Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבלים בקוטר של 15 מ"מ ואורך של מטר אחד בלבד עלולים לגרום לנזק או להיפך כמה שיותר עבה וקצר טוב יותר?

אגב הכוונה ל15 מ"מ הכבל הפנימי המוליך ללא הבידוד פלסטיק

פורסם

עדיף כבלים עבים, עם תנינים איכותיים.

כבלים דקים, יאפשרו לעיתים הנעת רכב שהמצבר שלו חלש מכדי להניע את האוטו, אך לא ממש פרוק או פסול.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הגיע לידיי שניי חתיכות כבל באורך של מטר אחד בלבד אך הקוטר הכבל המוליך הפנימי ללא הבידוד הוא בערך פי 6 מהכבל "הצעצוע" שנמכר באוטודיפו/אייס , מה דעתכם זה יהיה "קטלני" נכון?

פורסם

מנסיון יש לי כבלים ברכב שהם עבים ונראים וטובים וסליחה על הביטוי הם סתם ח*א

אבל בניגוד לזה יש להורים שלי ברכב קבלים שהם דקים משהו לא לאמין והם מנעים כול כך טוב!!!

עם הכבל עבה מבפנים הסליל הולכה שלו אז זה טוב אבל ב 99% מהמצבים רק הבידוד שלו עבה ופה עובדים עלינו בעינים!!

פורסם

השיטה הכי טובה לכבלים זה פשוט להכין אותם לבד.

מנסיון כדאי לקנות 2 כבלים 8G אחר אדום אחד שחור או חום, לקנות זוג תניתים איכותיים, להלחים טוב וחזק.

גם נוח לעבוד עם כבל 8G, מתקפל בקלות רבה מאוד, מעט בידוד הרבה נחושת, אפשר להניע גם סאוונה.

פורסם

המידה 8G איננה מידה שאני מכיר למוליך חשמלי. נשמח אם תפרט. כמו כן הלחמה הינה שיטה לא מומלצת כלל לחיבור מוליך נחושת בזרם כזה לתנין.

כמו שצויין כבלים איכותיים מכינים לבד או משלמים הרבה.

אני ממליץ לכל מי שמעוניים בכבלים רציניים לבדוק את השרשור הבא:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=25275 בתור מי שהכין כמה וכמה סטים דיי התפלאתי מהמחיר. המחיר שהוצע שם הוא בערך מה שיעלה רק לקנות את החומרים באופן פרטי.

אמנם הוא דיבר שם על 50mm2 אבל אם העסק יצא בסופו של דבר לפועל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להזמין 25mm2 שזה מכובד מאד לכל רכב פרטי. מי שרוצה יכול לפנות למשתמש Zika (שמו רועי), בחור נחמד מאד ואפילו לומר שאביב הפנה.

בכל מקרה לפי דעתי זיקה יסכימו לייצר ע"פ הזמנה (הם גם שולחים הבייתה). מדובר בכבל איכותי וחשוב לא פחות תנינים מאסיביים בסטנדרט של ריתוך וחיבור בעזרת נעל כבל לחוצה בעזרת לוחץ מיוחד. הבעיה היחידה שאין הבדל בין הכבלים ויש צורך לסמן באופן כלשהו לאחר קבלתם.

פורסם

8G הכבלים ש-ytzhak אמר זה כבלים שהולכת חשמל למגבר וכו'

כבל שמוליך חשמל טוב, השאלה עם בניסיון של הנעב ממושכת או לא יתחממם?

פורסם
המידה 8G איננה מידה שאני מכיר למוליך חשמלי. נשמח אם תפרט. כמו כן הלחמה הינה שיטה לא מומלצת כלל לחיבור מוליך נחושת בזרם כזה לתנין.

כמו שצויין כבלים איכותיים מכינים לבד או משלמים הרבה.

אני ממליץ לכל מי שמעוניים בכבלים רציניים לבדוק את השרשור הבא:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=25275 בתור מי שהכין כמה וכמה סטים דיי התפלאתי מהמחיר. המחיר שהוצע שם הוא בערך מה שיעלה רק לקנות את החומרים באופן פרטי.

אמנם הוא דיבר שם על 50mm2 אבל אם העסק יצא בסופו של דבר לפועל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להזמין 25mm2 שזה מכובד מאד לכל רכב פרטי. מי שרוצה יכול לפנות למשתמש Zika (שמו רועי), בחור נחמד מאד ואפילו לומר שאביב הפנה.

בכל מקרה לפי דעתי זיקה יסכימו לייצר ע"פ הזמנה (הם גם שולחים הבייתה). מדובר בכבל איכותי וחשוב לא פחות תנינים מאסיביים בסטנדרט של ריתוך וחיבור בעזרת נעל כבל לחוצה בעזרת לוחץ מיוחד. הבעיה היחידה שאין הבדל בין הכבלים ויש צורך לסמן באופן כלשהו לאחר קבלתם.

שהוא אומר 8G הוא מתכוון גייג' (AWG) והמידה בעיקרון זה 8.37 מ"מ

• תוכן חדש...