Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

punto hgt 01 \ 307 xsi \ המלצות אחרות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

יש לי דילמה לא קטנה...

אני מחפש רכב ספורטיבי שנראה טוב(הכי חשוב) , אבל גם עם כוח והתנהגות כביש טובה(באופן יחסי).

חשוב לי שיהיה שמור , ק"מ יחסית נמוך(פחות מ110,000) , ויד לא גבוהה.

בתקציב של בין 40,000 ל-60,000 (אם אופציה לחרוג ולהתפרע על 70,000 - בשביל משהו ממש שווה).

גם לאחר חיפושים מעמיקים בפורום הזה ואחרים , עדיין לא מצאתי את מבוקשי...

(אני יודע שאני מחפש משהו יוצא דופן... או שלא...?)

בכל אופן , כרגע אני מתלבט בין פונטו HGT 2001 עם 90,000 ק"מ יד שניה(תכלת) , לבין פיג'ו 307 XSI 2002 (יד 1, 70,000 ק"מ).

השאלה שלי היא כזו :

האם שווה להוסיף את ה25,000 ש"ח ולקנות את הפיג'ו ?

מה ההבדל בין המכוניות מבחינת התנהגות כביש , ביצועים , בעיות , אחזקה , צריכת דלק וכו'..

כמו כן , אשמח לשמוע כל דבר שאני צריך לדעת על רכבים אלו מניסיון אישי שלכם...

חוץ מזה , אשמח לקבל המלצות לרכבים נוספים... (אולי פיספסתי משהו...).

אם תמצאו לי רכב קבריולט שעונה על כל הצרכים תהפכו אותי למאושר באדם...

** חשוב לציין שעברתי על כל הפורום בחיפושים אחר מידע עבור הרכבים והם מאוד עזרו לי...

אני עדיין מתקשה להחליט ועל כן ההודעה.

מחכה להודעות שלכם...

תודה...!!!

פורסם

נראה לי שהיום תורי להצית את האש :twisted: (אני מבין שאתה חדש פה, חכה תראה מה יקרה עכשיו)

אם אתה כבר מתעסק באיטלקיות מתוסבכות, יד שניה - הייתי מציע לבחון האפשרות לאלפא 147 (תעשה חיפוש - תמצא שרשורים בנושאי אמינות וריסוק - קצת מפחיד , אבל האוטו שווה כל שנייה וכל שקל).

אפשרות אחרת - ספורטיבית, אבל נראית כמו צפרדע - קליאו ספורט - בתקציב שלך - סביר להניח שתמצא אקזמפלר שחוט.

אוהדי פיזו יגידו לך - לך על ה-307 - זה אוטו שונה בתכלית מהפונטו, תננהג - תבין.

ההגה שלו לא כמו של הפיז'ו הישנות, אבל בכל מקרה אין מה להשוות להגה ה"מת" של הפונטו, למרות שמנסיון - האוטו [HGT] די חביב, במיוחד המנוע שאוהב לטייל מעל 5.5 אלף סל"ד).

להמשיך ללבות את האש?

סיאטים (ליאון , איביזה) ואולי חברות אחרות לבית WAG.

בקיצור - המבחר קיים.

בהצלחה !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אם אתה כבר מתעסק באיטלקיות מתוסבכות, יד שניה - הייתי מציע לבחון האפשרות לאלפא 147 (תעשה חיפוש - תמצא שרשורים בנושאי אמינות וריסוק - קצת מפחיד , אבל האוטו שווה כל שנייה וכל שקל).

אפשרות אחרת - ספורטיבית, אבל נראית כמו צפרדע - קליאו ספורט - בתקציב שלך - סביר להניח שתמצא אקזמפלר שחוט.

אוהדי פיזו יגידו לך - לך על ה-307 - זה אוטו שונה בתכלית מהפונטו, תננהג - תבין.

ההגה שלו לא כמו של הפיז'ו הישנות, אבל בכל מקרה אין מה להשוות להגה ה"מת" של הפונטו, למרות שמנסיון - האוטו [HGT] די חביב, במיוחד המנוע שאוהב לטייל מעל 5.5 אלף סל"ד).

1. ה-147 דווקא יושבת בול על הדרישות (להוציא תקציב, אין לי מושג לגבי מחירן). נכון הוא שמבחן הריסוק הוא ברמה של מכונית סינית, וזה שיקול רציני.

2. קליאו ספורט "שחוטה" ב-60K ש"ח? למה?! יש לי אחת והיא לא שחוטה, היא פשוט מכונית משומשת. עם זאת, היא בוודאי לא מתאימה לדרישת הפוזה.

3. אפשר לנהוג ב-307XSI עד מחר ולא תגלה בעקבות הנהיגה שום תובנות חדשות. היא היא לא שומדבר מיוחד. 307 עם מנוע קצת יותר גדול. רק שיש אנשים שהם לא אוהדי מותגים אלא בוחנים כל עניין לגופו וכל מכונית בהתאם לעניין. ה-XSI היא מכונית סתמית

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם כבר פיז'ו..

למה לא 206xs? (או GTI אם אתה חפץ ביותר כח)

בתקציב שלך תקבל שנתון גבוה יותר והתנהגות מהנה ביותר. מניסיון. :-P

206xs - זה התענוג שמוביל אותי. 8)

פורסם

מצטרף להמלצת הבחור מעלי בנושא הזה.

ל HGT יש מנוע יותר חזק מ XS, אבל התנהגות ותקשורת פחות טובים.

"פוזה" יש לשתיהן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם כבר פיז'ו שמתחרה ב-HGT - אז 206 GTI היא אופציה מצוינת, אם תמצא אחת. ה-307XSI היא קומפקטית מאוד מאובזרת ונעימה (פי כמה מהפונטו) אבל ממש לא ספורטיבית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

206 GTI מתאימה לדרישות שלך.

יפה , בטוחה , מיתנהגת כמו שצריך ואפילו יש קצת מנוע ....

על ה HGT היתי מוותר , עדיף כבר 147 ובהרבה רק בעיה קטנה ושמה בטיחות.

פורסם

חברים , תודה רבה על התגובות...

מהפיג'ו ירדתי בינתיים.

ההתלבטות כרגע היא בין הHGT לבין אופל טיגרה.

מה אתם אומרים??

פורסם

ביקשת יעוץ

אנשים הגיבו לך שעדיף 206GTI

מאיפה לעזאזל הגיעה טיגרה??

:roll:

רמז

206>טיגרה

נ.ב

ממליץ לך (בחום) לבדוק את תגובה מספר 3

פורסם
חברים , תודה רבה על התגובות...

מהפיג'ו ירדתי בינתיים.

ההתלבטות כרגע היא בין הHGT לבין אופל טיגרה.

מה אתם אומרים??

טיגרה נראית ספורטיבית, אבל ספורטיבית היא לא.

מצד שני - זה מתאים לדרישה המקורית של פותח השרשור (מכונית עם look).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לכולם.

לקחתי בחשבון את התגובות וההמלצות שלכם...

מכיוון שלא מצאתי 206 GTI ואני גם לא כל כך מתלהב מה206 , החלטתי ללכת על הHGT (קניתי...).

תודה שוב על העזרה וההיענות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...