Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני 2500 ק"מ בוצע ברכב שלי, 205 מנוע 1400 קרבורטור שיפוץ ראש מנוע, עדיין לא חזרתי לכיוון שסתומים וחיזוק ראש, כי נאמר לי לחזור אחרי 3000 ק"מ.

בנוסף לראש, הוחלף לי גם הדיסטרביוטר ששבק חיים לאחר החלפת הראש בראש אחר מפירוק,

גם מודול ההצתה שכרגע ברכב, הוא זה שהגיע עם הדסטרביוטר מפירוק.

יש לי תופעה מעצבנת ביותר של מנוע שלא עובד ממש עגול בסרק, וגורם למין רעידות שמורגשות בתא הנוסעים- דבר שלא היה לפני השיפוץ כי המנוע עבד עגול.

אבל זה לא מה שממש מפריע לי, כתוצאה מהרעידות ועבודה לא עגולה של המנוע, כאשר אני מתדרדר בפקק בהילוך 1\2\3 ללא לחיצה על הגז, הרכב נרתע כל כמה שניות לאחור, ונשמעות כמובן נקישות מכיוון המתלים כאשר הוא חוזר לעצמו ומזיז את הרכב קדימה.

אני מקווה שאני מסביר את זה כמו שצריך,אני כמעט בטוח ב 100 אחוז שזו לא בעייה בקרבורטור.

מה זה יכול להיות לדעתכם?

כיוון שסתומים לקוי?, או מודול הצתה ישן שלא מתפקד כמו שצריך?

אני מבקש ממי שיודע להגיד אם המודול בפיז'ו יכול לגרום לבעיות כאלו, כי אני יודע רק על מקרים שהוא פשוט קורס ומכבה את המנוע מידי פעם.

תודה רבה!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מישהו יכול לחוות דעה?

האם זה נראה כיוון שסתומים ? או בעיה במערכת ההצתה שהוחלפה חלקית?

הפלאגים חדשים של צ'מפיון אם זה משנה.

תודה רבה.

פורסם

עמית שלום רב!

מכיוון שאתה מכיר אותי זמן רב, אתה בוודאי מודע למשפט שאני נוהג תמיד לחזור במקרים כמו שלך, מכיוון שציינת שהוחלף מפלג

ומודול הצתה מפירוק, ומפלג הקודם שנהרס, הבעיות שהזכרת לא היתה קיימת, לכן המשפט" אין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים", מגדירה להפליא את מצבך, ולכן חפש את הבעייה במפלג ובמודול ההצתה בלבד , כולל רוטור ומכסה מפלג, ולא הייתי שולל גם את חוטי ההצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום!

תודה רבה על תשובתך.

אני אכן חושד במפלג ובמודול, השאלה שלי היא האם גמגום וקפיצות כאלו בסלד נמוך, ועבודה לא עגולה של המנוע יכולות לנבוע ממודול או מפלג תקולים?

מכסה המפלג שלי שכרגע ברכב, הוא אותו מכסה מלפני שיפוץ הראש.

האם המשפט המפורסם שלך- " אין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים" , לא תופס גם במקרה של החלפת הראש בראש אחר?

לכן שאלתי גם על כיוון השסתומים וגם על המודול , כי הטיפול היה די מקיף וכלל עוד דברים מלבד החלפת המפלג והמודול שעליו.

אני חושב שלא נותר לי אלא לבוא בטענות למוסך לגבי מערכת ההצתה, באם כיוון השסתומים לא יפתור את בעיית הגמגום והקפיצות.

רציתי רק לדעת מה אתם חושבים לגבי הסיכויים שזה שסתומים או הצתה.

תודה רבה!

פורסם

עמית שלום רב !

לאחר שחזרתי וקראתי שוב שרשור שלך , שדן בהרכבת ראש מנוע, בצורה מחפירה, עם חיזוק בפטיש אווירף מריחת שרלק,

ראש מנוע שלא מתאים שגרם לשבירת ציר מפלג פעמיים כמדומני, כוון שסתום פליטה, לקוי 0.35, במקום 0.40, לא אתפלא אם יש גם קשר לכוון שסתומים לקוי, ולכן לא אפסול זאת על הסף.

כוון שסתומים לקוי, כוון הצתה לקוי, ומפלג תקול, יכולות להיות סיבות עיקריות לבעייתך.

להלן הקישור לשרשור הקודם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188527

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה על הנכונות הרבה שלך לעזור, ואני כל פעם בהלם ממך מחדש לגבי הזיכרון , ולגבי היכולת שלך לחפש ולהוציא נתונים מהארכיון, ישר כח, כן ירבו כמוך.

היה לי מאד חשוב לשמוע דעה מבעל מקצוע בפורום לפני שאני ניגש למוסך, כדי לדעת אם 3 הגורמים שציינת יכולים לגרום לתופעה כזו של מנוע שלא עובד עגול, ומשפיע על הנסיעה בצורת קפיצות בנסיעה.

כנראה שלא נותר אלא לכוון שסתומים, ואז להמשיך הלאה להצתה, אני לא בטוח עד כמה בעל המוסך יהיה נכון ללכת לקראתי בנושא הזה, אנסה.

תודה רבה על הזמן שהקדשת לנושא.

• תוכן חדש...