Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים היקרים פה,

זוכרים אותי מהמסך בגג הטראנו? אז היום כשלקחתי את הרכב, בעל המקום בא להראות לי שהכל עובד, ואז הוא זורק לי: "יש לך סאונד בן ***ה ברכב אבל... יש לך סאב מעפן" האמת? הוא צודק.

האלמנטים הם כאלו:

שני זוגות Rockford Fosgate FNQ 3614 מלפנים ומאחור בדלתות. מוגברים ע"י Sony Xplod XM-ZR604

יחידה ראשית: Pioneer DVH-P4950MP [דגם שאין בארץ, מתנה מאחי בתאילנד]

סאב: 12" לא ידוע, בקופסא מפלצתית [עוד מתנה, שאריות מסובארו של חבר].

עריכה: הסאב מוגבר ע"י מגבר של Magnat לא זוכר מה הדגם בדיוק אבל זה מגבר ארבע ערוצים מגושר שמוציא 240 RMS.

עכשיו הסאב חביב יחסית לגודלו ולג'נריותו, אבל עקב מפלצתיות הקופסא- אני לא יכול לפתוח את הספסל האחורי בלי להושיב את הילד ואת הסאב עליו.

שאלתי היא: איזה סאב ייתן סאונד עוצמתי בקופסא הכי קטנה שאפשר? בגדול כשהספסל פתוח יש אולי 20 ס"מ בינו לבין הדלת...

יש ישועה למצב האבסורדי הזה?

תודה מראש ידידיי.

פורסם

מה הסכום? כמה שפחות זה די מפגר אבל זה המצב... הרץ בא בחשבון בדיוק כמו כל סאב אחר שיומלץ כאן, כי לי אישית אין שום ניסיון עם אף חברה פרט למאגנט.

בואי נאמר שבמקרה הכי גרוע אני אקנה רק את האלמנט ואשחק לי בבתיה עוזיאל עם התיבה המפלצתית שכבר יש לי [במקרה יש לי ג'יקסו שהכינותי מראש] אבל אני רוצה לפחות כיוון התחלתי, אני לא רוצה ללכת ולקנות סתם סאב זיבלי שבסופו של דבר יכול להתאים רק לתיבה בגודל של הראש שלי אחרי שאשתי קודחת לי כל השישבת...

הכוונה בגדול היא הסאב שייתן לי את הסאונד הטוב ביותר במחיר הזול ביותר האפשרי ובתיבה מינימלסטית ככל האפשר. באיזור העד 450 - 350 ש"ח ללא תיבה- יש חיה כזאת?

פורסם

אכן 298$ לאלמנט של "12 וזה עוד בחו"ל... "טיפטיפה" גדול עליי.

חוצמזה גם תיבה של 26 ליטר אפשר לשחק עם הגובה והרוחב ככה שמה שנשאר מהעומק זה עומק הסאב + עוד "2. בינתיים כל מה שאני עושה ביומיים האחרונים זה לחפור באתרי DIY של תיבות לסאבים. אבל שוב, אני בטוח שיש סאבים שבנויים לעבוד בתיבות קטנות יחסית ואפילו יש מצב שהם באים בתיבה מוכנה כבר, אני רק צריך המלצה לדגם ספציפי שמוכר וידוע בארץ ועדיף מניסיון של מישהו.

פורסם

הC12 של קיקר מנגן מצויין בתיבה של 28 ליטר אטומה, אם יש לך במדוייק את המידות של הבאגז' שלך אז תכתוב שנעזור לך להתאים תיבה.

:-) just smile
פורסם

*** שמור על שפה ראויה ***

זה הולך ככה 24 ס"מ עומק בבסיס [יעני רצפת הבגאג'] 13 ס"מ בחלק העליון, גובה של 48 ס"מ מהרצפה עד סוף משענת המושב ורוחב לא ממש קריטי.

אם הצלחתם להבין מזה משהו יופי, בכל אופן אני הולך להעלות, אחרי שאחזיר את הילדים מהחוגים, כמה תמונות שצלמתי. אולי זה יעזור קצת יותר.

פורסם

אם כך תעשה תיבה העמוק שלה הוא 20 ס"מ רוחב 38 ס"מ ווגובה 38 ס"מ, יוצא לך בערך 28 ליטר שזה בדיוק לסאב קיקר C15 והוא בדיוק בתקציב שלך.

:-) just smile
  • תוכן חדש...