת יוספטל. מכל אחד מהצמצתים הנ"ל ירדו מכוניות לכביש הדו-נתיבי שלנו. מכיוון שבשעות העומס יורדות הרבה מכוניות, הן צריכות למצוא הרבה מקום להשתלב נכון? אבל אין מקום כזה כי בין כה התנועה צפופה. אז מה קורה? אלה שנוסעים בכביש הדו-נתיבי חייבים להאט כדי לתת להם להכנס וגם הם מאיטים כי אין להם איפה להכנס.

קיצר, פקק.

ואני מוכן להתערב שאחרי שהפרוייקט יסתיים יווצרו פקקים דווקא בגלל ההשתלבות מהצמתים.

לאון

בשעות הערב הרוב המוחלט של המכוניות מגיעות מת"א, ואולי גם מ-וולפסון.

בדב-הוז וביוספטל רק יוצאות מכוניות.

בשעות הבוקר המצב אולי יותר מורכב... כי מגיעים מכל המחלפים הנ"ל+תנועה מסויימת גם מכיוון ראשון+אשדוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...