Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבה מרובעת? בלי שיפוע? בלי פורט? וזה ייתן את האפקט הרצוי? הכוונה שלי היא האם מתיבה כזו אפשר להוציא את אותו עומק וחוזק באסים בהשוואה לאותו סאב בתיבה מפלצתית?

עוד שאלה קטנה, האם MDF הוא החומר המומלץ לבניית התיבה? יש לי פשוט גישה לייצור מחומרים מורכבים של פלסטיקה, כל מיני סוגים של פוליקרבונט, פרספקסים וכיוצא בהללו. מה יותר עדיף?

ותודה רבה Reino על העזרה.

פורסם

זה ברור שתיבה גדולה יותר עם פורט תתן יותר עוצמה, אך השאלה היא מה אתה מעדיף עוצמה או דיוק?

בעיקרון קודם תיסגר על סאב ואז תתאים לו תיבה ולא להפך.

MDF זה ה"עץ" המומלץ.

שמח לעזור.

:-) just smile
פורסם

שמע חבר אני שמח שאתה מקשיב לעצות והכל, אבל אתה בטח מבין קצת במערכות ויודע שסאב של 150 RMS (הC12) הוא לא מפלצת שתרעיד את עזריאלי.

ועוד משהו שאני מציע לך כדי שלא תתאכזב אחר כך ותשאל כל מי שבא לך פה בפורום, רמקולים קונים רק אחרי ששמעת ואהבת אותם. כי אני אוהב כזה ואתה אוהב אחר, על טעם ועל ריח.. .

אז אם ננעלת על הC12 סע לאחת החנויות אדיו באזורך ותשמע אותו, או שתבוא למפגשיי פורום ותשמע.

בנוסף חשבתי על הP2 של רוקפוד, קצת יותר עוצמתי מהC12

:-) just smile
פורסם

כן ידידי, אני יודע שקונים אחרי ששומעים. רק קצת יהיה קשה לבקש לשמוע את הסאב בתיבה שעוד לא בניתי ברכב שאצל אשתי...

אז מה הטעם לשמוע אני לא ממש יודע, מה גם שסאב זה לא איזה קומפוננט מצ'וכלל, לא? כולה בום בום בלי הרבה מריחות [סליחה לא מתכוון להעליב אף אחד].

בגדול, אני הולך על מה שמוכר ומומלץ מניסיון של אחרים, אמין ומוכח. אחרי בזוקה של "8 אני מאמין שאני לא אתאכזב יותר מדי...

הסאב של רוקפורד הוא גם מתאים לאותה תיבה?

• תוכן חדש...